I HOPE I GET THAT CHANCE AGAIN.

Jag var så obeskrivligt glad efter den där kvällen. Ditt leende ger mig enormt mycket energi & varje gång jag får vara med dig och i din närhet så känns det som hela världen stannar upp. 29 Januari. Ett datum jag aldrig kommer att glömma. Jag hade en dröm, inte alls länge men som jag snabbt fick uppleva. 
Du anar inte hur glad jag är över att jag träffade och fick chansen att lära känna dig, måste garanterat ha varit ödet.

JAG HAR FUNNIT HAN SOM FÅR MITT HJÄRTA ATT SLÅ ETT EXTRA SLAG.

Känner att det blivit mindre uppdatering på bloggen osv, lovar att jag ska bättra mig, men grejen är att jag är så dålig på det här med bilder och använder knappt datorn längre så det blir alltid en massa snabba mobilinlägg.
Aja, iallafall så har jag haft en sån där vecka som jag bara skiter i allt som har drabbat skolan och gjort så att jag totalt struntar i att dra dit. Haft ont i magen som en jude hela dagen men ska försöka dra mig till skolan imöra.
Om enstund drar jag ner mot station och möter Antonia sen drar vi vidare till Delsbo. Soft dag!


30 JANUARI

Glatt humör och ännu ett gym pass på 2 timmar.
Har skrattat som en galning ikväll och bara mått bra, känns så otroligt skönt!
Har precis kommit innanför dörren och tänkte unna mig med ett glas juice & musik innan det blir sängen.
Mycket bra tankar justnu men såklart kommer ju dom där dagarna/stunderna då man bara vill dra från allt men justnu är det bara positivt och massa förväntningar. Tummen upp!!


MIN BÄSTA VÄN

Det känns så otroligt bra att ha en sån superbra vän som du, hur länge vi en inte har pratat på så känns det såhimla bra att veta att vi endå kommer prata igen för eller senare.
Helt sjukt att vi känt varandra enda sen 2008 och en idag är lika bra vänner som vi var då.
Du är världens bästa vän, den man kan prata med om precis allt, den man kan visa hur man egentligen känner psykiskt utan att skämmas. Med dig kan man inget annat en att le, du får mig att känna att jag verkligen lever. Skulle jag förlora dig vid min sida, skulle hela min värld rasa samman.
Love you my lovely friend!



"TRODDE ALDRIG DET SKULLE GÅ, MEN NU ÄR DET BARA SÅ. JAG ÄLSKAR DIG"

Kom hem för ettag sen från en supermys kväll i Delsbo. Riktigt nöjd med kvällen och gladare blev jag såklart när Emmelie dök upp!
Nu ligger jag i badet med tända ljus, ett glas juice och läser lite kändis skvaller i Hänt extra.
Avslutar kvällen med en liten promenad runt kvarteret!


TISDAG

God eftermiddag på er!
Stack till skolan då klockan var strax efter nie men blev bara kvar 40 minuter, inte min dag direkt.
Kände mig såhimla ofräsch, äcklig, helt slut osv.
Drog ner på stan och umgicks med Antonia enstund innan hon drog upp till Skolan, sen träffa jag Billy och hängde med han när han skulle äta och pratade om det senaste.
Sen tog vi bussen till Stormyra och va med min Farmor och hans Mormor enstund i Lokalen.
Nu har jag precis tagit mig ett bad för att jag fryser nåsjukt, ska käka och dra ner mot Stan för idag spenderar jag eftermiddagen och kvällen i Delsbo. Lovat Jonas att jag ska komma och umgås med han!
Imorgon kör vi återigen gymmet, skönt.
Aja, Skriver mer sen! :-)

GRYMT GYM PASS

Hemma hos Miriam efter två och en halv timmes gym pass med henne, Angelica & Julia.
Nu sitter vi & kollar på det okända med hennes mamma och sen blire hem å duscha, spela lite och försöka ladda upp inför skolan imorgon. Puss!


