PROMENAD & HOT CHILI MAT

Kan inte säga mer än att jag älskar den här årstiden, alla fina löv som faller på marken, en varm halsduk runt halsen och varma drycker å tända ljus. September börjar gå mot sitt slut och imorgon välkomnar vi Oktober.
Tycker bara att solen kan ta och visa sig litegrann okså så blir det ännu bättre. 
Har precis kommit in efter en snabb promenad, har även hunnit varit nere på stan med Louise och käkat.
Nu blir det en skön dusch å sitta med hårinpackning enstund, sen ikväll tar jag och Louise med oss Lill Olle och tar en skogspromenad vid Broman. Puss!
 

BREAKFAST

God eftermiddag!
Eftersom min hosta inte är riktigt hundra en så bestämde jag mig för att ta en hemma dag och istället plugga Matte å Samhällskunskap här hemma eftersom jag ändå hade kort dag idag. Gjorde mig en riktigt god frukost för någon timme sedan och har precis pratat klart med Louise. Om enstund sticker jag ner på stan å tar en käk på Hot chili med henne. Senare i eftermiddag tänkte jag göra nytta här hemma, städa rummet, diska och plocka ihop. Sen ikväll har jag å Louise planerat en lång skogspromenad med Olle för att samla på oss lite ny energi. 
 

HÖSTPROMMIS MED KUSINVITAMIN

Drog med Kusinvitamin på en liten skogspromenad tidigare i eftermiddag. Vi bestämde oss för att ta med bådas systemkameror och knäppa lite kort, så sjukt skönt å vara ute i naturen och koppla av och bara vara. Riktigt härligt var det! Här är lite av bilderna som jag knäppte:

 

MIN LÖRDAG

Blev en liten spontan utgång igår med Louise,Emma & Melissa. Hade faktiskt en riktigt trevlig kväll och träffade på en massa bra människor, var fullsmockat med folk på Hogges. Riktigt skoj!
Blev tyvärr inga galna danser som planerat den här gången men får köra på det vid nästa utgång. Sen är jag riktigt dålig okså på att knäppa bilder när jag är ute på nu mera och det ber jag om ursäkt för!
 

EXTENSION


Var hos Frisören i förmiddag och satte i extension. Rätt nöjd faktiskt även fast jag är grymt öm i hårbotten. Ska åka till Louise nu och färga håret så det blir lika färg på hårförlängningen och mitt hår. Blir en riktigt mörk färg, brun/svart. Efter vi har färgat mitt hår kör vi på ett klassiskt Fredagsmys!
Pussisar
 

TORSDAG

Hade lektion från 8:15-09:00 idag som var praktikprat så kände ingen större mening med att dra dit. Sov till kl var runt elva och kikade på några gamla avsnitt av solsidan och gjorde mig klar medans jag väntade in Julia. Vi drog ner på stan å mötte Louise och gjorde lite ärender. Kl 4 stack jag till frisören och klippte bort allt mitt slitna hår inför imorgon eftersom jag då kl 11 ska göra extension. 
Jag å Julia har äntligen fixat inbetalningen till studentkryssningen okså så att i april sticker vi inklusive Melissa och Louise. Wihoo!
Aja, ikväll har jag inte gjort så mycket faktiskt. Varit fram å tillbaka till Linus, sjussat Julia och gått å blivit febrig. Känner att det inte kanske är den perfekta starten på helgen dock..


 

MIN KVÄLL

Hej & godkväll på er!
Min kväll har jag spenderat tillsammans med min fina bästavän Felix N, vi har åkt runt i hans bil och kikat runt lite vid hamnen, uppe på köpmanberget och uppe på Högliden å pratat om allt mellan himmel & jord. Myspys!
Nu blir det lite musik och något avsnitt av Solsidan innan jag hoppar till sängs. Puss!

 

MYSKVÄLL HOS SÖDERBERGS

Precis kommit till Söderbergs och satt oss å börjat knapra morötter med dipp. Mums! 
När jag kommer hem vilket jag inte vet när det blir så blir det sängen ganska direkt. Puss



PERFEKT MÅNDAG

Klockan tre i eftermiddag ringde Louise mig å vela bjuda mig på en måltid på Hot chili, vi satt och åt gott och pratade om händelserna sen helgen. Nu har jag precis kommit hem efter att ha åkt moppe i Spöregnet. Tänkte ta mig ett varmt bad med tända ljus innan jag sticker iväg å umgås med Lollo sen igen. Ikväll kör vi en myskväll med chips,dipp & cola. Perfekt Måndag!




