LJUVA UNDERBARA FREDAG

Hejsan svejsan!
Var på Ungdomsmottagningen kl 8 imorse, höll på att somna. Shit vad trött jag var. Drog hem direkt efter och sov till klockan var 3 i eftermiddag. Tog ensväng med Mamma på stan och sen tog moppen direkt hem till Louise och umgicks med henne enstund innan jag tog ensväng med Olle och var i min egna lilla värd enstund å tog några bilder som ni kan se nedan.
Kom hem för enstund sen, nu ska jag göra mig klar och va med Oskar enstund innan jag sticker iväg till mina Kusiner och är där ikväll. Vilket toppen väder det är ute och känner verkligen hur mycket mer energi jag får utav denna värme. Helt perfekt. Puss! :-)

EN TUR MED RÄSERN

Varit ute på en moppetur med Abbe. Åh gud vad jag har skrattat, sån jävla stjärna grabben är. Helt sjukt!
Aja, inför helgen är det iallafall planerat festligheter med tjejerna och jag gör inget annat en att hoppas på en bra helg. Snart slut på skolan okså å vi får gå på ett 10 veckors sommarlov fullt av tillfällen att se fram emot. Åh vad jag längtar!!


2013-05-30

Hejsvejs! 
Har suttit ute i solen en litenstund sen jag kom hem från Skolan. Eftersom jag inte har sovit en blund på hela natten så tänkte jag passa på och krypa till kojs och sova i två timmar nu innan jag sticker ut på vift igen.
Sömn är så otroligt viktigt men ändå väljer jag att göra dumma saker som jag vet själv att jag inte klarar av ibland. Just det här med att dygna, inte min grej. Uscha!
Aja, ta vara på det underbara sommarvädret allihopa och ta handom varandra så hörs vi. Puss :-)