MOT HUDIKGYM


FRUKOST

Helt otroligt, både jag och Mamma sov över idag och vaknade vid elva och då var det försent att sticka iväg till skolan eftersom jag bara går till halv tolv.
Finner inga ord för hur mycket jag behövde den här sömnen, känns så otroligt skönt.
Nu har jag precis käkat frukost och ska klä på mig och hjälpa till lite hemma och sedan packa inför Gymmet, drar dit med Miriam i eftermiddag och tar en heldag med henne.
Ännu senare ska jag dra med henne på en powerwalk med stavar, en bra bit ska vi gå okså så idag blir det en sån här dag till att enbart ta handom sig själv. Väldigt viktigt för oss människor för att få ny energi osv.
Skriver mer sen! :-)


AMAZING

Kom hem för ettag sen efter en hel kväll på Hogges med Melissa och annat folk.
Haft en skitbra kväll med massa dans, bra umgänge och goda drinkar.
Riktigt nöjd med kvällen, en utav dom bästa helger jag har haft på länge.
Fan vad glad jag är över alla finfina vänner som jag har vid min sida, ord kan inte beskriva. LOVE!


KROG RUNDA PÅ G

Sitter å väntar in Melissa så vi kan dra oss mot Hogges.
Har planerat å träffa några där å göra kvällen suvverän som jag hoppas att den blir. Sa i förra inlägget att jag inte skulle röra alkoholen ikväll men det är ju alltid hur snabbt man ändrar sig. Ikväll kör vi, omgång 2 den här helgen is ON.


SPÅRAD GÅRKVÄLL

Minns bara början av partyt jag hade hemma i Pappas lägenhet med sjukt bra folk, sen blev det totalt svart.
Spydde som en gris under kvällen, grät,skratta osv.
Men från det jag minns så hade jag en förbannat bra kväll med massa bra personer. Stort tack till alla som gjorde kvällen så bra!!
Mår som förtjänat idag men det hindrar inte mig att dra på en Krog runda ikväll med Melissa.
Har lägenheten för mig själv tills ikväll och tänkte laga lite lyxmiddag och ta det lugnt tills då jag drar ut på fler Festligheter.
Med drickande blir det iallafall lugnt, det har jag verkligen bestämt mig för.
Imorgon lånar jag hem Sötnosen Olle och spenderar hela min Söndag för att gosa med honom och gå på långa sköna promenader. Sjukt bra helg! Puss :*


NEW


TAGGAD TILL KVÄLLEN


VIKT KONTROLL

Eftersom jag är så otroligt missnöjd med hur jag ser ut både utseendemässigt och kroppsmässigt så har jag gett mig fan på en förändring.
Tänker hinka i mig cola i helgen för ett litet avslut och köpa Melissas gymkort på Hudikgym eftersom hon inte bor kvar här och inte använder det. Mamma har beställt hem påsar Nutrilette okså som jag provade idag å kommer att använda mig av.
Nu jävlar ska jag bli smal, trött på att gråta Såfort jag ser mig själv i spegeln!


24 JANUARI 2013


"LYCKA ÄR ALLA FINA GÅVOR MAN FÅR CHANSEN ATT TA FÖR SIG AV I LIVET."

Varit hemma en litenstund nu, stack efter matten för jag orkade verkligen inte vara kvar i skolan. Sånna dagar har alla och idag blev det min tur.
När jag gick så bestämde jag mig för att ta ensväng till Louise och gå ut med Olle och så blev det, stannade enstund efteråt och pratade med henne och hennes Mamma ettag.
För enstund sen var jag i Mormors gamla lägenhet till Mamma å Moster som höll på och plocka förfullt, fick sjuss till Donken efteråt av Farmor och nu är jag hemma och har precis gjort en jordgubbsmilkshake och ska sätta igång käk till Antonia så hon får äta innan vi beger oss bortåt.
Finner inga ord för hur taggad jag är inför morgondagen, blir massa Festligheter med enbart bra folk och fira Melissa som fyller 18. Sen på Lördag blire ÄNNU mer Festligheter för min å Melissas del för då blire en Krog runda och dansa loss å umgås med folk. Hur jävla bra som helst så det blir full fart hela helgen!! :-)


MATTE PLUGG

Sitter i ett ensamt klassrum med Josefine och dansar,skålar, lyssnar på hög musik och pluggar matte. Riktigt soft faktiskt!
Skönt att man bara har en lektion kvar innan man slutar för dagen, i eftermiddag ska jag åka upp till mormors gamla lägenhet ensväng innan jag drar hem å lagar mat till mig å Antonia innan vi drar iväg till Delsbo.
Bra dag! :-)


