VALBORG


Istället för att festa med tjejerna så följde jag med Peter hem till hans föräldrar. Ikväll har vi myst, varit i Ängebo och smällt lite smällare å kikat på Majkasa. Nu återstår ett varmt bubbelbad innan vi kryper till sängs!

HELT UNDERBART



Är i Niken med mamma å Miriam, kikar lite på Dakapo. Så himla mysigt väder fast det blåser. Snart blir det snabba ryck hemåt för ikväll ska jag äta med Julia å sen drar vi på Bio. Helt galen i filmen The other woman så vad gör det om man går och ser den igen? Hehe 

MIN MÅNDAG

Idag har jag umgåtts med Julia inprincip hela dagen. Stack till henne då klockan var strax före ett i eftermiddag fram till fem tiden. Vi myste på studsmattan och pratade om allt mellan himmel & jord. Sen åkte jag å hämtade Peter på moppen, drog och åt å sen tillbaka till Sandvalla å spelade kubb och fotboll med Mattias,Julia,Jonas & Pontus. Bra dag!

BORGARPARKEN

Var på bio tidigare ikväll med Miriam å såg The other woman, rekommenderar den nå sjukt. Riktigt bra film!
Nästan direkt efter bion stack jag iväg till Borga å spelade kubb och umgicks med Julia,Sara,Jonas & Mattias. Fick turen att klå dom i sista rundan, mysigt avslut på den här veckan!

IGÅR


Hade en jätte trevlig kväll igår med bra folk. Började med förfest hemma här, det var Julia,Angelica,Rebecca,Agnes,Sara K,Antonia,Sara B,Jonas,Peter,Mattias & Linus.
När det var dags för krogen mådde jag å Julia så fruktansvärt dåligt så vi hann bara ner på stan innan vi vela äta å sen åka hem. Men är otroligt nöjd över förkepan och folket som var här. Dock mår jag inge vidare och tänker ta det lugnt på Valborg. Hehe 


FÖDELSEDAGSFIRANDE


Firar kusin Terese idag som fyller 15. Vi har blivit bjuden på Tacos å gofika. Lite små stressad nu eftersom jag å Peter måste iväg på lite ärender och hinna göra oss klar innan det kommer folk till oss ikväll. Ha en jätte bra lördag allihopa för det ska vi ha!

EN VECKA KVAR

Om exakt en vecka är jag å Frida påväg till Arlanda och ska ta flyget till Alanya. Är så fruktansvärt taggad så att jag blir helt hyper. Blir ju inte mindre taggad av att se bilderna på hotellet heller, åh vad skönt det ska bli att komma iväg till varmare grader å ta en paus från livet här hemma i en vecka!

ÄR VÅREN HÄR NU?


Somnade väldigt sent inatt och var uppe vid elva tiden. Åt lite snabbt å sen stack jag och mamma ner på stan å köpte present åt kusin Terese som fyller 15 år imorgon. Fick med mig ett par örhängen och ett armband till mig själv okså. Vi var iväg och gjorde lite ärender, handlade och köpte oss en varsin glass. 
Idag kan man inget annat en att älska vädret och imorgon blir det festligheter å Hogges med tjejerna. Puss!

BRA MYS


Har precis kommit hem från kusinerna. Frida å Daniel hade okså landat hemma igen, alltid lika trevlig och träffa dom.
Nu har jag tänt massa ljus i rummet och laddat upp med lite onyttigt så nu blir det film å mys tills jag slocknar. Puss!

NY STÄDAT


Idag har jag pussat Peter hejdå men som kommer tillbaka redan imorgon. Har varit iväg med Mami, städat å gjort fint i rummet och bara tagit det lugnt sen. Om enstund ska jag träffa Märta sen lite senare tar jag moppen å träffar en saknad vän. 

