-

Ute på en liten kortis promenad, enbart för ett bra avslut på veckan och för att ladda batterierna inför ännu en ny.


ENSAMTID

Varför är det så otroligt skönt att vara ensam ibland? Bara få gråta ut även fast man inte riktigt vet vad man är ledsen över, samla på sig ny energi, ta det lugnt och få tänka för sig själv. Det är precis vad jag har planerat att göra för ikväll, bara vara ensam. Har laddat ner lite filmer, letat upp nya lugna låtar och tänker avsluta kvällen med en promenad. Bra avslut på den här veckan. Det är ju första april imorgon okså, det är helt sjukt hur fort allt går. Hinner knappt med förens det är ny månad. Ett plus i kanten är ju att det snart är sommarlov och att det närmar sig ännu mer sommaren okså. Härligt!


KAOS

Spårad kväll igår, minns nästan ingenting under dom sista timmarna vi var hos mig. Ap ont i höften och huvudet sen jag ramlade baklänges i köket och illa mående as fuck.
Idag blir det en sån där dag att bara ta det lugnt, ska unna mig med ett givet Donkenkäk. Blev inga bilder alls för min del igår under festligheterna eftersom jag inte var så mycket att prata med och hade mobilen lite överallt.
Blev en heldel att städa och trängde ihop lite över 20 pers i lägenheten under kvällen.


UNDERBART VÄDER

Tidig morgon för mig å Antonia. Klev upp halv nie och var jätte pigg.
Har precis varit ute och övningskört ensväng, nu vidare och hämta Kina mat, hem och dona och sen vid 6 vänta in allt folk. Ska göra kvällen till den bästa med mina underbara stjärnor! Puss :*


LÅNGFREDAGEN

Hallådär!
Var uppe jätte tidigt imorse, redan kl 8 faktiskt. Har umgåtts med familjen hela morgonen, tagit en lång dusch och bara softat. Riktigt skönt!
Nu ska jag å Mamma åka in på Donken innan hon sjussar mig vidare till Forsa. Längtar något otroligt till morgondagen, och sen har vi ju även en lång vecka framför oss med ledighet då vi kommer få chansen att samla på oss en massa ny energi till dom sista veckorna innan sommarlovet som vi har kvar sen när skolan sätter igång igen. Underbart! :*


NYTT

Studiebidraget rullade in på kontot idag så drog direkt på stan med Louise efter att vi hade slutat. Träffade Antonia enstund okså, drog å käkade och fick med mig lite nytt hem. Supernöjd!
Äntligen funkar internet hemma igen, hållt på att gå under dom här dagarna då det inte har funkat. Aja, nu ska jag fortsätta dunka musik, byta om och dra till Miriam. Ciao!


LÖRDAGENS HÖJDPUNKT

På lördag har jag fixat förkepa hemma hos mig och bjudit in bra folk som jag ska förpartaya med innan jag å några till drar vidare på Hogges. Finner inga ord för hur taggad jag är inför Festligheterna!


PÅSKLOV

Efter en skön tipspromenad bjuder Broman på fika. Äntligen lov!


NEW IN

ORANGE STICKAD TRÖJA 199:-
ÖRHÄNGEN "REA" 50:-


"SPELET ÄR SLUT, HUR KÄNDES DET ATT FÖRLORA LOSER?"

Sitter på bussen påväg hem från Delsbo, har varit en seg men ändå soft kväll.
Internet hemma har pajat, är något stort fel inom internetbolaget tydligen så har ingenaning om när det kommer att funka igen. Gör inte så mycket egentligen eftersom dom flesta blogginläggen faktiskt skrivs via mobilen.
Aja, När jag kommer hem tänkte jag hoppa i ett varmt bad, sitta med hårinpackning ettag och sedan ta en promenad. Ska förmodligen träffa Maggis ensväng okså! Ciao


NY BLUS

Bestämde mig för att köpa någon blus/skjorta som var lite annorlunda jämfört med dom som bara är enfärgad, så bestämde mig för att köpa denna. Ser annorlunda ut i verkligheten men ändå helt okej faktiskt. Inviger den imorgon som det ser ut!