WEDNESDAY

Hejhej!
Var så sjukt trött imorse så tog en hemma dag från skolan för att hämta igen mig lite.
Spenderade hela eftermiddagen i Delsbo idag och samma igår. Hur mysigt som helst!
Nu ligger jag och halvsover i mormors säng och ska strax åka hemåt med Mami.
När jag kommer hem tänkte jag ta en liten promenix till Ica och sedan till Miriam och umgås med henne litegrann.
Har ont om bilder justnu så får bli en bjudbild på mig å Jonna! :-)


LIVE YOUR DREAM

Bestämde mig för att damma av Systemkameran idag när jag kom hem eftersom det var hundra år sen jag använde den sist så lite bilder ja, det blev det som jag tänkte bjuda på i det här inlägget.
Nu ska jag laga mat och bege mig bortåt, hoppas allt är bra med er. :-)

 

22 JANUARI

 



Hallådär!
Sitter på engelska lektionen och väntar på att Kerstin är klar med genomgången, skönt att hon är tillbaka igen så det går lättare att styra upp det jag jobbar med i Engelskan och svenskan.
Innan den här lektionen hade vi svenska och gick igenom 2 till kapitell till Nationella som vi snart sätter igång med, småtaggad är jag men det känns tveksamt om jag kommer fixa det men ska verkligen kämpa så gott det går så jag klarar det eller åtminstone får hälften rätt.
Det här är min sista lektion innan jag slutar, då drar jag hem å lagar mat innan jag sticker ner på Stan och tar bussen till Delsbo där jag kommer spendera min eftermiddag & kväll.
Sjukt taggad till Helgens Festligheter så jag håller tummarna att den här veckan går såfort som möjligt.


BARA ONYTTIGT

Bra start på veckan, direkt efter skolan stack jag hem till Lollo ensväng och hälsa på Olle och pratade lite med hennes mamma innan jag drog hemåt, lagade mat och tog 13:50 till Forsa.
Har varit här sen i eftermiddag och har myst en massa och kollat på film.
Nu sitter vi hos Amanda och myser och käkat onyttigheter ikväll igen. Nä, nu får det vara nog.
När jag kommer hem blire sängen direkt för att Tagga för ännu en skoldag. Imorgon efter skolan åker jag till Delsbo och spenderar hela kvällen där, samma onsdag & torsdag okså!
Puss :-)


MYS MED BRUDARNA


MIDDAG

Idag har jag varit en riktigt duktig flicka.
Har promenerat med Mamma, hälsat på Mormor, tvättat, städat rummet både dammsugit och skurat. Har haft en konflikt fri dag med Mami och belönat mig själv och gjorde egen god middag.
Kycklingnuggets med ris,bambuskott och sötsur sås.
Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och väntar på sjussen ner till station, sen åker jag till Forsa å kör på en myskväll med Antonia & Amanda.
Hoppas eran dag har varit lika bra som min, pussisar! :*


BRA SÖNDAG

Mamma och dotter dag är okså något som behövs nångång ibland så jag började den här fina dagen med en promenad med mamma till Ica och se ensväng å hälsade på Mormor.
Om ettag blir det hem å börja dammsuga,damma, skura och städa igenom hela mitt rum innan vi sätter igång med tvätten.
Kommer avsluta den här dagen med en skön promenad med musik i öronen & eventuellt ta ensväng till Miriam.
Tillsist tänkte jag ta en fet dusch och göra naglar.
Försöker hitta skoltagget okså vilket inte går sådär jättebra men får hoppas på det bästa att veckan går fort för till helgen blir det Festligheter både fredag&lördag. Puss :-)


FREDAGSPARTY HOS ADAM


SKÅL

Kör två helgers och spenderar kvällen på Partay hos Adam med massa folk, sup & svälj trevlig helg.


FRUKOST

Hann inte äta frukost imorse så bestämde med Fredrik att käka frulle på skolan innan vi började och gott vare.
Hade matte för enstund sen & nu sitter jag på min sista lektion för den här veckan och går igenom nationella prov.
Ikväll blire Festligheter, yey!