MITT FÖRFLUTNA

Hallå, jag har länge tänkt att jag skulle skrapa ihop ett inlägg angående en liten del av mitt förflutna.
Dom senaste 3,5 / 4 åren har varit en hel jävla resa för mig och ingen har haft en aning om hur jag egentligen har mått. Det är svårt att beskriva alla dom där känslorna som uppstår då man går och blir totalt nerkärad och sen inte kan ta sig ur situationen. Tjafs & missförstånd som uppstår,folk som lägger sig i och tror att dom vet fast dom egentligen inte har en aning. Jag har uppdaterat angående detta även på min facebook status tidigare för ungefär en vecka sen men tänkte även dela med det här på bloggen för dom som inte har mig på fb och som jag har rensat bort då jag tog bort en heldel från min vännerlista. 
Efter alla mina fall och nätter som gick ut på att ligga skakandes med forsande tårar & klumpen i magen så kan jag idag säga stolt att - Ja, jag har gått vidare och valt andra vägar. Jag är glad att början av 2013 fick mig att gå vidare.
Jag hade fått en kommentar av en tjej längre bak där jag förklarade nästan hela min historia om detta där hon undrade HUR jag gick vidare, det tänkte jag självklart okså dela med mig utav.
Grejen är att jag fattade nog inte själv först ettag att jag faktiskt hade gått vidare och lagt det mesta bakom mig förens en dag då jag mötte den här personen och verkligen kände efter och det som klickade till. Precis som om jag fick mig en påminnelse. Jag började fundera riktigt ordentligt och tillslut kändes han bara som en helt vanlig vän men som jag alltid kommer att bry mig väldigt mycket om & finnas där för i alla lägen. Den där känslan jag hade tidigare av att knappt kunna andas då jag gick förbi den här personen var plötsligt borta. Jag började göra andra saker och höll mig sysselsatt som fick mig att tänka bort det negativa för enstund, jag började se mina killkompisar som något mer positivt än innan och började ägna tid åt dom som faktiskt visade att dom brydde sig om mig och accepterade mig för den jag var. Det kom okså väldigt mycket nytt folk in i mitt liv som snabbt fick stor betydelse i mitt liv. Idag tänker jag såhär - Hur kunde jag vara så fruktansvärt dum och inte fatta att jag inte var någonting alls för dig medans du var hela världen för mig? Jag skäms när jag tänker efter hur jag har tagit saker och ting och önskade att jag kunde ha gjort bättre. Om jag kunde så skulle jag börja om Högstadiet från första skoldagen i 7an. Jag skolkade bort hela 8an å 9an för att jag inte orkade eller klarade av skolan pågrund av mitt mående. Tågspåret blev till min vardag, datum som satt fastristade och tårar som vägrade rinna.
Tillslut kom min Mamma på mig en dag efter en heldel aningar och misstankar, då hon hittade mig i rummet alldeles skakis med ögonen fulla av tårar. Jag kunde inte hålla tyst längre så försökte förklara det som kom ut och att jag inte orkade mer. Dagen efter blev vi kallade till BUP på akutmöte. Jag började gå till flera olika psykologer,kuratorer och även hos SOC. Alla dom där inklusive Mamma hade stenkoll på mig, fick knappt gå ut själv ettag. Jag får så sjukt ont i magen såfort jag tänker tillbaka på hur eländigt allt var.
Det som jag gick igenom vill jag aldrig någonsin uppleva igen, det är dem svåraste åren jag har gått igenom i hela mitt liv. I mellan av det hela alldeles efter slutet så träffade jag en annan som fick mig att känna att jag verkligen levde påriktigt men som jag idag inte har kontakt med pågrund av vissa anledningar. 
Nu tänker jag som så att vaffan livet måste ju gå vidare. Jag vägrar trilla i fel banor igen och gräva ner mig i sorg av det jag inte har. Istället glädjer jag mig åt det vackra som finns i mitt liv istället och som får mig på fötter. Min finfina familj med vänner som jag älskar av hela mitt hjärta.
Jag har det stöd jag behöver och försöker ta en dag i taget. Det gäller att både våga tro på sig själv och VÅGA släppa taget och gå vidare. Jag trodde aldrig som tillexempel för ett år sen att jag skulle klara av att gå vidare men precis året efter jag trodde allt var som mest kört så nådde jag resultat efter allt mitt kämpande.
2013 är mitt år. Från 2009 till början av 2013 gick jag och bar på den här stora sorgen som inte går att beskriva. Nu kan jag sträcka på mig och säga till mig själv att - Fan vad stark du är Johanna, har du klarat dig igenom allt detta så klarar du så otroligt mycket mer. 
Jag är såhimla stolt över mig själv att jag tog vara på mina sista krafter som fanns och att jag med hjälp även av dom kämpade mig igenom allt detta istället för att ge upp. Jag har blivit så otroligt mycket starkare som person, mer självsäker och vågar stå för vad jag tycker och tänker. Tar ingen som helst skit av någon och försöker att vara extra försiktig för det här med Kärleken att inte falla för fel osv. Jag har som lättare att andas, jag känner mig som en helt ny människa sen jag ställde mig upp, sträckte på mig och valde att gå en annan väg.
Jag är såhimla glad att det här är över & så otroligt tacksam för allt stöd som jag har fått under dom här åren av nära och kära med familj, utan er och erat stöd så hade jag gett upp för längesen. Ni är guldvärda 

GIVEN DYGNING

Har varit med Oskar hela natten, vi har varit iväg på Statoil, skrattat och haft det sjukt chill. Frågan är hur det kommer att gå med humöret å vara på topp i skolan idag. Äe, att dygna är inte min grej. Ska hem å sova någon timme när jag har slutat om jag inte däckar då jag kommer till skolan. Solen skiner iallafall å plusgraderna på det såhär dags på morgonen, toppen!


KVÄLLSPROMMIS

Var nyss hos Lollo och tog en promenad med Olle. Nu avslutar jag den här dagen och umgås lite med grannen. Kisses!


KINGEN MED STORT K.


TISDAG

Har faktiskt varit på jätte bra humör nu på eftermiddagen. Varit i Delsbo sen klockan sex och ska strax dra till bussen hemåt. När jag kommer in till stan blire klassiskt Donkenkäk, sen sticker jag iväg å tankar moppen och träffar en vän. Puss!


GOOD MONDAY

Hallå, sitter uppe i Niklas lägenhet med Hanna å väntar in Oskar och Abbe som strax dyker upp å ska vara med oss. Får se vad vi hittar på för skoj, blir väl någon film och heltenkelt bara umgås. Toppen!


