SÄNGLÄGE



Har varit så fruktansvärt trött under dagen och även sovit 2 timmar tidigare under eftermiddagen. 
Nu sängläge med film innan jag tvärslocknar. Måste försöka samla energi inför helgen, har fullt upp både imorgon och på lördag!

FRUKOST PÅ SÄNGEN


En bra start på morgonen, frukost på sängen plus ett serie avsnitt.

DÅLIG UPPDATERING

Förlåt för dålig uppdatering på senaste tiden, men det är så otroligt mycket som händer nu. Möten hit och dit flera gånger i veckan och en massa stress. Till nästa vecka har jag 3 till samtal som jag ska på inklusive Sjukhus tid igen. 
Idag fick jag även ett brev från Arbetsförmedlingen där jag och Louise blev inskriven i Måndags när vi var på Enig. Ska dit till veckan och prata jobb osv så får vi se vad som händer sen. 
Förövrigt så rullar allt på som vanligt, mesta delen av min tid går åt till att umgås med pojken min iallafall och den lilla andra tiden som blir över spenderas med nära och kära så allt ser inprincip som vanligt ut, nästan. 
Skriver mer imorgon och lovar att skärpa till mig med uppdateringen, puss!

EFTERMIDDAGS MYS


Uppe med tuppen idag igen, var på Hälsocentralen imorse och imorgon vidare på nästa ställe. Mycket just nu men försöker ta en dag i taget. Unnar mig ett litet eftermiddags mys innan promenaden och smälter tankarna lite. 

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND



MONDAY MORNING

Klev upp vid 8 imorse, drog på Hälsocentralen där jag hade tid "trodde jag", men såklart klev jag upp i onödan och tiden var egentligen imorgon bitti. Åh!
Just nu ligger jag hemma och läser lite och lyssnar på lugn musik, blir lugnt i en timme nu innan jag hoppar in i duschen och drar ner mot stan med Louise. Ska på Enig båda två kl 1 och sen senare så är det planerat att jag ska träffa Melissa. Den här dagen är väldigt fullspäckad, ska även hinna klämma in att träffa Tobbe L enstund på en kvällspromenad vilket var sjukt längesen. Känns som jag kommer somna gott och väldigt tidigt ikväll som jag känner nu. Helt slut redan!

EN BRA LÖRDAG KVÄLL


Vid 7 tiden kom Louise och Wael hit och Peter å jag hade dukat fram och gjort Tacos.
Efter maten fick jag och Louise gå undan i fem minuter, när vi kom tillbaka så hade pojkarna gjort det mysigt med ljus, satt fram tårta och dukat jätte fint! 
Åh godingar. ❤️

"SMILE LIKE YOU MEAN IT."



FRUKOST


Vaknade bara för ettag sen. Gjorde ett litet fruktfat till frukost och drack lite yoghurt å ett glas juice. 
Planerna för idag är att Louise och Wael ska komma hit ikväll för jag å Peter har planerat att vi ska äta middag alla fyra. Ser ut att bli en riktigt bra lördag, puss!

FREDAG


Var uppe med tuppen idag. Somnade 6 imorse och klev upp vid 9. Drog till mammas jobb och gjorde några prov och sen tillbaka till stan, gick och åt och sen drog på Enig. Efter mötet har jag varit hos Carro och gosat lite med den här sötnosen. När jag å Peter kom hem vid 6 tiden nu ikväll så la jag mig och somnade nästan direkt och sov till klockan var 10 ikväll. Är helt slut fortfarande och kommer nog väldigt snart att somna igen. Puss!

MIN MYSIGASTE HÖRNA I MITT RUM



MAMMA OCH DOTTER DAG I SUNDSVALL

Har varit i Sundsvall hela dagen tillsammans med mamma. Första gången jag kommer hem utan något klädesplagg. Fick med mig lite till rummet, dekorationsbokstäver, fotoramar, 8 vinglas, nya galjar till min klädeshängare & tak lampa (spotlight) från Ikea. Sen från UR & PENN fick jag med mig ett halsband och lika så från Guldfynd. Tillsist en ny mascara! 
Är så himla nöjd över dagen, enligt mig är mamma och dotter tid väldigt viktigt och jag å Mami har det alltid lika mysigt när vi åker iväg på något. 
Tog en fika paus i mellan shoppingturerna och avslutade med en smaskig pizza innan vi åkte hemåt. Mums!
Måste säga hur fruktansvärt skönt det är att precis ha kommit hem, har så himla ont i fötterna. Har varit borta precis hela dagen.
Nu har Louise precis kommit hit så kör en myskväll tillsammans med henne mä lite onyttigt. Bra dag!