SVAR PÅ KOMMENTAR

Jag fick frågan hur jag har lyckas fått mitt hår att växa till sig efter att ha haft väldigt trasigt hår och hårförlängning hit å dit. 
För det första så har jag helt slutat att använda hårförlängning, jag använde clips ett bra tag då håret bara blev mer slitet å blev tvungen att klippa av de gång på gång. Eftersom att jag vägrade gå med mitt korta så provade jag en annan variant. Satt i extensions hos frisören 2 gånger. Ena gången lyckades jag ha det i nästan 4 månader, andra gången knappt 1 månad för att jag fick dålig kvalité på själva löshåret. Det slet absolut inte lika mycket som de gjorde när jag använde clips. Det började växa igen då jag istället hade i extensions. Men sen när jag slutade med hårförlängning överhuvudtaget så började jag med bra men dock dyra hårprodukter som reparerade med mitt hår och gjorde det lite friskare (använder dom fortfarande). Jag började att försöka tvätta håret så sällan jag bara kunde/kan, enligt frisören ska man göra det och sen klippa 1 cm var tredje månad för att det ska växa fortare.
Det är många som är rädd för att gå till frisören för att man oftast får håret helt avklippt, men jag har hittat min perfekta frisör som jag trivs väldigt bra med och som bara tar lite på det värsta. Sist när jag var där vilket var inte alls längesen var första gången i mitt liv som jag fick höra av en frisör att hon var imponerad av mitt hår för att jag hade hållt de friskt och att de hade växt en bra bit sen hon satte i mina extensions sista gången. Blev så himla glad och kändes så skönt att jag äntligen har lyckas börjat fått mitt hår att växa och att de inte alls är lika slitet som det har varit.
Har haft väldigt trasigt hår i flera år, började när jag blekte det 2007 första gången och inte kunde bestämma mig. Förstörde håret med över 30 blekningar sammanlagt å många andra färger så mitt hår var alldeles stripigt och gick av konstant. Idag är det ett helt halv år sedan jag färgade det sist och håller mig till mitt naturliga bruna.
Börjar med schampoot, låter verka i 1 minut. Sköljer ur, häver i hårinpackning (spelar ingen roll vilket hårinpackning det är eftersom schampoot och balsamet är väldigt bra.) låter verka i 2-3 minuter. Sköljer ur å tar balsam (bara lite grann, som en tia ungefär.) låter verka i 1 minut å sen sköljer ur.

Handduks torkar håret och smörjer in håret med det här värmeskyddet, det absolut bästa som även frisörerna använder. 
Tar hårfönen och blåser det torrt för det mesta men ibland brukar jag bara torka de med hårfönen litegrann å sen låta resten självtorka.
Spelar inte sån stor roll om man fönar håret när man har de där värmeskyddet, sliter inte mycket alls och försök även ha på lägsta värme på hårfönen. 
Sen tar jag plattången och antingen plattar igenom hela håret eller ingenting överhuvudtaget. Det som är så bra med det här värmeskyddet är att det behöver plattångens värme för att kunna ge effekt. Dock använder jag nästan aldrig plattång längre, väldigt sällan. Så det är ju okså ett alternativ att strunta i den och de ska man ju helst göra.
Har börjar platta mitt nästan bara vid speciella tillfällen eller då jag känner för det. Max 2 dagar i veckan!
Mitt hår ser ut såhär nu och jag är nöjd med min längd och väntar bara på att det ska bli längre å längre. Dock är håret oplattat på bilden så det är längre egentligen. (Förlåt för dålig snabbtagen bild.)

ONSDAG DEN 23 APRIL

Riktig härlig dag men ändå så lugn. När jag å Peter vaknade så stack vi direkt ner till stan och hämtade mitt pass som hade kommit, hämtade även ut min förlovningsring som jag skickade in så dom förstorade den litegrann, nu sitter den äntligen bra. När vi kom hem la jag mig i ett varmt bad, Peter lagade mat och nu är båda mätta å belåtna. 
Nu ska jag städa i mitt rum sen får vi se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt!

SUMMER INSPO

 

EN TIMME VID KAJEN



NYTT FRÅN ORIFLAME



EN BRA TISDAG

Klev upp vid 12 imorse, packade å gjorde mig klar och drog på Enig i en halvtimme på möte. Därefter tog jag å Peter moppen till Igge och åt på Thairesturangen där och sen vidare på badhuset i en och en halv timme. Riktigt skönt å avslappnande. Nu har vi precis landat hemma å tänkte dra ut på en till liten moppetur ut till Hamnen.

GRILLVÄDER


Solen skiner så fint å det är varmt för en gång skull. Vi i familjen passade på att damma av grillen å grillade tidigare idag, så himla gott och så mysigt.
Nu ska jag å Peter ta moppen till maxi och handla sen blir det tv kik för ikväll presenterar tv4 dom nya bönderna för en ny säsong av Bonde söker fru. Favoritprogrammet, hihi!

HOT CHILI


Har precis varit å ätit på Hot chili med Peter och Pappa, perfekt lunch såhär dagen efter. Får se vad resten utav den här söndagen har att erbjuda oss!

EN BRA KVÄLL



Hade en riktigt trevlig kväll igår. Minns inte sådär jätte mycket men kul hade jag iallafall. Började kvällen hos Simon där de var en heldel folk, sen drog vi vidare på Hogges. Smockfullt med folk och i slutet av kvällen mötte Peter mig sen tog vi en promenad hem till mig. Gohjärtat som tog hand om mig å ställde sig och lagade mat mitt i natten så att jag skulle få något i mig. 
Vaknade fem imorse med världens huvudvärk och stoppa i mig det ena å de andra och somnade inte om förens vid 8. Skaplig baksmälla!

