NEW NAILS


MITT 2013

Hej 2013, jag vill tacka dig och alla andra för ett riktigt toppen år. Jag har mått ofattbart bra i vissa stunder och vissa inte. Har aldrig festat och haft så kul under tidigare år som jag har haft under detta. Om jag får jämföra det här året med dom andra så är de här det lugnt bästa hitills. Har fått varit med om så fruktansvärt mycket och fått upplevt saker som jag aldrig tidigare under åren har fått upplevt. I början av året kom jag över min största sorg som jag gick igenom i mitt liv som började att pågå redan i slutet av 2009, en sorg som tog mig 4 år att gå vidare ifrån och lägga åt sidan. Jag har fått upplevt riktigt kärlek och träffat så himla mycket nytt folk som idag har stor betydelse i mitt liv. Jag har växt som person och känner mig så mycket starkare en innan vilket känns otroligt skönt. Jag tänker ösa mig ur det här året nu på bästa sätt och ha så kul som det bara går för snart är det dags att lägga alla bekymmer från det här året åt sidan och välkomna de nya året 2014 med en massa nya spännande upplevelser och skoj. Hoppas ni okså är väldigt nöjda över det här året som har varit och glöm inte att fortsätta ta vara på alla bra stunder ni får spendera tillsammans med personer som verkligen har en plats i erat hjärta och som ni vet att ni inte skulle klara av att leva utan. Puss & gott nytt år alla läsare!

STRESSAD

Imorgon är det Nyårsafton och jag är skit stressad över allting fast jag egentligen inte vet varför. Idag ska jag försöka hinna fixa naglarna men grejen är att jag är så sjukt seg idag så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Blir ett varmt bad, en massa serier och ta det lugnt hela dagen/kvällen idag som det ser ut om jag inte sticker iväg ensväng till Carro i mellan. 
Imorse åkte iallafall Peter tillbaka hem till sina föräldrar ute i Skogen efter en hel vecka tillsammans med mig. Känns redan tomt utan min go pojke här å kommer bli jobbigt att fira Nyår på olika håll. Får trösta mig i mina bästa brudars sällskap och ha en riktigt galen kväll. Blir till att ösa oss ur 2013 med rätta takter. TAGGAD!

KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT




IGÅR (LÖRDAG)

Hade en riktigt trevlig förkepa här med lite folk innan vi tjejer drog vidare på Krogen! När vi kom till krogen blev det rätt lugnt, iallafall för min Saras och Louises del. Har tröttnat på Hogges något fruktansvärt och även på att Festa, inte konstigt efter min och Louises period i våras/somras som pågick i 26 helger i sträck. Nä, efter nyår blir det lugnt i några veckor framåt och hitta på något roligare å bättre på helgerna. Pussis!


SPONTAN GÅRKVÄLL

Både jag och Peter var helt sopslut igår och orkade inte göra inprincip nånting alls. På eftermiddagen åkte han för att träffa några av sina polare medans jag hade lite ensam tid och myste för mig själv i ett varmt skumbad med tända ljus och kikade på lite serier. Vid halv nio igår kväll fick vi för oss att vi skulle hänga på hans kompisar på Festligheter och så blev det, vi var några här först innan vi drog vidare. Fick med mig Louise okså och vi gjorde kvällen så trevlig som vi bara kunde och faktiskt så är jag nöjd.
Aja, nu håller jag på förfullt med att göra i ordning mat och ska precis väcka pojken som fortfarande sover. Är lite småstressad eftersom vi ska hinna duscha, plocka ihop och göra oss i ordning till kl 6 då Julia och Sara å förmodligen Emma & Louise dyker upp för ikväll blir det en omgång till och en massa dans å kaos på Hogges dansgolv. Ciao!

MER NYTT

Sprang in på Gina lite snabbt idag och fick med mig dessa två hem. Alltid lika roligt med nya things.

NYTT FRÅN GÄVLE

Idag tog jag Peter, Wael och Louise tåget till Gävle för lite shopping. Blev en snabbis eftersom dom stängde rätt tidigt idag. Fick iallafall med mig litegrann som jag är nöjd över. Efter shoppingen drog vi och käkade å sen tog tåget hem.  Är helt sopslut i hela kroppen så den här kvällen avslutar jag å Peter med film mys. 

