EN FAVORIT




30 JANUARI 2014

Godkväll allihopa!
Idag har jag umgåtts med Julia på stan, gick och åt på Amandas och fortsatte en runda på stan. Det enda som jag fick med mig hem var ett nytt puder. Vi gick och köpte gott på Hemköp innan vi tog bussen upp till mig. Senare kom även Louise & Linus och gjorde oss sällskap. Vi kollade en liten snutt av filmen Carrie och bara var, en lugn Torsdag helt enkelt. Skönt!
För helgen som kommer så är det planerat att Peter ska komma hit imorgon när han slutar, sen på Lördag så blir det Festligheter med mina tjejer. Sååå efterlängtat!! 

LYXAR TILL DET LITE


Har precis ätit mat från Kina resturangen och sitter nu bosatt i rummet och läser lite kändisskvaller å mumsar Yollibox. Tänkte ta det lugnt enstund nu innan Peter dyker upp, sen ska jag och mamma mixa och trixa med min hårförlängning som jag ska ta ur idag. Skönt!

NEW

Lollo sov hos mig inatt och vi med våra spontana idéer bestämde oss för att köra en liten spontanare som ledde till att vi gick och spydde i omgångar. Haha vi är så sjuk men kul hade vi iallafall och det är huvudsaken. Det första vi gjorde när vi vaknade var att dra ner på stan och åt en varsin pizza innan vi gick vidare och köpte lite nytt till garderoben. Älskar känslan man får efter att man har shoppat, awesome.
För ikväll så tänker jag ta vara på min ensamtid enstund och mysa ner mig till filmen Bride Wars och lägga mig å läsa lite. Pussis!

VARJE DAG ÄR EN STOR KAMP


MÅNDAG & NY VECKA



Sov riktigt länge idag och är fortfarande helt slut. Mår inte alls bra, mycket tankar och orolig mage. Väntar in Louise just nu som ska komma hit, blir film med chips å dip och prata lite. Välbehövligt!

SÅ AVSLUTAR JAG MIN SÖNDAGSKVÄLL



PIZZAMYS MED LOUISE


Att unna sig något riktigt flötigt till middag är mer än okej på en Söndag innan man förbereder sig inför den nya kommande veckan. Det är precis vad jag å Lolls bestämde oss för att göra idag efter promenaden. Hihi

SLARV BILDER PÅ RUMSBYTET

Det fick bli slarviga bilder för tillfället och rummet är ännu inte riktigt klart heller, väntar på mina nya påslakan som jag har beställt å fler fotograferier ska upp osv. Tydligare bilder på rummet kommer!

SNYGGT FRÅN GINA TRICOT

Skulle inte tacka nej till den här outfiten den första Vår dagen 2014. Ouff!

SÄNGLÄGE




JAG OCH MIN KÄRLEK TILL LJUS


Fick ett doft ljus av Mamma, luktar rent å så fruktansvärt fräscht. Älskar att ha ljus tända, i vanliga fall brukar jag ha runt 15-18 ljus tända i rummet varje kväll. Så fint och mysigt!

KINA RESTURANGEN MED MAMI

Sitter på Kina Resturangen med Mami och äter å pratar lite. Välbehövligt och sjukt gott!!


PROMENAD I DET FINA VÄDRET

Åkte till Ljusdal igår kväll och sov hos Peter. Idag har vi varit ute på en promenad i det fina vädret och bara varit. Riktigt skönt må jag säga!
Ikväll åker jag hem eftersom jag ska på möte på CUL imorgon bitti angående Praktiken å planering framöver, skönt att få det överstökat så det blir ordning på mina rutiner och så. Kisses!

SNABB STAN RUNDA


Var lite snabbt på stan idag med Mami och fick med mig det här linnet hem från Gina tricot + en röd skjorta. Kände shoppingsuget till tusen fast jag egentligen inte hittade något jag riktigt fastnade för.

Köpte även den här blåa t-shirten till pojken min. Han passade i den riktigt bra okså!

TACOSMYS MED MAMI & PETER


TACK MAMMA & PAPPA ❤️

Efter allt tjat så är du äntligen min!!👌😍

NY VECKA & NYA TAG

Igår kväll fick jag besök av den här sötnosen och Louise som stannade kvar över natten. Vi såg på lite filmer och pratade om allt å ingenting, riktigt mysigt hade vi det. Nu under eftermiddagen har jag varit hundvakt medans Lollo är på CUL så har precis varit ute på en lång promenad. I väntan på att hon ska komma tillbaka så sätter jag igång en film å sen ska jag iväg på posten och hämta en grej, vad får ni se i nästa inlägg. ;-) puss

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Känns såå otroligt skönt att äntligen vara hemma igen efter att inte ha varit hemma sen i Torsdags. Jag har myst till det lite extra såklart med tända ljus och tänkte att jag ska unna mig lite popcorn å ladda ner någon film, blir enbart mys resten av den här dagen. Får se om jag tar en promenad lite senare eller kikar in ensväng hos Hanna. Ibland älskar jag Söndagar!

STOPP I DELSBO

Påväg hem till Hudik igen efter en helg i Brännås med pojken min. Stannade till i Delsbo med Mami och åt lite gott så nu är jag mätt och belåten. Skriver mer sen!

MY WEEKEND

Hallådär! Sista kvällen ute i skogen nu och faktiskt så ska de bli riktigt skönt att åka hem imorgon förmiddag. Blir till att fira Pappsen med släkten direkt när jag är på hemmaplan och vinka av honom eftersom han om några dagar åker till Thailand i 5 veckor. Kramis!