"DU VAR SÅ MYCKET, NU ÄR DU INGENTING."

Sitter på engelska lektion och är cpless och trött.
Efter skolan drar jag ner på stan med Louise, möter Antonia och kikar efter något nytt. Idag rullar även pengar in på kontot, härligt!
Ser fram emot eftermiddag väldigt mycket i tanke på att jag ska få träffa mitt gohjärta igen efter en hel helg utan honom. Hörshäj!


SÖNDAGKVÄLL

Är på jätte dåligt humör pågrund av allt tjafs här hemma som gör mig sjukt irriterad. För att avreagera mig bestämde jag mig för ett varmt och skönt bad, sen tar jag en promenad med musik i öronen och laddar batterierna inför en ny vecka.
Imorgon efter skolan blire stan enstund innan jag drar vidare till min gopojk som jag har saknat så mycket under helgen då han har varit borta!


TODAY IS A GOOD DAY


BRA SÖNDAG

Är i Forsa och umgås med Antonia.
Vi bestämde oss för en promenad i solskenet och hamnade på en bänk lite längre bort från hennes hus.
Sitter och pratar om allt och ingenting och planerar lite inför lördagens festligheter. Tummen upp!


I MINA HÖRLURAR

Nyss inkommen från en nattpromenad i mörkret för mig själv, riktigt skönt och behövligt var det.
Nu blire sängen direkt och hoppas på en bra morgondag och försöka hitta skoltagget till Måndagen, godnatt.

 

MY NICEST STAR


NÅGRA SKVÄTTAR TÅRAR

Har haft en helvetes start på dagen men som sedan blev bättre, tack och lov.
Nu är jag i Forsa hos Antonia, ska dra på pizzan och äta lite gott innan vi drar vidare å myser hos Amanda ikväll med lite godsaker å så. Toppen!


MUMSIG MIDDAG


GÅRKVÄLLEN

Hade en sjukt bra gårkväll i Delsbo. Kom hem vid halv 1 inatt och såg dubbelt för att jag var helt slut och obeskrivligt trött så däckade ganska direkt när jag kom hem. Efter att vi hade varit på Bygget och skapat lite kaos så drog vi vidare till Elsa. Längesen jag skratta så mycket som igår, sjukt.
Vaknade för enstund sen av att Erik ringde, pratade med han enstund innan jag klev upp. Solen skiner ute och det var faktiskt rätt skönt så nu ska jag göra mig en riktig brakfrukost och sen tänkte jag bege mig ut på en promenad. Får se om jag åker till Forsa lite senare, vet inte riktigt en. Uppdaterar mer sen! :-)

PIZZABAK MED BRUDARNA

Precis haft lite krig med brudarna samtidigt som vi skulle baka pizza åt oss och dom andra, seriös kunde man ju inte vara men våran kommer ändå lätt bli bäst. Tjingeling!


ÄNTLIGEN HELG

Hallådär! Var på praktikgruppen med Lollo hela skoldagen som dock bara är 2 timmar på fredagar, riktigt trevligt faktiskt och skönt äre att det är helg.
Har varit ensväng på stan med Louise tills mamma kom å hämta mig och tog en käk på donken. Nu sitter vi på Helenedal och hälsar lite på Mormor.
Senare i eftermiddag åker jag till Delsbo och kommer hem rätt så sent, sen så kommer även storebror hem ikväll. Naz!
Saknar Erik så himla mycket, tur att han kommer hem på Söndag. Min go pojk!