LITE NYTT

 
När jag kom hem låg det lite nytt på sängen från Mami. Hade fått ett nytt påslakan till sängen det som jag har velat haft ettag nu, en liten palett med ögonskuggor, värmeljus och tabletter som ger energi och så man inte blir så trött osv. Tack mamsen! 

MIN TISDAG

Min dag har jag spenderat i Delsbo tillsammans med min saknade vän Märta. Var så himla längesen sist jag var där. Senare kom Peter okså och nu är vi påväg hem till mig å ska mysa ner oss till en film innan vi somnar. Imorgon blir det en hel dag i Sundsvall tillsammans med mamma, mys!

FOUR WANTIES


KLOKA ORD


SUNDAY I HATE YOU


Usch vilken hemsk dag. Är så himla seg och trött. Ska bli skönt med en ny vecka och jag ska försöka allt för att få mer energi till att både hitta på saker och gå på promenader för att må lite bättre. Förstår inte vad det har blivit med mig, alltid så tråkig och lat å orkar absolut ingenting. Nä, upp med hakan nu Johanna!!

IGÅR


Hade en riktigt bra kväll igår med dom bästa. Lite kaos mot slutet men det ingår helt enkelt. Tack till alla som var med för trevliga Festligheter!!

LÖRDAG EFTERMIDDAG

Försökte starta dagen på bästa sätt och då hamnade jag här och mår vid det här tillfället som en gud. Peter var snäll och gjorde ordning maten idag okså så att jag skulle få chansen att ta det extra lugnt. Hjärtat mitt!
Efter badet tänkte jag sitta med hårinpackning enstund och smörja in ansiktsmask så jag känner mig lite fräschare, sen ikväll blir det Festligheter med mina tjejer!!

ETT PERFEKT AVSLUT PÅ DEN HÄR DAGEN

Rums mys med tända ljus och lugn musik är det bästa avslutet på en Fredagskväll heltklart!

ALLA HJÄRTANS DAG


Nu har jag och Peter bytt alla hjärtans dag överraskningarna. Av mig fick han som ni kan se en ros och ett fint kort.

Av honom fick jag en ros och ett doftljus Yankee Candle. Jag och min kärlek till ljus, passade perfekt och det luktar så fruktansvärt gott. 
Nu ska vi dra ner mot stan och äta middag sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. 

14 FEBRUARI 2014



Alla hjärtans dag idag och från min sida så tycker jag att det är väldigt överskattat på något sätt. Men självklart så ska jag å grabben göra det lite extra mysigt framåt kvällen. Det viktigaste med den här dagen tycker jag iallafall är att ge alla sina nära och kära uppskattning, respekt och kärlek å visa tacksamhet för att dom finns i ens liv. Att helt enkelt ta hand om varandra på bästa sätt och göra dagen till något bra.

TILL HONOM


Lite tips vad ni tjejer kan tänkas köpa till era pojkvänner på Alla hjärtans dag eller till någon killkompis som betyder lite extra.

TILL HENNE


Det är snart Alla hjärtans dag, faktiskt redan på Fredag. Här får ni killar lite tips på vad ni skulle kunna köpa till era flickvänner eller till någon tjejkompis ni tycker väldigt mycket om. 

"ATT TA VARA PÅ DET SOM VERKLIGEN BETYDER NÅGOT."

Här om dagen så klickade jag in på en tjejs blogg som heter Frida Lindgren som bor här i Hudiksvall. Hon hade publicerat en text som berörde mig väldigt mycket som jag kände att jag bara måsta dela på min blogg okså. Man kände igen sig nå fruktansvärt och det här med att ta vara på något som egentligen har betydelse i ens liv är något som jag tycker är väldigt viktigt, oftast inser man hur mycket det egentligen betydde när man har gått misste om personen och sen inte kan få tillbaka honom/henne. :