VÄRLDENS BÄSTA VÄN

En vän som alltid funnits där i alla lägen. Så glad att jag har dig. Allt tok vi har gjort, alla minnen. Alla gånger vi har skrattat osv. Finner inga ord för hur grym du är min vän! ❤


GÅRKVÄLLEN

Spårad kväll igår. Nu dröjer det iallafall tills jag häver i mig någon typ av alkohol iallafall. Spydde som en gris, bröt ihop, skratta som en galning, träffade mycket bra folk och umgicks med mina bästa.
Kom hem halv fyra imorse, blev kvar på stan ett bratag med min fina granne Hanna, så vi gjorde sällskap hem.
Nu har jag precis lagt på luren efter att ha pratat med Miriam, ska äta nå frukost och ta moppen till Ica.
Hörs något sen. Puss :*


I MINA HÖRLURAR

 

MALN MED BRUDARNA

Blev en tidig morgon. Strax efter tio gick jag upp, packade väskan direkt och drog och mötte upp Brudarna och stack ut på Maln med mopparna och låg och solade, umgicks och hade det mysigt i ungefär 2 timmar.
Nu har jag precis kommit hem och ska förbereda inför Grillningen med Familjen innan jag gör mig klar och väntar in bästa folket för Festligheter innan vi sticker ner på Cruisingen. Ikväll skiter vi i allt, gör vad vi vill och lever livet helt enkelt. Ciao! 
 

KVÄLLSTAGG


NEW IN

Vinröd t-shirt - Ginatricot 149:-
Nya svarta Dr.Demin jeansleggings - Carlings 399:-
Halsband - Ginatricot 179:-

Var nere på stan idag och köpte lite nytt samt hårfärg. Har precis kommit hem från Forsa efter att ha färgat Antonias hår. Nu ska jag äta något tillsammans med Mami på balkongen och sen blire hårfärgning, ensväng till Farfar å sen iväg och umgås med Miriam. Bra Fredag!
*Förlåt för dåliga snabbtagna mobilbilder.


SOLSKEN, VÄRME & FREDAG.

Hallådär!
Sitter på skolan med brudarna och ska strax gå och äta. Är på ett sjukt bra humör idag å jätte glad. Skönt!
Är såhimla taggad inför morgondagen, festligheter å Cruising med mina bästa.
På förmiddagen imorgon blir det Malnmys med Sara, Julia å Angelica innan vi börjar att ladda upp.
Aja, i eftermiddag sticker jag ner på stan å bränner pengar, sen hänger jag med Antonia till Forsa och färgar hennes hår å så. Sen ikväll är det min tur, då blir jag okså mörkare i skallen!
Uppdaterar mer sen, kisses :*

 


KVÄLLSPROMENAD


DELSBO

Tog min tid och åkte till Delsbo i eftermiddag och umgås fortfarande med mina stjärnor. Riktigt behövligt!
Åker hem strax efter åtta, då blire en fet dusch och tillsist ringa Robin. Puss!

 


FRESH

 

MALN

Varit ute på Maln med Miriam och kikat lite å doppat fötterna. Sjukt skönt!
Nu ligger vi ute på hennes balkong och steker och senare ska vi grilla. Vilken toppen söndag! :*


LÖRDAGKVÄLL MED TREVLIGT SÄLLSKAP.

Hallojsan! 
Precis hemkommen från några timmar i stan med bra personer. Träffade även på min grymt saknade vän Felix A. Mysigt att sitta på möljen å bara ta det lugnt och njuta av det sista helgen har att ge innan skolveckan sätter igång igen.
Nu ska jag unna mig med lite godsaker framför en film innan jag hoppar i säng. Ciao!


SATURDAY

I eftermiddag har jag varit på stan med Faster å två av mina kusiner och kikat på årets studenter. Faktiskt väldigt trevligt. När vi kom hem försökte lillkussen Kevin lära mig att åka longboard vilket inte gick sådär jättebra, haha.
Mot kvällskvisten ska jag ta moppen med Miriam å ta en käk på Donken och bara umgås, sen har jag även lägenheten för mig själv inatt så det tänker jag ta vara på och ta det extra lugnt och mysa till det lite för mig själv med chips å film. Puss!


"JAG VET INTE HUR LÄNGE TILL JAG KOMMER ATT PALLA DET HÄR."

Halloj! idag är jag på ett jätte bra humör och glad okså. Har varit i stan i eftermiddag och umgåtts lite med Antonia och sen träffade vi även Adam. Har precis kommit hem, tänkte ta mig något att äta och småplocka lite smått. Ändrade planer inför kvällen, var meningen att jag skulle åka till Delsbo men känner att jag verkligen inte har någon som helst lust så istället umgås jag med släkten och grillar och har det mysigt bara. Helt okej de okså faktiskt. Blir lugnt hela helgen, sjukt skönt. Hann att sola mina vita ben ensväng idag okså innan jag drog iväg men inte läre jag bli brun i sommar heller. Livet som snövit, inte särskilt uppskattat.
Aja, ni får ha en fortsatt bra helg allihopa för det ska jag ha. Puss! :-)