PÅ BUSSEN

Sitter på bussen påväg hem från Delsbo efter en kväll med några av mina favoriter.
Efter skolan idag stack jag ner enstund på stan med Amanda, träffade Erik och sa ett sista hejdå innan han åkte iväg.
Imorgon blir det återigen Delsbo, planerat massa mys med gänget. Sen på lördag som det ser ut blir det övernattning i Forsa.
Tar en chill helg i väntan på nästa då det blir krogen och massa festligheter med enbart bra folk. Snart lov, wihoo! :*


MYS MED MAMI

När vi kom hem hade mamma hyrt film, köpt gott och bestämt att jag å hon skulle ha en familjekväll sen incidenten inatt och idag. Kan inte säga merän att jag har världens bästa mamma bara att jag ibland inte ser det. Sjukt!
Ha en fortsatt bra kväll allihopa :-)


-

Svek mamma totalt igår. Stack hemifrån inatt och gav fan i och svara när hon ringde och lät henne sitta uppe halva natten och hela morgonen/dagen och hon hade ingen som helst aning vart jag höll hus. Hon hade tydligen ringt runt till några som jag umgås med och tillslut fick hon tag i mig imorse och grät i telefonen när hon prata med mig för hon hade varit så orolig, skickade mig sms att hon inte orkade mer. Finns inga ord för hur ont i magen Och dåligt samvete jag har. För enstund sen hämtade hon mig hos Erik som jag har varit med enstund i eftermiddag, myst och sagt hejdå eftersom han åker iväg och blir borta tills söndag. Nu blire umgås med Mamma och prata med henne hela kvällen innan jag säger Godnatt. Tänker aldrig mer göra något sådant. Puss!


"NÄR ALLTING GÅR EMOT SKA JAG HÅLLA KVAR."


NEW SHOES


FIN MORGON

Jag tycker det är jätte mysigt med snö men nu när vi snart är påväg in i April känns det sjukt meningslöst.
Vaknade för enstund sen, var inte i skolan igår heller. Vet inte vad det är med mig. Skiter i precis allt och är så otroligt less på allt tjafs här hemma. Så nu tänker jag hjälpa mamma lite snabbt i tvättstugan, göra mig klar och dra iväg till Delsbo och spendera min eftermiddag och kväll där. Hörshäj!


MIN EFTERMIDDAG MED ERIK


SÖNDAG

Varit i Forsa i eftermiddag ettag å umgåtts med Amanda, Antonia & Olof. Kom hem för enstund sen och är nu på en promenad ner till stan för att träffa Erik.
Är på jätte dåligt humör och nere som fan så blir tyvärr inga fler inlägg idag! Puss


SJUKT BRA KVÄLL

Har haft en hur jävla bra kväll/natt som helst med enbart bra folk. Var lite dålig stämning i början innan vi drog mot Hogges men sen så blev det drag och satan i gatan vad bra vi har haft det. Precis hemkommen och är riktigt nöjd över kvällen och alla vi träffade,pratade och umgicks med. Blev några ynka bilder som jag tänkte bjuda på innan jag kryper till sängs.
Hoppas eran kväll har varit minst lika bra. Puss :*


NY SKJORTA

Äntligen fredag!
Är på stan och kikar lite med födelsedags bruden Louise. Precis köpt en skjorta på Gina, riktigt nöjd!
Om enstund ska vi dra å käka och sen senare i eftermiddag drar jag till Erik. Puss :-)


GRATTIS FINA DU

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? nej, det är ingen vanlig dag för det är Louise födelsedag. Hurra hurra hurra!
Idag fyller en av mina finaste vänner 18 hela år. Äntligen får du följa med på alla äventyr på Krogen, det här ska firas till hundra procent. Älskar dig såhimla mycket vännen, du är guldvärd. 