MIN LÖRDAG

Hade faktiskt en bra kväll igår med olika folk. Började att fördricka här med Jessica,Emma å Louise. Vid halv elva fick vi sjuss av Billy ner på stan och drog på Hogges. I slutet utav kvällen var jag mest med min efterlängtade Malin å sen följde Anton med mig hem å sov hos mig. Idag mår man som förtjänat och nu känner jag verkligen att jag måste ta det lugnt i någon helg. Den här helgen har spårat lite föör mycket tycker jag men säger som jag alltid säger, YOLO. 
Nu ska jag klä på mig och gå över till mina kusiner och fira Kevin som fyller 9år idag, min gounge. Senare blire en fet promenad, en skön dusch och dra till Louise. Pussis!

IDAG

Man kan ju inget annat en att älska det här vädret, hösten är såhimla mysig tycker jag.
Nu i eftermiddag så har jag varit på Hot chili å käkat gott tillsammans med mina två favoritbrudar Louise & Julia. Vi har suttit och snackat lite skit och bara varit heltenkelt. Mys!
Har precis kommit innanför dörren och ska strax göra mig klar för ikväll sticker jag Louise & Emma ut på Hogges och umgås med folk. Puss!

 

FREDAGEN DEN 20:ONDE

Blev lite ändrade planer igår. Vi satt här några tjejer å drack lite och umgicks. Det var jag,Maja,Miriam,Vanessa & Julia. Vid 9 drog jag å Julia hem till Linus och var hos honom till klockan var runt halv tre imorse. Var meningen att jag å Julia skulle ner på stan å träffa folk och kika in på G festen men så blev det inte. Istället var vi hemma hos Linus å bara myste och dunkade musik. Skaplig Fredag faktiskt!

UNDERBART HÖSTVÄDER

Åh vilket underbart väder det är idag, humöret har varit jätte bra hittills och ikväll skålar jag med fina vänner. Har varit på stan och inhandlat en väska för 300:- och gjort lite ärender med Julia. Nu är vi påväg hem till mig å ska äta innan vi börjar göra oss klar för kvällen. Ha en fortsatt bra fredag allihopa! :*



SUNDSVALL MED MAMI


God kväll mina kära läsare!
Efter skolan idag så åkte jag och Mami direkt till Sundsvall och har varit där hela dagen, är hur trött som helst och har huvudvärk så jag vet inte vad. Har shoppat en hel del, ber om ursäkt för grymt dåliga bilder.
Köpte iallafall en långkjol, smycken, en kofta,ett rött nagelack, nya hörlurar, BH och två par nya skor. Tack bästa Mami. Är såhimla nöjd med det jag har fått idag och vi avslutade shoppingen med att äta gott innan vi begav oss hemåt.

Kom hem för en timme sedan ungefär och nu sitter vi och myser framför Idol å äter lite onyttigheter och har ljus tända. Efter Idol blir det ett klassiskt balkonghäng med musik och en filt innan jag hoppar till sängs.
Känslan att veta att jag är ledig imorgon känns helt underbart, sova ut och ta det lugnt. Planerna inför imorgon så har jag å Antonia pratat ihop oss om att åka till Delsbo igen på kvällskvisten å spendera våran kväll med dom där. På dagen blire till att plugga Samhällskunskap & Matte. Puss!
 

STUDENTKRYSSNING BOKAD

Så var studentkryssningen bokad till den 25 april med 3 av mina favoritbrudar. 24 timmars galenskaper, kaos å festligheter på en partykryssning med över 2000 pers från olika städer. Julia ringde mig för enstund sedan och eftersom dom precis nästan har släppt biljetterna så var vi på plats väldigt snabbt. Det blir altså jag, Julia, Melissa och Louise som åker. Hoppas det går såfort som det har gått på senaste tiden nudå för nu jäklar, nu är vi taggade! Wihoo
 

KVÄLLENS



Ikväll har jag kikat på Idol tillsammans med Mamma & Miriam och suttit och kommenterat och tyckt till lite sådär. Annars så har jag haft en sjukt soft hemma dag och försökt samla på mig ny energi men som dock har varit lite svårt i tanke på det grymt tråkiga vädret som kommer att fortsätta nu hela veckan som det såg ut.
Imorgon börjar jag iallafall kl 8 och slutar strax före två, tänker plugga som bara den och försöka fokusera bättre en vad jag har gjort den senaste tiden i skolan. Åh, vill bara ha sommarlovet och det underbara vädret tillbaka!!