❤️


MINA JULKLAPPAR

Det här är vad jag fick i julklapp igår inklusive 700 i kontant och var å satt i  nya Extensions hos frisören i fredags som okså var en julklapp fast som jag fick tidigare. Är riktigt nöjd över de jag fick, mest för klädställningen som jag har velat haft ettag nu. 
Nu ska jag å Peter kolla på film med mamma innan vi hoppar i ett varmt bad. Vi har precis kommit hem efter att ha ätit på resturang och ätit gott med släkten min. 
Inför morgondagen så har vi planerat en spontanare till Gävle för shopping och annat så det ser jag verkligen fram emot. Puss på er!

24 DECEMBER

Har haft en jätte mysig julafton tillsammans med släkt & familj. För några timmar sen kom min älskling hit och för oss blir det mys resten utav kvällen. Lägger upp bilder på julklapparna som jag fick imorgon när jag får tid. Hoppas att ni alla har haft en riktigt god jul :*

NATTEN TILL JULAFTON

Passar på och myser lite eftersom klockan har slagit tolv för snart 2 timmar sen och det är natten till Julafton. 
Jag har iallafall haft en supermysig kväll med familjen framför uppesittarkvällen å spelat bingo. Vann 100kr, haha nånting iallafall. Miriam kom okså och höll oss sällskap å om planerna blir som dom är planerad så kommer min gopojke hit imorgon på morgonen och firar Julafton tillsammans med oss och min släkt. 👌

FIKA MED NADJA

Sitter på Café 24 med Nadja och dricker varm choklad med grädde å pratar om allt och ingenting. Faktiskt riktigt trevligt!
När jag kommer hem blir det mys framför uppesittarkvällen med familjen med en massa gott. Perfekt avslut på den här måndagen!

NYÅRS OUTFITEN KIRRAD

Strosar runt på stan med Louise och Melissa å har äntligen köpt den mörkblåa blusen som jag tänkte ha på nyår. Nu är det bara och andas ut å tagga!!

ERIK RAPP - WILD


KINA RESTURANGEN MED FAMILJEN

Igår kom storebror hem och blir hemma till nån dag efter Nyårsafton, så nu sitter hela familjen samlad på Kina resturangen och äter gott. När vi är klar här blir det hem å göra sig klar sen spenderar jag min kväll tillsammans med Julia på Hogges. Wihoo!

LILLA JULAFTON MED HJÄRTAT

Nu har jag å go grabben bytt julklappar och haft det mys, ännu mer mys blire till filmen vi strax ska sätta igång. 
Av hjärtat fick jag värmeskyddet som finns längre ner i bloggen och den här extremt snygga väskan som jag varit tok kär i ettag nu. Såhimla nöjd med julklapparna som jag fick av honom, han vet precis vad han ska göra för att jag ska bli glad. Finns ingen bättre en du Peter. ❤️
Jag har världens bästa pojkvän!


KVALITÉTS TID


PEPPARKAKSBAK



Bara lukten av pepparkakor och ljus får mig att känna julkänslor, helt underbart.
Nu ska jag och gopojken mysa oss ner i ett varmt bad innan vi sätter igång en film och försöker sova. Puss!

JULAFTONS LINNET


Nu har jag iallafall äntligen bestämt vad jag ska ha för topp på mig på julafton. Blir detta röda blingbling linnet och min svarta långkjol. Nyårs outfiten var därimot svårare i år att bestämma sig för en vad jag trodde så blir att jag klär mig i något som brukar passa bra till mina krogenrundor, något lätt men ändå uppklätt fast såklart något nytt och det fixar jag på Fredag när jag ändå ska iväg på stan med Robin. Hihi

FRÅN MIN POJKE


På fredagkväll har jag och Peter bestämt att vi ska ha lilla julafton och en av mina julklappar fick jag av honom redan igår. Han överraskade mig med att ha köpt ett superbra värmeskydd från Trudes som jag har velat haft väldigt länge nu. Tack så jätte mycket hjärtat, du är bäst. ❤️

WE HEART IT

 