TORSDAG

Hallåhallå! Började min dag med en stadig nyttig frukost + en frukt innan jag gick till bussen.
Efter skolan tog jag en runda på stan tillsammans med Lovisa innan jag åkte hem och fixade mat, lyssnade på musik och satt ute på balkongen i solen. Så skönt!
Imorgon blir det skolkap för min del, tänker ställa klockan på 11 och sen dra direkt till gymmet. Har inga större planer för helgen justnu merän att jag ska åka å umgås med saknade vänner i Delsbo på kvällen imorgon. Uppdaterar förmodligen med ett till inlägg sen annars hörs vi imorgon :*


BRA TISDAG

Hallådär!
Haft en väldigt lugn dag vilket har känts väldigt behövligt. Vaknade imorse att Antonia ringde och kom med tråkiga nyheter om att det regnade ute. Blev sjukt otaggad för skolan och kände bara hur mycket jag vela ligga kvar i sängen och såklart somnade jag om lika fort. Vaknade strax efter två i eftermiddag, gjorde mig klar och drog till Miriam. Vi stack på Ica ensväng för måsta handla lite åt Mami. Sen gick vi in till mormor ensväng å sa hej.
Ikväll har jag varit ensväng till mina kusiner och precis gått klart en prommis med min vän Tobbe. Nu återstår ett varmt bad med tända ljus innan jag sätter igång en film och bara myser för mig själv. Ciao!


A VERY GOOD DRINK


STAY STRONG AND FIGHT FOR WHO YOU ARE.


13 MAJ

För det första så vill jag bara säga att jag har världens finaste vänner som jag är så otroligt tacksam över att jag har. Och för det andra så har jag skrattat som en galning både på skolan å efter. Har varit på jätte bra humör och känt mig energi laddad trotts att det är Måndag. 
Eftersom jag precis har kommit innanför dörren så tänkte jag sätta igång någon film i väntan på att mobilen ska ladda klart, sen har jag och Miriam bestämt att vi ska umgås. Puss!

SÖNDAG

Haft en jätte mysig eftermiddag tillsammans med Erik. Vi har varit ute på en rejäl prommis vid Håsta området och hamnade på en jätte fin plats med härlig utsikt. Som jag har saknat honom nu när han har varit borta och äntligen fick jag spendera några timmar med honom idag, toppen!
Nu sitter jag i bilen Påväg hem från ensväng ner på Stan med Mami. Vi tog en käk och bara hade lite mamma å dotter tid vilket för mig känns som en viktig grej. Hemma har jag morötter och dipp som står å väntar på mig som jag tänkte smaska i mig, sen tar jag mig en dusch och drar vidare för att umgås enstund med Miriam. Puss!


LITE FRÅN IGÅRKVÄLL


FIN MIDDAG

Precis ätit lite fin middag tillsammans med Melissa. Riktigt gott var det!
Vi har även planer för kvällen som blev väldigt spontant. Just nu håller vi på och göra oss klar, ska dippa lite grönsaker och sätta oss på balkongen och ta ett glas vin. Senare ikväll sticker vi på Hogges och umgås med bara bra folk. Hoppas på en bra kväll! Puss


MY MORNING

Hejhej! 
förlåt för att jag inte bloggade igår men hade ingen som helst ork och visste inte vad jag skulle uppdatera med riktigt. Var hos Lollo igår kväll ett ganska bra tag, vi gick en promenad med Olle och var hemma hos henne å bara tog det lugnt och pratade om allt å ingenting. Dom senaste dagarna har jag varit så otroligt seg, inte känt igen mig själv för fem öre men idag känner jag att det är lite bättre och jag är laddad med lite ny energi. 
Började min morgon med att prata enstund med Angelica, satt på mig träningsbyxorna å gick till Farmor ensväng. Gick en snabb promenix efter de och sen gick jag tillbaka och höll Farmor och Farfar lite sällskap och drack ett glas citronvatten. Har precis kommit innanför dörren och tänkte ta mig en lång fet dusch. Får se vad jag hittar på senare idag, känner mig fortfarande helt slut även fast jag är utvilad och mest har tagit det lugnt dom senaste dagarna. 