TRÖTTNAR ALDRIG

 

13 THINGS

  • Jag har alltid varit kräsen då det gäller mat och får en väldig ångest när jag väl äter.
  • Jag har världens bästa vänner och har dom jag behöver vid min sida för att klara av livet.
  • Jag har ett jävla temprament, blir jag arg eller är på dåligt humör är det lika bra att vända och gå å låta mig vara ifred.
  • Jag är riktigt beroende utav Cola, blir på skit dåligt humör om jag inte får börja dagen med det.
  • Jag har väldigt dåligt självförtroende, ser mig själv alltid som något negativt och klankar ner på mig själv för minsta lilla.
  •  Jag har haft det väldigt jobbigt med min Pappa och släkten på hans sida. Men under åren har jag lärt mig att säga ifrån då jag tycker något är fel eller säga emot när dom försöker få ur mig saker dom inte har ett skit med att göra.
  • På bara några månader har jag tagit stora steg i mitt liv, tagit beslut som påverkat både mig själv och fått mitt liv till en riktig framgång jämfört med hur det var för ett år sen.
  • Jag tar tabletter varje dag för mina depressioner.
  • Jag har sämst humor, skrattar åt minsta lilla och då jag verkligen sätter igång och skrattar har jag skit svårt att sluta.
  • Jag har alltid älskat att sjunga, även inför en hel publik. Det är en sån otrolig känsla som inte går att beskriva.
  • Jag är en helt annan person hemma en vad jag är inför min omgivning. Hemma är jag alltid skitsur,förbannad och allmänt uppkäftig.
  • Ett utav det bästa jag vet är ensam tid, då man tillexempel går en promenad för sig själv med musik i öronen och helt enkelt är i sin egna lilla värld för enstund.
  • Jag kan vara en riktig bitch, men är snäll mot dom som är snäll mot mig.

BÄSTA MÄRTA

Ord kan inte beskriva hur mycket jag diggar den här bruden. Min ängel!


DESSA UNDERBARA KÄNSLOR

Vädret idag enligt mig är hur härligt som helst trotts minusgraderna. Solen strålar och är varm. 
Började min morgon med en promenad, riktigt skönt, avslappnande och behövligt.
Mamma glömde bort mig imorse eftersom hon hade så stressigt till Gävle med jobbet så blev att jag stannade hemma idag okså, usch vad dåligt sanvete jag får när det har blivit att jag hoppar över en heldel skoldagar.
Aja, åt en riktig brakfrukost imorse och ska alldeles strax laga något att äta innan jag drar vidare till Delsbo.
Imorgon är det äntligen Fredag och jag ska äntligen få träffa Erik igen efter snart en hel vecka, buhuu.
Sen imorgon kväll sticker jag förmodligen till Forsa, kör en sleepover hos Antonia och spenderar kvällen hos Amanda och myser till det riktigt ordentligt. Tummen upp!



"ATT NÅGOT SÅ VACKERT SOM DU, VILL VARA MED JUST MIG."

God eftermiddag på er!
Vaknade strax före elva, åt god frukost, hoppade in i duschen och har bara tagit det lugnt sen dess.
Riktigt skönt och behövligt med en hemma dag från skolan.
Nu ska jag göra något gott att äta sen tar jag bussen till Delsbo och spenderar min eftermiddag där, ännu senare sticker jag till Miriam å umgås med henne å Vanessa. Bra Onsdag! :*


EN KVÄLL I DELSBO

Har haft en riktigt skoj kväll i Delsbo, tog den sena bussen hem så jag har precis landat hemma.
Ikväll har jag skrattat som en galning, träffat min underbara vän Mikaela, kört jaga och sprungit runt i säkert en timme och samtidigt känt mig allmänt dryg. Längesen jag skrattade såhär mycket som jag faktiskt gjorde ikväll känns det som. Väldigt behövligt och gav mig sjukt med ny energi. 
Nu ska jag dona på lite innan jag hoppar till sängs, får se hur jag gör med skolan imorgon om jag drar dit eller tar en hemma dag å hämtar mig lite. Aja, det märks. Godnatt! :*

MIN TISDAG

Blandat väder idag, antingen snöar det eller så blåser det riktigt kallt. Uscha!
Less på den här kylan nu, kan inte bara våren ta att komma snart? varit vinter och kallt för länge nu.
Aja, kom hem från skolan för en halvtimme sen ungefär, riktig stressmorgon och eftersom jag lyckas med allt så missa jag även bussen imorse så tog 9 från stan tillsammans med Julia istället men kom endå i tid, skönt det iallafall. Nu ska jag laga mat och sen tar jag stadslinjen ner på Stan och tar 15:05 till Delsbo och spenderar min kväll där. Toppen!