SENASTE

Förlåt för dålig uppdatering dom senaste dagarna. Har heltenkelt inte haft tid och inte heller så mycket att dela med mig utav. Iallafall, I lördags var jag och Louise ut och Emma som vi inte har träffat på väldigt länge nu följde okså med. Jag hade faktiskt väldigt trevligt och träffade en massa saknat folk. I Söndags (igår) så tog jag ut mina Extensions eftersom jag ska till frissan och sätta i nytt redan nu på Fredag så för tillfället är jag väldigt korthårig vilket känns både skönt och väldigt ovant. 
Idag har jag varit på stan ensväng med Mami och kikat lite smått efter nyårskläder vilket har varit väldigt svårt att hitta i år. Har ännu inte hittat något men på Fredag tänker jag kolla plagg efter plagg i butikerna och hitta något som jag trivs med annars får jag kika ÄNNU mer på internet. Aja, kom hem för ungefär en timme sen och nu har jag bara hunnit ätit lite kvällsgott och ska sätta igång med lite packning innan jag tar buss 53 till Ljusdal å kör en sleepover hos min gopojke inatt. Puss!

LETS GO


Efter 3 veckors uppehåll från Krogen så kör jag och Louise all in ikväll! Taggad :-D

MYS FREDAG



Idag vaknade jag och pojken halv fyra i eftermiddag och var helt sopslut. Vi tog en promenad till Ica och handlade lite när vi hade vaknat till och sen har vi kikat på en film. Nu är vi bosatta i ett varmt skönt bad och fortsätter den här fredagen med mys för imorgon blir det utgång för min del med min bästa Louise. Pussis!

SO MUCH LOVE

Låset på plats och nyckeln i brunnen, åh vad jag tycker om min gopojke!

ALBATRAOZ

 

❤️

Ikväll har jag och gos myst framför en film med chips å dip och skrattat som tokar. Nu ska vi försöka sova eftersom pojken ska upp tidigt imorgon. Planerna inför morgondagen för min del är familjekväll på kvällen eftersom det är Onsdag och på dagen ska jag göra lite ärender och sen träffa min bästa Louise. Pussis!

MYSER


Sitter och myser framför en film med tända ljus och gott brevid i väntan på att Peter ska komma hit. Blir en lugn söndag vilket jag känner att jag behöver just nu. Hoppas allt är bra med er, Kram!

7 DECEMBER


Hej! Ikväll var det födelsedagsfirande för Julia här hemma med mina favoritbrudar. Hade faktiskt en skaplig kväll förutom att jag börja må väldigt taskigt mot slutet och bara kände hur ögonen vela slockna. Det här med alkohol och festandet känner jag att det inte är min grej längre. Både jag och Louise är alltid otaggad och vill för det mesta bara köra på lugna helger nu mera, är nog för att vi hade våran period och festade å drog på krogrundor i nästan 25 helger i sträck. Kapade krogen ikväll för att jag var så sjukt slut,trött och som sagt inte mådde så bra. Avslutade kvällen med lite prat med kusinvitamin och nu känner jag att ja kommer somna när som helst. Ser så otroligt mycket fram emot morgondagen för då kommer min gopojke och kör en sleepover här och sen på Tisdag har vi redan varit tillsammans i en månad som vi självklart kommer fira med god mat och en massa mys. Knappt nå bilder från den här kvällen heller, ledsen för det. Puss!

HOT CHILI MED BRUDARNA



Sitter på Hot chili med Julia,Louise,Johanna,Sara & Maja och äter gott och pratar om allt och ingenting. När vi är klar här så följer Julia med mig hem åså fixar vi oss tillsammans sen firar vi hennes 18års dag med festligheter & hogges ikväll tillsammans med fina vänner. Puss!

HEM KLICKAT

Har precis klickat hem dom här två super snygga halsbanden, kan knappt vänta tills dom kommer hem i brevlådan. Supernöjd!!

NYÅRS TIPS


Har redan för över en månad sen kikat och funderat på vad jag ska ha för sorts klänning på Nyårsafton? Jag passade på och gick in på en väldigt bra sida som heter Polyvore där jag gjorde mitt egna collage på snygga nyårsoutfits och make up. Jag har ännu inte bestämt mig för någon speciell klänning men är väldigt sugen på den första svarta som ni ser i mitt collage. Tänkte iallafall att jag skulle kirra det såfort som möjligt så jag kan andas ut och vet vad jag ska ha på mig.
Har ni inte heller riktigt bestämt er för hur ni ska vara klädda eller hur ni ska skugga er? sök på internet, finns sjukt mycket bra sidor som har skit snygga klänningar å bra produkter,fina nagelack, ögonskuggor osv.