MYS TORSDAG

Hallå där, kom hem väldigt sent från Forsa igår. Klockan var runt två tiden inatt. Umgicks med Antonia,Agnes å Peah innan jag drog vidare till Amanda. 
Nu idag så har jag varit med Antonia i eftermiddag, vi har gjort lite ärender och tillsist bestämde vi oss för en mys lunch på Kina resturangen. Känner mig så otroligt konstig i huvet, hade jätte svårt å sova igår. Det dunkar, gör ont och känns som för tungt för sig själv och illamående på det. Uscha!
Ikväll så tänkte jag iallafall att jag skulle ta mig en promenad, köra på ett klassiskt balkonghäng med bra musik och vara i min egna lilla värld. Aja, riktigt skönt med långhelg okså och jag klagar inte på ledigheten för fem öre!


WONDERFUL DAY


Sov över imorse så tog mig inte upp till skolan, dum som jag är. Vaknade strax innan tolv ungefär, gjorde mig en brakfrukost och väntade in Mamma. Har precis kommit hem efter att ha varit ute och övningskört lite smått eftersom mitt körkortstillstånd har kommit, skönt!
Drog iväg och köpte en varsin glass och njöt i solen, mamma och dotter tid är okså väldigt behövligt och det händer inte alls ofta för våran del eftersom jag nästan aldrig är hemma och inne.
Nu har jag precis hämtat upp Moppen och ska iväg och hålla Farmor och Farfar lite sällskap innan jag sticker iväg med Miriam och käkar Donken och umgås med henne enstund innan jag drar vidare till Antonia. 
Ikväll blir det enligt planerna som var bestämt från första början, myskväll hos Vikander med onyttigt och sen imorgon blir det gym. Today is a good day!

TISDAG

Förlåt för sen bloggning. Idag har vädret varit på topp igen, helt otroligt vilka sommarkänslor man får, nästan FÖR varmt.
Idag har jag hunnit med en heldel faktiskt. Har hunnit träffat Erik ensväng igen timmen innan han skulle åka och nu är han i London och blir där tills Söndag. Hur ska jag klara mig utan att få umgås och prata med honom på så länge? Blev såhimla nere då han åkte och vill bara lägga mig ner och gråta justnu för att jag saknar han såhimla mycket redan. Känsliga jag!
Iallafall så har jag även suttit på Möljen med fina vänner i eftermiddag, varit iväg ensväng till Delsbo tillsammans med Antonia och tillsist har jag haft några timmars ensamtid.
Avslutar dagen med en snabb kvällsprommis tillsammans med min fina vän Tobbe L. Efter de tänkte jag köra på ett klassiskt balkonghäng innan jag går och lägger mig. Tända lite ljus och bara mysa till bra musik.
Imorgon är det sista dagen i skolan för veckan och sen har vi långhelg. Blir en myskväll hos Amanda imorgon på kvällen som det ser ut nu, man vet aldrig eftersom planerna ändras väldigt snabbt. Imorgon eftermiddag efter skolan och så ska jag iallafall ut å Övningsköra och sen njuta ute i solen om vädret håller i sej. Så mycket merän så har jag inte att komma med justnu. Puss!
 

EN MOPPETUR TILL MALN


UNDERBARA SOMMARVÄRME

Helt otroligt vilket sommarväder det är ute idag. Vid lunch efter skolan åkte jag ner på stan med Angelica och kikade runt lite i väntan på att Antonia skulle komma. När hon kom så drog vi och några till bort på Möljen och satt i solen och umgicks, skratta och var allmänt dryg. Sen har jag okså kramat Hejdå och stekt lite med Erik nu innan jag hoppade på bussen hem. Imorgon åker han till London i en vecka, åh så jag kommer att sakna gopojken.
Aja, nu ska jag ta moppen till Lollo som ska färga mitt hår vilket var ett helt halvår sen sist. Min nya hårförlängning har nämligen kommit så då passar jag på med något nytt. Mitt körkortstillstånd har okså kommit satt nu får jag äntligen övningsköra i trafiken lagligt. Uppdaterar mer sen, Puss!


PERFEKT AVSLUT PÅ VECKAN

Avslutade kvällen med ett varv runt Lillfjärden tillsammans med min fina vän Angelica. Var så otroligt skönt med en promenad och väldigt behövligt!
Har precis kommit hem och tänkte sitta här ettag och kika runt lite innan jag hoppar till sängs och försöker somna i tid för engångskull. Skola imorgon och vi går bara fram till Onsdag, hur soft som helst så nu får jag verkligen ta mig i kragen och komma upp på morgonen dom här tre skoldagarna. Förövrigt så har jag haft en jätte bra helg med gott folk. Puss!