ENGMANS KAPELL - HENNES FAMN

 

MUSIC IS MY BESTFRIEND

Ibland är det såhimla skönt att bara gå på en promenad, sätta sig någonstans för sig själv och lyssna på musik och helt enkelt vara i sin egna lilla värld.
Det var just vad jag precis gjorde, riktigt behövligt och fick världens känsla i hela kroppen. Somnade till en timme hos Miriam och är fortfarande jätte trött, blir en tidig kväll ikväll. Godnatt!


13:08

Precis hemkommen från Forsa, åkte tillbaka dit igår kväll och blev kvar en natt till. Har nästan inte sovit hemma nånting nu på lovet, har varit sjukt skönt med en paus hemifrån.
Hade en väldigt trevlig kväll/natt igår hos Amanda med Antonia,Nadja,Christian och Björsken. Skrattade en hel del, kikade på Hitta nemo och åt gott och umgicks helt enkelt.
Imorgon är det skolstart igen och i tanke på att ettorna från Handelsprogrammet och dom på Hotell och turism kommer tillbaka efter tre veckors praktik så känner jag mig taggad, äntligen slipper jag vara utan Angelica på skolan.
Tyvärr har jag ingen passande bild till det här inlägget så ni får klara er utan bilder den här gången. 
Nu ska jag byta om, göra mig klar och dra till Erik. Sen får vi se vad resten utav kvällen har att erbjuda! puss :-)

LÖRDAG

Hade en riktigt mysig kväll igår, solen strålar idag okså och det är vår väder till hundra procent och det är ju alltid ett plus. Nu väntar jag på sjuss och sen drar jag direkt till Erik. Puss :-)


EFTERLÄNGTADE FREDAG

Sitter hos Miriam och drygar i väntan på att Mamma ska sluta så jag kan bege mig till Forsa.
Blir kvar där över natten och spenderar kvällen hos Amanda med henne å Antonia och myser på och äter massa gott. Var meningen att jag skulle vara med Erik idag men eftersom jag hade feber imorse och inte alls mådde bra så bestämde vi att vi skulle ses imorgon eller på Söndag istället.
Uppdaterar mer sen, ciao :*

 

NYTT HALSBAND


INLÄGGEN FLYTER PÅ

Hej igen, inläggen flyter på även fast dom flesta publiceras via mobilen.
Nu är jag, Antonia å Melissa redo att traska ner mot Staden och möta Robin, ta ett klassiskt donken käk och strosa runt och kika efter något snyggt. Blir kvällståget hem, hade en riktigt mysig kväll/natt igår och somnade riktigt gott. Känner inte direkt att jag vill åka hem idag men får komma tillbaka på Påsklovet då man har mer pengar istället. Hoppas ni får en fortsatt bra dag allihopa, ta vara på lovets sista supersköna dagar och samla ny energi till skolstarten. Puss :*

FRUKOST & SOLSKEN


I GÄVLE

Sitter och myser hos Melissa med Antonia, henne å Robin och pratar om allt mellan himmel & jord.
I väntan på att efterlyst ska börja har vi förberett med lite god saker, toppen! :*


NEW IN


MOT GÄVLE

Sitter på tåget mot Gävle med bästa Antonia. Solen strålar och vi båda är på toppen humör idag!
Tänker åka och överraska våran finfina vän Robin med besöket och umgås med han å Melissa ikväll.
Blir kvar till imorgon kväll nångång och idag ska vi hinna med att gå på stan och sola solarium. Sen ikväll blire mys och bara umgås, bra onsdag! :*