MAKE UP


Idag fick jag min svarta ögonskugga som jag beställde för några veckor sen så nu ikväll blire till att mixa å trixa och få till en bra fest skuggning tills på lördag.

SIX WANTIES

 

SEN TORSDAGSFRUKOST


Blev sen frukost idag eftersom jag blev väckt då klockan var ett i eftermiddag. Har pratat med Julia i över en timme om planer inför lördag hur vi ska fira hennes 18års dag osv. Ser ut att bli riktigt bra!
Nu är jag och mamma påväg och ska hämta Kina mat, sen kommer Miriam ensväng till mig. Var ettag sen jag hade tid att umgås med henne nu så de ser jag fram emot. Sen ikväll har jag och Mami bestämt att vi ska kika på en film. Blir en lugn hemma dag idag och lika så ikväll, skönt!

MOT DELSBO


Sitter på bussen som snart är i Delsbo. Ska spendera min kväll med några av mina favoriter där och sen följer Peter med mig hem å sover hos mig. Mys tisdag!

LOVE MICHAEL KORS

Först vill jag säga att jag älskar Michael kors kläder & väskor. Är helt tok kär. Både skjortan, väskan & jeansen är från honom och jag mååste bara visa Mami imorgon för nu ska här beställas. Totalt för dessa fyra blir det cirka 7-8000kr, jag tycker att det är så värt det men nackdelen med att vara Shopaholic är ju att ekonomin ibland suger. Önska jag vore rik, skulle shoppa som en galning. ÅH LOVE 

JULBAK & MYSFIKA



Under kvällskvisten har jag å gopojken Julbakat lite. Vi bakade två plåtar saffransbullar som blev jätte goda, nu sitter vi och mysfikar å dricker julmust, mums. Perfekt söndag!

MYS SÖNDAG



Älskar känslan av julen. Alla fina ljus, julstjärnor & ljusstakar. Kan inte vänta längre, känns som nyårsafton och den här julen kommer bli bland dem bästa även fast Julafton här inte kommer att bli samma lika nu när min älskade Mormor har åkt på sjukdomar och inte känner igen en längre och kan va med och göra all julmat och njuta på samma sätt av sällskapet osv. Får helt enkelt göra det bästa av situationen och glädja mig av att hon överhuvudtaget fortfarande finns kvar här bland oss. ❤️

FÖRSTA ADVENT


Blev ingen julskyltning för mig å Peter idag, istället beställde vi hem Kina mat och gick ensväng och hälsade på min släkt. Nu ska vi julbaka litegrann, uppdaterar senare. Puss!

1 DECEMBER 2013


Det är sjukt hur fort allt går. Vi har redan lämnat November och sprungit in i December månad. Det är nu första advent och vi hinner nog knappt andas så är det lucia,julafton & nyår. Jag har precis för bara någon dag sen fått reda på att jag ska få en av mina julklappar tidigare och det blir den 20onde för då har Mami bokat ny tid till mig på Delightful så jag ska få sätta i nytt Extension, så himla glad för det för de var faktiskt det första som stog på min önskelista. Efter att de har gjorts nu för andra gången så har Mami lagt ut 7000 jävla spänn för de att se bra ut i håret är så pass viktigt för lilla mig. Anledningen till att jag ska sätta i nytt är för att det jag har haft i sen 2,5 månader tillbaka snart är så slitet och vill ha nytt och fräscht till jul och nyår, bortskämd som jag är. Hihi!
Sen vill jag be om ursäkt ännu en gång för dålig uppdatering. Lovar att uppdatera så mycket jag bara kan till veckan, puss.

LÖRDAGKVÄLL



Ikväll tog jag och Peter bussen till Delsbo på festligheter hos Anna, var en heldel trevligt folk som vi träffade och hade faktiskt en riktigt bra kväll. Lite små kaos i slutet men som jag hoppas löser sig för dom som tyvärr blev drabbade. 
Eftersom jag suger på att knäppa bilder när jag är ute på sådär nu mera så brukar det för de mesta sluta med ett inlägg med tråkig text eller bilder från weheartit så tyvärr, blev så den här gången okså. Nästa lördag om exakt en vecka fyller iallafall en av mina favoritbrudar 18år, nämligen Julia och då blir det till att fira henne och dra med henne ut på sin första krogrunda. Det ser jag fram emot och då mina vänner blir det bilder iallafall. Kramis!

RSS 2.0