SUMMERFEELINGS

Blev ganska helt ändrade planer för mig nu i eftermiddag. Slapp städa undan sen igår eftersom jag har sån snäll Mamma som gjorde det åt mig. Jag bestämde mig för att sätta mig på balkongen i solen och sola fram ännu mer utav mina fula fräknar vilket är första gången i mitt liv som jag gör det självmant eftersom jag hatar dom så sjukt mycket egentligen.
Nu sitter jag och väntar på att Miriam ska komma hem så jag kan ta moppen till henne, sen åker vi ut på en moppetur. Får se om vi åker ut till Maln och kikar hur det ser ut där, men först blir det godsaker så vi svänger väl antagligen in på Ica innan. Mina kvällsplaner ser inprincip likadan ut som jag skrev i förra inlägget.
Blir storstädning i rummet,promenad och en fet dusch. Ska även iväg och träffa en vän senare mot kvällskvisten!
Nu till veckan måste jag verkligen skärpa till mig och ta tag i träningen på gymmet okså. Har varit där bara 2 enstaka gånger sen jag fick 3 månaderskortet av Pappa. Riktigt illa, min vecka enligt mina planer nu ska bestå av massa träning, tid för mig själv och försöka hitta massa motivation som gömmer sig. Från och med Tisdag ska jag sätta igång, nu jävlar!

GÅRKVÄLLEN

Nu dröjer det iallafall tills nästa gång det blir nå partaj för min del. Hade iallafall en riktigt trevlig kväll med mina stjärnor. Vi började kvällen hemma hos mig, vi vart väl ungefär runt 12 pers men det räckte för kul hade vi iallafall. Drog ner på Hogges strax efter tie, träffade en heldel bra folk men jag började traska hem runt ett efter att mobilen dog och det slog om för mig totalt och blev helt plötsligt så jävla ledsen och kunde inte hålla tårarna inne. Aja, stort tack för en bra kväll mina finfina vänner!
Jag å Melissa vaknade runt elva och nu har hon precis dragit sig hemåt och Mami kom hem med ett givet Donkenkäk till mig. Mums!
Nu ska jag städa,plocka ihop och skura golven här hemma. Senare ska jag umgås med Miriam och ännu senare blir det storstädning av mitt rum, en fet promenad och en dusch. Puss!


FREDAGKVÄLL


ÄNTLIGEN HELG

God kvällers!
Ungefär halva min eftermiddag spenderade jag tillsammans med Melissa,Hanna och Robin på Stan. Gick runt och kikade, käkade gott och umgicks. Faktiskt riktigt trevligt. Strax efter tre åkte jag till finaste och myste och umgicks med honom. Precis hemkommen och ska ta något att äta innan Mamma sjussar iväg mig till Forsa. Blir kvällsmys hos Amanda med henne å Antonia med en massa onyttigt. Mums! 
Imorgon har jag iallafall bjudit hit några av mina närmaste för Grillning/middag osv innan vi drar vidare på Hogges på kvällen. Ser ut att bli en riktigt bra helg! 
Uppdaterar mer senare, puss :-)


NEVER STOP FIGHTING FOR PERSON YOU LOVE.


GE MIG TRE SEKUNDER INNAN DU GER UPP.

Hallå!
Vaknade vid sju tiden ungefär men somnade om lika snabbt och vaknade upp då klockan var strax före tre. Riktigt längesen jag sov sålänge och missade skolan och allting, jag som tänkte gå. Sög ju ganska rejält!
Aja, tog bussen ner på stan vid halv fem med Miriam, tog en käk och gick och gjorde några ärender. Köpte ett puder och en ny eyeliner/ögonbrynspenna. Sen drog vi vidare på Ica och sen gick in och sa hej till mormor.
Vet inte riktigt vad som händer resten utav kvällen, det märks. Puss! :*


VALBORG

Ett stort tack till allt folk för en grym gårkväll och ännu ett större tack för all hjälp.
Minns nästan ingenting från då vi var i Skolskogen förens i slutet av kvällen då vi avslutade den på Festligheterna på Folketshus. Blev inga bilder alls eftersom jag inte var så värst kontaktbar under kvällen. Åkte hem vid tolv tror jag den blev, mötte finaste direkt som sov över hos mig. Haft en jätte mysig natt och morgon med den bästa.
Nu ska jag pigga på mig, ta något att äta, ringa Melissa och sticka iväg med moppen med Miriam och käka Donken osv. Puss!


RSS 2.0