TISDAG

Har umgåtts med Felix hela eftermiddagen, vi har kikat film och bara umgåtts heltenkelt. Så han får stå för bilden i det här inlägget!
Nu sitter jag på bussen Påväg till Delsbo och blir där till 10 ikväll. Ännu senare ska jag umgås med Miriam!
Riktig lugn dag men känner dock att psyket inte riktigt är vid min sida, kanske för att inte solen visade sig så värst idag.
Imorgon har jag å Antonia lite inbokat men det märker ni imorgon!
Puss :-)


YOU MAKE ME FEEL SPECIAL

Sitter hos Miriam och har varit med henne hela kvällskvisten!
Var och hälsade på mormor ensväng och tog en promenad. Ska alldeles strax börja traska hemåt och försöka somna i tid och hoppas på att halsen är bättre imorgon.
Planerna inför morgondagen är att först på eftermiddagen kommer Felix till mig och umgås tills jag tar fem bussen till Delsbo och spenderar kvällen där. Äntligen ska jag få träffa min bästis vilket var sjukt längesen känns det som.
Uppdaterar mer imorgon, puss :*


LOV VECKA

Sjukt dåligt humör idag även fast solen strålar. Nä, nu blire stan å träffa min efterlängtade Angelica och hoppas att hon gör mig på bättre humör.
Sov i Forsa inatt och vaknade med fetaste hals ont. Nu sitter vi hos Amanda och försöker tagga upp med lite gammal musik som väcker sjukt med minnen sen barndomen.
Hoppas ni får en bra dag och är på bra humör iallafall. Ta handom varandra! :*


SÖNDAG

Haft en jätte mysig eftermiddag med en för mig väldigt speciell person.
Nu sitter jag hos Amanda i Forsa med Antonia och dunkar musik å pratar om allt och ingenting.
Knäppte ett kort utan min hårförlängning tidigare idag å och jag ångrar inte alls att jag klippte av håret i november för shit vad tjockt håret har blivit jämfört med förut och växt har det. Har inte färgat det sen jag klippte av det heller vilket är 4 månader sen, känner mig fett stolt!
Aja, nu ska jag fortsätta umgås med brudarna. Hörs! :*

 


TREVLANS VÄDER

Solen skiner idag okså, härligt!
Sov kvar hos Miriam igår och har precis kommit hem och ska snabba mig och göra mig klar, dra till Erik och sen ikväll sticker jag vidare till Forsa och sover där igen och umgås med Antonia å Amanda. Ser ut att bli ännu en riktigt bra dag! Uppdaterar mer sen, puss :*


LÖRDAGSMYS MED MIRRE


BRA HUMÖR

Underbart väder och jag är på bra humör vilket känns skönt!
Nu ska jag dra till Erik och spendera min eftermiddag/kväll med han.
Ännu senare ska jag umgås med Miriam, today is a good day! :*


RIKTIGT BRA START PÅ LOVET

Jag å Antonia har spenderat kvällen med hennes mamma enstund och bara tagit det lugnt tills vi drog till Amanda och umgicks med henne och Olof, längesen jag garva så mycket som vi gjorde när vi var där.
Nu glider vi runt i stan och har precis ätit donken och ska tillbaka till Forsa och fortsätta umgås med tokstollarna innan vi dejtar kudden.
Imorgon ska jag förmodligen va med Erik, umgås och bara ha det mys å kika nån film.
Riktigt bra start på lovet må jag säga!!


THANKS BEAUTY

Äntligen sportlov!!
Gjorde svenska nationella del 1 som jag missade för några veckor sen innan jag slutade, hann inte helt klart men gick väl sisådära. Läsförståelse är det som är som svårast för mig i skolan men sålänge man gör sitt bästa så är ju det bra iallafall.
Jag kommer spendera mitt lov med enbart folk som får mig att må bra och hitta på massor av saker, även en heldel ensam tid. Ska försöka åka till Gävle under nästa vecka okså och hälsa på Robin å Melissa!
Nu ska jag packa, sen åker jag till Forsa och sover där inatt och spenderar kvällen/natten med en massa mys med två av mina favoriter.


RSS 2.0