A GIFT TO MY SELF



Igår när jag och mamma var på Maxi köpte jag en blombukett med 10 tulpaner. Så sjukt fina och passar utmärkt till mina nya gardiner. Hihi

FREDAG


Under dagen har jag bara sysslat med bra saker. Eftersom det är rätt så tråkig dag ute så bestämde jag mig för att överraska Mamma medans hon höll på i tvättstugan. Jag dammsugade hela lägenheten, bytte gardiner i både hennes å mitt rum, diskade och gick ut med soporna. Är helt slut men det vare värt. Nu ska vi åka iväg å handla lite gott inför kvällen då vi ska ta en mamma och dotter kväll å mysa och se på Let's Dance, sen senare ikväll så kommer Julia å sover hos mig för imorgon ska jag, hon, Angelica och Maja ut på Hogges. 
Gör något vettigt idag ni okså och ta hand om varandra! 

NYTT FRÅN BIRSTA






SENASTE


Var på Birsta i Sundsvall med Mami å Peter igår. Fick väldigt mycket nytt och är supernöjd. Kom hem vid strax efter 7 igår kväll å då gjorde jag mig klar lite snabbt och drog direkt till Julia. Vi tog en moppetur i regn vädret till Donken å pratade lite skit och även träffade å pratade lite med Jonas som jobbade. 
Därefter drog vi vidare och kom hem då klockan var strax efter halv 12 på kvällen. Tog mig ett varmt bad direkt å myste ner mig i sängen med chips och dip innan jag somnade. 

I MINA HÖRLURAR


HEMLIGHETEN


Skrev ett tidigare inlägg om att jag och Peter var iväg på lite ärender på stan. Det vi då gjorde var att vi kikade på förlovningsringar. Äntligen har dom kommit till rätta händer, så från och med Söndag är jag förlovad tillsammans med världens finaste människa. Min Peter ❤️

MY ROOM



Fick min nya byrå till rummet igår så Mami å jag passade på att möblera om lite och rensa kläder osv. Blev riktigt mysigt å jag är riktigt nöjd!

SKRIVER AV MIG LITE

Är så otroligt stressad över precis allt. Vart ska man börja? Vart någonstans hittar man motivation? 
Har blivit så otroligt lat på senaste tiden, sen en väldigt lång tid bakåt. Även fast jag vill ut på promenader, äta nyttigt och gå ner några kilon så kommer allt annat å stöd till andra alltid i prio ett istället för att ta handom mig själv så jag själv okså känner mig stabil i mitt liv.  Efter att jag börjat må riktigt dåligt över hur jag ser ut och hur min kropp ser ut så känner jag att det är dags att verkligen börja göra något åt det.
Pratade med Louise på telefonen tidigare idag i 2 timmar och prata av mig min stress och hur det har känts på senaste tiden. Var så otroligt skönt att ha någon som verkligen lyssnade på vad just jag hade å säga efter att ha blivit översvämnd av andras problem och deras sorg i en lång tid nu. Det är okså något som stressar upp mig nå förbannat. När ska man hinna med sig själv? 
Vill bara krama om Peter och aldrig släppa taget, stänga av mobilen och allt annat runt omkring. Ska bli så himla skönt med en vecka i Alanya med kusin Frida. Få åka till en helt ny miljö i ett helt annat land å bara slappa och göra det jag tycker är kul. Kanske är de det som behövs för att jag ska komma på fötter igen och kunna börja på en ny start?

EN BRA SÖNDAG HELT ENKELT



Varit ute på en liten upptäcksfärd med Peter runt Kajen. Vi har haft det jätte mysigt och har precis kommit hem å lagt oss i ett skönt skumbad. Senare mot kvällen sjussar jag honom till bussen sen får vi se om jag åker ensväng å tar en rök med Robin och pratar lite med honom. Puss

TVÅ FAVORITER


KVÄLLEN IGÅR


Hade faktiskt en riktigt bra kväll igår med fantastiska människor. Blev dock ingen krogen eftersom det var så fruktansvärt mycket som skulle städas och för att jag mådde sjukt dåligt. Avslutade kvällen med hämtmat från Donken å mys med Peter. Nu blir det inget drickande förens jag å Frida åker iväg till Alanya. Har haft en bra helg iallafall!

NYA PRODUKTER

Var och hämtade ut mina shampoon å balsam idag + en Victoria secret bodymist "Love spell" som jag hade beställt. Nu har jag så att det räcker några månader framåt. Ung & bortskämd det är så de ska va! 