"En vacker dag kommer han att vakna upp och inse vad han har gått miste om, vad han har förlorat medan han lekte runt och inte brydde sig. Den dagen finns hon inte kvar längre. Hon har gått vidare, och all smärta, ångest och oro som han orsakade har gjort henne till en starkare människa. Hon har insett att det är hans förlust och inte hennes. Hon skulle ha gjort allt för honom, älskat honom, brytt sig om honom och satt honom först i alla lägen. Men det är borta nu, allt är borta nu. Hon tänker inte så längre, hon bryr sig inte längre. Och när han kommer krypandes tillbaka kan hon stolt säga att all jävla skit han fick henne att utstå, att allt illamående och allt det onda hon gjort mot sig själv på grund av honom fått henne att bli en starkare människa. Hon kan säga NEJ och stå upp för sig själv. Den dagen är det han, som ångrar sig att han inte stannade uppe sent om nätterna, att han inte svarade på samtalen, att han inte hjälpte henne när hon hade det svårt och allra helst, att han inte tog emot kärleken hon hade för honom. Kanske var hon den rätta, men det är försent nu. Hon kommer att möta någon annan. Någon annan som gör allt han inte gjorde. Han kommer att hålla om henne, att kyssa henne, att bry sig om henne och bevisa för henne hur mycket han älskar henne. Och den dagen, den dagen kommer han att bryta ihop, just för att han är en mycket svagare människa än vad hon någonsin kommer att bli. Hon sträcker på sig och håller huvudet högt, hon ler och hon skrattar. Nu är det han som är svag, nu är det han som gråter om nätterna, nu är det han som inte klarar av att se sig själv i spegeln på grund av att bilden som stirrar tillbaka på honom vet vad han har gjort. Han drunknar i ångest och saknad över att han inte tog vara på det finaste i livet när det fanns där, mitt framför ögonen på honom. Han kommer aldrig att få chansen med henne igen, han kommer aldrig att få hålla om henne igen och han kommer aldrig att få se henne le igen. Och om han gör det så är det mot någon annan, hon ler inte på grund av honom längre, han är ett avslutat kapitel och det enda hon ser när hon kollar på honom är smärtsamma minnen. Hon ser förbi honom. Han har inga chanser kvar. Hon är lycklig utan honom och hon känner sig som den starkaste människan i världen, för hon överlevde.-
Frida Lindgren

Tycker alla ska ta en titt på hennes blogg, läsvärd till tusen.
www.nattstad.se/fridalindgren


HJÄRTA

Den 1 Mars öppnar portarna på Hogges igen efter att ha varit stängt i 2 månader pågrund av renovering.
Är så sjukt taggad och förväntansfull, saknar alla dom där lördagarna av galna Festligheter på de stället altså. 

TISDAG

Idag har jag hunnit umgåtts med Hanna enstund i eftermiddag och pratat om allt möjligt, riktigt behövligt. 
Här hemma idag så fick jag å Peter äran att fixa maten, självklart valde vi Tacos som vi ska sätta oss och mumsa nu. Senare för min del blir det en promenad i det härliga kvällsvädret och så avslutar jag min Tisdagskväll.

NATT MYS




SVAR PÅ KOMMENTAR

Åh tack så mycket för din kommentar!
Jag och Peter träffades i Delsbo. Jag hade aldrig sett honom förut men tyckte att han var väldigt gullig. Under den kvällen vi var på Bygget i Delsbo med våra vänner så satt vi och smyg kollade på varandra. Senare på kvällen började vi att skriva och bestämde oss för att ses dagen efter på samma ställe. Just då så pratade vi inte så mycket eftersom båda var väldigt blyga, fick iallafall en kram av honom innan jag skulle gå. Vi fortsatte skriva hela kvällen när vi kom hem och bestämde oss för att ses hemma hos mig dagen efter som var en Fredag. Han kom hem till mig, vi kollade på film och hade det jätte mysigt. Han sov kvar den natten, berättade för mig hur han hade spanat in mig på Bygget och tyckte att jag var jätte fin och att han redan tyckte om mig väldigt mycket. 
Vi fortsatte att umgås konstant och tillslut blev det bara att det blev han och jag för vi trivdes så bra tillsammans och det klickade väldigt fort och båda kunde vara sig själv redan första natten.
Idag när vi har hållt ihop i 3 månader så kan jag säga att jag är förvånad, jag trodde inte det fanns någon så underbar kille som honom. Han är både min bästavän och kärlek. Han finns alltid där och tar emot mig efter varje fall, stöttar mig genom allt och behandlar mig bättre en vad någon annan någonsin har gjort. Han berättar för mig varje dag hur glad han är för att han har mig och hur fin jag är. Relationen mellan oss är väldigt bra helt enkelt, kan inte bli så mycket bättre.
_________________________________________________________________________________________

Altså jag har inte så mycket att säga om det eftersom det var ett bra tag sedan jag gick vidare och valde andra vägar. Men en sak är säker och det är att jag aldrig har mått så jävla dåligt i hela mitt liv som jag gjorde under dom där 4 åren. Kollar jag bak och jämför med hur allt är nu så är jag så fruktansvärt stolt över mig själv att jag tillslut klarade av att gå vidare och istället visade jag världen hur stark jag var och är som ställde mig upp efter alla fall och valde livet efter att jag var väldigt nära att ge upp flera gånger.
Idag så är jag och den här killen ganska bra vänner faktiskt, vi kan prata med varandra och umgås helt utan problem vilket faktiskt brukar hända någon gång ibland. 