MYS MÅNDAG

Hemma och har sjukt ont i magen i väntan på Lingonveckan som ska starta idag, usch. För enstund sen drog jag på Ica å köpte popcorn, nu sitter jag nermyst i sängen och ska slå igång en film. Efter det ska jag plocka ihop och diska här hemma till mamma kommer hem från jobbet. 



MIN HELG

Min Fredag: I fredags var jag helt totalt slut, orkade inte göra någonting. Vela bara vara inne och för mig själv. Var meningen att jag skulle va med Julia på kvällskvisten å dra ett Donkenkäk osv men eftersom jag ändå skulle till Louise och hämta pengar så blev jag kvar där och vi gick ner på Maxi och köpte chips,dipp och dricka och tog det lugnt och pratade om allt möjligt. Kom hem då klockan var ungefär halv 12 och då kom Miriam förbi enstund och höll mig sällskap tills jag skulle gå å lägga mig.

Min Gårdag "Lördag": Igår var det planerat Festligheter hos mig med brudarna innan jag å Louise skulle ut på Hogges. Julia kom till mig vid tre och vi gjorde oss klar tillsammans och skratta som idioter i väntan på att Lollo och Anna skulle komma. Vid 7 tiden dök Linus okså upp och timmen innan vi skulle gå så kom även Maja & Angelica. Blev en tidig kväll för min del. Jag kände mig jättekonstig, på dåligt humör och helt död i slutet av kvällen så tog en promenix hem då klockan var närmare 12 tiden och la mig direkt.

TORSDAG

God eftermiddag på er!
Igårkväll brast allt totalt för mig, bara satt och grät å grät hur länge som helst och visste inte vart jag skulle ta vägen. Det kändes både skönt och jävligt tungt att få gråta ut riktigt ordentligt efter all skolpress,stress och all oro till saker och ting. Idag mår jag bättre och har försökt hållt mig sysselsatt hela dagen sen jag vaknade. Jag har varit iväg på Ica med Miriam, lagat mat, tagit en promenad bland höstlöven och bara varit. Vid fem tiden nu i eftermiddag sticker jag ner mot stan och möter upp Antonia och tar 53an till Delsbo och spenderar endel utav kvällen där. Känner att en av mina bästa utvägar är att åka dit för att jag har lättast att slappna av där borta, dels för att det är utanför stan och för att umgås med lite nya ansikten.
 
 

MIN TISDAGSKVÄLL I DELSBO

Hallådär! Min kväll har jag spenderat i Delsbo med saknade vänner. Eftersom en av fritidsledarna lämnade livet under helgen och tog farväl så var det minnesstund ikväll med massor av fina levande ljus. Vila i största frid goaste Mats, vi tänker på dig och hoppas att du sover gott. Våran fina stjärna!
Trotts sorgen,tårarna och alla kramar så har jag haft en riktigt mysig kväll tillsammans med bara bra folk runt omkring. Jag och Antonia tog bussen hem strax efter åtta och nu har jag precis kommit innanför dörren. Innan jag går och lägger mig tänker jag kika på kvällens avsnitt av Idol och försöka slappna av enstund. Tänker okså tända ännu fler ljus för Mats. Natti!