FALL SEVEN TIMES, STAND UP EIGHT. ☆

 

EN UNDERBAR VINTER DAG

Åh vilken fantastisk dag, solen skiner och snön glittrar. Det är vid sånna här tillfällen man ska gå ut med Systemkameran och knäppa bilder på det fina vinter vädret och var jag hemma nu så hade jag helt utan tvekan gjort det. Hihi, ta handom er!

LJUSDAL


Varken jag eller Peter sov en blund på hela natten och är helt slut båda två. Vi kom till Ljusdal strax före nio nu på morgonen och pojken har precis dragit iväg till Skolan, stackaren min som är så trött idag. Själv sitter jag i hans lägenhet och lyssnar på musik och bara är. Om enstund tänker jag krypa ner i sängen och försöka sova i någon timme innan jag börjar å plockar ihop lite här till han kommer hem igen. Kram!

EN AV FAVORITERNA

 

BRA ONSDAG

Ligger i ett varmt bad med hjärtat efter en sjukt tröttsam dag. Imorgon åker vi till Ljusdal och på Fredag vidare till Brännås och är där över helgen hos hans föräldrar och kör lite skoter, badar bubbelbad och bara tar det lugnt helt enkelt. 

I'M IN LOVE

När mina pengar rullar in på kontot runt den 20onde så är det här några exempel på vad jag ska beställa/köpa. Påslakanet & ljusstaken står iallafall på punkt ett. Hihi, älskar nytt.

FRUKOST PÅ SÄNGEN

Längesen jag unnade mig frukost på sängen nu så eftersom jag inte har sovit en blund på hela natten och fortfarande är vaken så bestämde jag mig för en liten lyxmorgon. Skönt med en extra ledig dag pågrund av praktiken, men på tisdag hoppas jag på att få komma igång. Mitt sista halvår på Broman nu okså innan jag går ut så under det här halvåret är det planerat praktik 3 dagar i veckan & skolan 2, håller tummarna för att det ska fungera så bra som möjligt. Pussis!

"DET ÄR SVÅRT ATT GLÖMMA NÅGON SOM GAV EN SÅ MYCKET ATT KOMMA IHÅG."



KVÄLLENS BRAVADER

Ikväll har jag varit ensväng hos Simon tillsammans med tjejerna på lite Festligheter, dock åkte jag hem tidigt för att jag var fett trött och helt sopslut. Skaplig kväll ändå faktiskt!


2 MÅNADER

Eftersom det är våran dag idag så har vi lyxat till det lite extra å ätit gott från Kina resturangen inklusive legat och myst framför en film med en massa gott. Riktigt mysig dag/kväll. Åh vad jag tycker om min pojke! ❤️

SÅ AVSLUTAR JAG MIN ONSDAGSKVÄLL

Efter en myskväll med chips, dip, cola & tända ljus tillsammans med Miriam framför filmen Carrie så avslutar jag min kväll med att läsa lite Mode & inspiration + lite kändisskvaller. 
Skola imorgon och faktiskt så är jag taggad för att träffa allihopa igen, men mest så ser jag fram emot att äntligen få träffa min allra bästa vän Louise. Känns som jag inte har träffat henne på aslänge. Ska bli skönt med lite rutiner och äntligen få sätta igång med praktiken och tjäna in dom där extra tusenlapparna i månaden så jag kan shoppa ännu mer en vanligt. Hihi!
Rekommenderar filmen Carrie till er alla okså, riktigt bra men även lite otäck så kolla på den tillsammans med någon om ni är känsliga vill säga. Puss

Han som torkar mina tårar när allt rasar samman, han som aldrig gör eller har gjort mig illa. Han som behandlar mig med full respekt. Du förvånade mig verkligen efter all skit jag har varit med om så kom du som en ängel och förändrade min synvinkel på kärleken.

SKAPLIG KVÄLL



NEW WATCH



HOME SWEET HOME

Det bästa som finns när man kommer hem är nog ett städat rum efter att de har sett ut som ett bombnedslag.
Efter två underbara dagar i Brännås så har jag och Peter precis landat hemma hos mig. Senare ska vi hjälpa Mami med lite grejs, sen blir det mys framför en film. 


THE BEST OF KEVIN WALKER

 

SISTA KVÄLLEN

Idag har vi bara tagit det lugnt, sov ut tills klockan var halv 2 i eftermiddag. Senare åkte vi iväg till Alex mot kvällskvisten och bastade enstund tillsammans med honom. Nu sitter vi i bubbelbad karet och utbringar den sista skålen i det mysiga innan vi taggar Hudik imorgon. Puss!

BUBBELBAD MED ÄLSKLING

Går inte att ha det bättre en vad vi har just nu. LIVET VID DET HÄR TILLFÄLLET ALTSÅ! ❤️

MYS I BRÄNNÅS

Nu har jag och Peter landat hos hans föräldrar mitt ute i skogen i Brännås. Vi fortsätter kvällen framför Wallander med lite god saker å sen myser vi ner oss i ett bubbelbad. Bra söndag!

ÄR DET EN KÄRLEK SOM ALDRIG NÅGONSIN KOMMER ATT SLOCKNA SÅ ÄR DET MIN KÄRLEK FÖR SHOPPING.

 Kääär, give me!

NYÅRSAFTON

Hej! Vill börja med att tala om att jag hade det grymt på Nyår med en MASSA bra folk. Så nöjd över kvällen och jävlar vad alla sjöng och öste, precis som det ska vara sista kvällen innan års skiftet!
Tog inte många bilder alls under kvällen men här har ni några iallafall. 
Nu två dagar efter är allt som vanligt och jag njuter förfullt av dom sista lov dagarna tillsammans med Peter. Pussis!

RSS 2.0