GRATTIS MITT FINASTE HJÄRTA


Överraskade hjärtat med frukost på sängen för enstund sen eftersom det är hans dag idag. Av mig fick han en silvrig halskedja och av mamma fick han Axe deospray och en hårfärg. Senare idag sticker vi ut och äter å sen avslutar vi kvällen med en massa mys för att idag firar vi även våran 3 månaders dag. Puss!!

CAN'T WAIT ANYMORE


Finner inga ord för hur mycket som jag längtar till Sommaren. Tänk alla mysiga sommarkvällar vid solnedgången på stranden med den du älskar, en massa festligheter å galenskaper med dom närmaste och en massa sol å bad. 
Kommer spendera en hel del av sommaren med min kärlek och det ser jag verkligen fram emot. Så mycket planer och så många upplevelser man kommer att få vara med om. Åh!

8 FEBRUARI 2014

Trotsade både förkyldningen och febern och gav mig iväg till BG där det var ett litet pizzamys osv. Umgicks med Louise, efterlängtade Wael och lite annat folk. Dock börja jag känna mig riktigt dålig mot slutet så fick sjuss hem av Alfred & Björscken. Nu har jag precis legat i ett varmt skumbad och nu återstår sängen för resten av denna lördagskvällen. 

TIDIG MORGON

Har sovit jätte dåligt inatt, har legat och svettas,snorat å vridit och vänt mig. Känner att jag fortfarande har lite feber så är inte så jätte pigg idag. Blir iallafall ensväng på stan med mamma sen blir jag förmodligen hemma hela kvällen och försöker krya på mig.

PLATTADE TILL HÅRET

Som jag sa förut så har jag tagit ur min hårförlängning och går utan nu för att håret ska få fortsätta växa och bli långt. Känner mig väldigt naken men så får de bli ettag framöver tills håret växer tills sig mer. Hihi

FREDAGSMYS MED MIRIAM

Spenderar min kväll tillsammans med Miriam som precis har kommit hit, vi har planerat att se någon film och såklart blir det en heldel snack. Ska även ut ensväng och träffa min efterlängtade Märta.

SÅ VAR DET HELG IGEN


Vaknade av att kusin Terese ringde och väckte mig vid 3 tiden i eftermiddag trött som jag var. Pratade med henne enstund innan jag gick upp och började plocka ihop och dammsuga rummet. Nu står det gokäk i ugnen och den här helgen tänker jag ta det lugnt och bara vara. Ska ta vara på min ensamtid eftersom Peter är hos sina föräldrar i Brännås över helgen och jag valde att stanna hemma. Skönt att få vara ensam ibland okså och försöka hitta lite ny energi. För ikväll har jag iallafall inga direkt spikade planer förutom att jag ikväll tänkte mysa ner mig i ett skumbad och sitta med hårinpackning och ansiktsmask ettag. Puss!

MYS I MITT RUM





ETT LITET TACOSMYS



Kom till Ljusdal vid halv sju tiden och nu har jag och Peter precis hävt i oss lite Tacos och är proppmätta båda två. Den här kvällen avslutar vi framför en film med tända ljus & popcorn. Bra tisdag!

TISDAG


Blev en tidig morgon eftersom jag skulle på möte på CUL kl 11. Är faktiskt nöjd över hur mötet slutade och planeringen lät väldigt bra. Nu är jag hemma här med Miriam som kom över på sin halvtimmes rast. Senare i eftermiddag åker jag till Ljusdal å myser med min pojke. 
För er som har frågat och undrat varför jag inte syns till i skolan längre så är det för att jag har hoppat av. Puss!

2 NYA

Idag kom mina två skal som jag beställde till min telefon, känns lite tryggare att ha den i handen nu. Perfekt!

WE LIVE IN A WORLD FULL OF IDIOTS

 

VÅR FINT FRÅN POLYVORE


SÖNDAGSGOTT

Till kvällsfika, ett smaskigt fruktfat. Mums!

SKUMBAD MED HJÄRTIS


Den här söndagen har varit väldigt lugn för våran del. Vi har sovit ut ordentligt, städat pappas lägenhet och unnat oss pizza. Nu har vi precis hoppat ur ett varmt å skönt skumbad och avslutar den här söndagen med en liten kvällspromenad. Kramis!

GÅRKVÄLLEN


Var en händelserik kväll igår som spårade redan kl 9. Mådde uruselt pågrund av lite för mycket alkohol men bortsätt från det så hade jag en bra kväll  tillsammans med bra folk! 
Mår lite halvtaskigt idag men känner mig ändå utvilad, skönt. 
Blir en fortsatt lugn söndag iallafall vilket behövs!

DU & JAG

Jag är så glad att jag har dig. Du finns alltid vid min sida och tar mot mig efter varje fall. Min underbara Peter! ❤️

RSS 2.0