 

DAGENS KÖP

Börjar med att tala om att jag har haft en riktigt bra helg tillsammans med otroligt bra personer och träffat på en heldel saknat folk osv. Jag å Nathalie avslutade helgen med att lyxa till det med god mat från Kina resturangen.
Nu väntar jag in Miriam & medans smaskar jag i mig Marknadschips och ett stort kallt glas cola. Ännu senare tar jag moppen och åker iväg å träffar en vän. XOXO

En till Kenza jacka fast en svart eftersom jag redan har en röd. 2899:-


Plånbok med nitar. 150:-


MIN MARKNADSLÖRDAG

Har haft en så sjukt bra marknadshelg, såhimla nöjd över dom två senaste dagarna. Igår började jag kvällen tillsammans med Julia, Nathalie, Sara,Louise,Melissa & Linus. Jag & tjejerna satt å drack och taggade upp lite smått innan vi alla gick ner på marknaden då klockan var runt halv 10, träffade en heldel folk & fick äntligen krama om min efterlängtade vän Amina. Idag ska jag gå ensväng med Nathalie och kika vad som finns att köpa i år eftersom det inte har blivit så mycket sånt i år. Sen är det väl bara å tagga upp inför en ny skolvecka.. Segt!

 

NYA IPHONESKAL


PARTY TONIGHT

Efter en tripp på Marknaden med Julia och Sara så håller jag och Melissa på förfullt å gör oss klara inför kvällens Festligheter. Hoppas på en grym kväll med fina vänner. Puss!
 

MARKNADSFREDAGEN

Tack allihopa för en grym gårkväll på Marknaden. Förpartay hos Melissa innan vi drog ner och träffade en massa annat saknat och bra folk. Ikväll kör vi om på nytt och hoppas på en ännu bättre kväll. Hoppas ni mår bra allihopa!


HELGEN ÄR LÅNG

Vaknade sju imorse och somnade ganska sent. Var hos Louise hela kvällen igår och färgade håret och donade på. Helgen är lång och det är marknadshelg, både idag och imorgon blire festligheter tillsammans med mina tjejer. Ska göra allt så att helgen blir så bra som möjligt!


KVÄLLSFIKA

Myser framför idol med en varm filt och mumsar mitt kvällsfika. Efter Idol går jag över ensväng till Felicia innan jag lägger mig. Skönt att redan ha tagit helg eftersom jag har praktikdagar Torsdag-Fredag. Puss!


TODAY


Mår inte så jätte bra justnu så därför stannade jag hemma från skolan idag.
Idag har jag planerat dagen för mig å Miriam, det vi ska göra är att åka och rida i eftermiddag vilket inte har hänt mig på flera år. Efter det sticker vi hem till mig å myser framför Idol med onyttigheter å bara umgås heltenkelt.
Ska ta och göra mig klar och sticka ner på stan med Mamma å förnya mitt legitimation och bankkort. Ser fram emot helgen så otroligt mycket. Ösa hela helgen från Fredag-Lördag med mina tjejer. Perfekt!!


MONDAY AGAIN

Hejsan!
Min eftermiddag efter skolan har jag spenderat tillsammans med Antonia, vi har suttit och pratat om det senaste och druckit en kopp Kaffe på Waynes med Mattias. Efter en jobbig dag med mycket spring hit å dit så är jag äntligen hemma och väntar in Mamma som strax kommer hem med mat från Kina resturangen, sjukt gott det ska bli. Efter maten tar jag en promenad tillsammans med Tobbe och sen blir det Idolmys och hemma å ta det lugnt för resten av kvällen.

 

A U T U M N


Ja då var det September månad nurå, shit vad fort tiden går och dagarna bara springer iväg.
Nu är vi inne i månaden då vi välkomnar Hösten, vädret idag är väldigt höstigt okså. Kyligt och massa blåst!
Idag är det Söndag och det blir en dag till att ta det lugnt för min del, har lägenheten för mig själv till imorgon okså satt det känns sjukt skönt. Tänkte dra iväg ensväng på Ica och köpa något gott och sätta igång någon film och tillsist ta ett varmt välbehövt skumbad. Min kväll kommer jag att avsluta med en kvällspromenad med musik i öronen och höra av mig till min goda vän Tobbe för sällskap på promenaden.

LAST NIGHT

Eftersom att det inte blev några bilder alls sen igår så tog jag lite Party bilder från Weheartit.
Hade iallafall en fantastisk & galen kväll igår med grymt folk. Träffade en massa goda vänner och gamla vänner sen förr som jag pratade och hade det sjukt kul tillsammans med.
Kom hem då klockan var strax efter 2 inatt och somnade ganska direkt, tack till alla som gjorde kvällen så bra!!

RSS 2.0