MÅR SOM EN GUD I DETTA VÅR VÄDRET


Fredag, solsken å värme och jag mår asbra. Kan ju vara för värmen och solskenet mycket möjligt. Njuter av varje minut och att det är helg gör saken bara ännu bättre!!

5 MÅNADER MED HJÄRTAT


Har haft en jätte mysig kväll tillsammans med Peter. 
Körde på ett mysbad med ljus å ett badsalt som luktade sjukt gott. Kände mig så fräsch efteråt. Satt med hårinpackning å ansiktsmask och har tagit handom oss själva helt enkelt. 
Pussade honom hejdå för ettag sen och nu kikar jag runt lite på olika bloggar å lyssnar på bra musik. Fredag imorgon och jag är väldigt taggad för helg. Det är nämnligen så att jag ger Festligheterna en chans på lördag igen och då blir det utgång med mina efterlängtade brudar!

SYOSS BAG


Lite nytt. Blandannat hudkräm, body lotions, bad salt, deo, läppglans, ögonskugga, hårspray osv. Supernöjd!

ONSDAG

 Har varit en jättefin dag, solen har strålat och varit framme. Var nere på stan tidigare på möte med Louise, sen drog vi vidare och käkade och umgicks bara. Resten av kvällen spenderar jag med Peter med lite godis å mys innan han drar sig hemåt mot Ljusdal. Puss

RESA BOKAD & KLAR

Resa bokad & klar till den 3 Maj då jag å bästa kussen Frida åker till Alanya och lever livet en vecka med sol,bad och en massa shopping. Knappt 3 veckor kvar och jag är så himla taggad. Tidig 20 års present av bästa Pappi, lyckliiiig!

NIKE AIR FORCE 1


Idag kom äntligen mina älsklingar, som jag har längtat. Supernöjd!!

NY KLIPPT


Var och klippte mig idag. Första gången på flera år som jag får höra av frisören att hon är imponerad av mitt hår för att jag hade lyckats hållt det så friskt och att det hade växt väldigt mycket sen jag träffade henne sist när jag satte i extensions. 
Behövde inte alls klippa nå mycket men fick bort det som var risigast där bak på topparna. Blir till att fortsätta med dom bra hårprodukterna som jag har och undvika att platta det som jag har gjort nu på senaste tiden och plattar det bara vid speciella tillfällen typ. Så imorgon ska jag beställa hem fler av mina produkter eftersom dom börjar ta slut. Mycket nöjd!
Förlåt för dålig och snabb bild.

AVSLUTA VECKAN PÅ BÄSTA SÄTT


Avslutar denna söndagskväll med film mys å godis med Mami och Peter!

IGÅR

Usch vad jag mådde dåligt igår. Hann inte ens ut förens jag somnade innan vi ens skulle gå ner. Varför fortsätter jag festligheterna även fast det alltid känns lika värdelöst varje gång? Det är verkligen inte min grej längre. Men hade iallafall trevligt sällskap under kvällen och det är huvudsaken. 
Idag är jag sjukt seg och blir inte mycket  att göra merän städning av rummet och någon film, helt slut!

KINA RESTURANGEN


Tidigare idag var jag med tha family å Peter på Kina resturangen och käka, gott var. Sen bestämde jag å Melissa oss för en spontanare så ikväll blir det utgång!!

MIN FREDAG


Har haft en väldigt soft fredag faktiskt. Brorsan har äntligen kommit hem efter att inte har träffat honom sen i Jul. Lika uppskattat varje gång han kommer hem. Har ätit Tacos, myst med Peter å hälsat på släkten ensväng. 

VÄRLDENS FINASTE KILLE


Finns ingen som gör mig så lycklig, jag är så himla kär!! ❤️

KLIPPTID BOKAD


Var in på Delightful idag och bokade Klipptid på Måndag. Ska bli så skönt att få bort det risiga på topparna. Känns bra att håret har växt på sig och att det börjar bli längd på det igen okså. Fortsätter med dom bra produkterna som jag har och med mina vitaminer så blir det nog bra tillslut.

HOT CHILI MED HJÄRTAT


Hjärtat bjöd på Hot chili ikväll efter att vi gjorde några ärender på stan. Vi gick och gjorde något väldigt spontant som ni kommer få veta senare, hihi 
För resten av kvällen blire mys. Bra kväll! 

1 APRIL 2014


KÖPMANBERGET


Blev en fin kväll uppe på Köpmanberget, lite kvalletid med Louise. Pratade om allt möjligt och satt å tog det lugnt i kvälls solen, riktigt mysigt faktiskt!

RSS 2.0