SAKNAR HÅRET

 

SHOW THE WORLD WHO YOU ARE


TORSDAG

God eftermiddag på er!
Har haft en jätte bra skoldag idag, bra humör och grymt umgänge.
Såhimla skönt å sluta till lunch varje dag och ha sovmorgon på det nu när vi inte haft någon bild lektion.
När jag slutade tog jag bussen ner på stan och umgicks med Hanna, tog en käk på Hoppes och pratade om allt mellan himmel och jord.
Om enstund sticker jag ner mot stan igen och tar 53an till Delsbo, mycket fram och tillbaka därifrån den senaste veckan känner ja men jag klagar inte för det är sjukt hur bra jag mår när jag är där.
Imorgon är det Fredag, sista skoldagen innan helgen och det är ju alltid lika efterlängtat.


NYTT IPHONE SKAL


BRA EFTERMIDDAG

Fick träffa min Emmelie idag, äntligen efter hundra år som det känns.
Haft en riktigt trevlig eftermiddag å sitter på bussen påväg hem nu.
När jag kommer hem hade jag tänkt ta en promenix till Miriam å spendera resten av kvällen där! :*


SNÖ KAOS

Sjukt mysigt väder ute även fast det är ett riktigt snökaos osv.
Blev en hemmadag från plugget för min del idag för att jag är så klantig och har så grymt svårt att vakna av den förbannade klockan.
Har varit iväg på Ica och gjort lite ärender och hunnit gjort mig klar och om tie minuter tar jag Stadslinjen till stan och tar 53an till Delsbo och umgås med Jonas och dom andra enstund.
Fick ett ryck som sa att jag måsta dra iväg så får bli så ikväll, när jag kommer hem vilket blir tidigare en vanligt så har jag lovat att umgås med Miriam så det blir ännu en dag med saker helatiden som jag ska göra.
Det här är en bra dag, humöret på topp och jag är taggad inför nya tag i skolan imorgon. 
Puss :-)


HAPPINESS

Haft en hur bra kväll som helst i Delsbo med dom bästa som alltid lyckas få mig på ett toppen humör.
Är så obeskrivligt lycklig över alla vänner jag har vid min sida, jävlar vad tacksam jag är över att jag har alla er. Finner inga ord, kunde inte ha fått bättre!
Har precis klivit ur en fet dusch och fortsätter kvällen att mysa ner mig i sängen och läsa lite tidningar innan jag släcker för kvällen, alltid uppskattat att somna med ett leende på läpparna.
Hoppas allt är bra med er, bättre uppdatering imorgon! :-)


PLUGG DAGS

Precis kommit hem efter att ha varit i skolan och ensväng på stan med Agnes.
Gick igenom Nationella i svenska idag så nu ska jag sätta mig och plugga i några timmar innan jag drar till Delsbo och umgås med Jonas och Elias.
Somnade halv fyra igår eftermiddag och sov hela natten till klockan sju imorse, såhimla skönt det var efter att ha dygnat dagen innan. Fick sova ut riktigt ordentligt och blev äntligen en morgon då jag kunde ta det lugnt innan jag skulle iväg till Skolan.
Plus i kanten med denna vecka, sovmorgon resten av dagarna!
Uppdaterar mer sen :-)

 


FRUKOSTMYS PÅ SKOLAN

Har inte sovit en blund på hela natten och är helt yr och mår as illa.
Sitter och frukost myser på skolan justnu med Agnes, Felicia & Amanda och väntar på bättre tider. VILL SOVA!


MIN HELG

Ber om ursäkt för dålig uppdatering sen igår men har haft fullt upp sen jag kom hem ifrån Gävle.
Har haft en super helg med några av dom bästa, stort plus på fredagskvällen å natten för allt skoj. Käkade god middag, solade solarium, en runda på stan i Gävle, dansade loss, prata goja, öste och skratta som en tok osv..
Såhimla skönt att vara borta från Hudik, man känner otroligt snabbt hur behövligt det är ibland.
På lördagen altså igår, blev det stan ensväng, solarium och Donken käk innan vi packade ihop och tog tåget hem.
Var hemma i Hudik igen strax efter 6 igår kväll och hann inte innanför dörren förens jag skulle iväg igen.
Gick till kusinerna för att Frida & Daniel var där, vi gick vidare allihopa till farfar och drack lite vin och pratade om en heldel.
Senare på Kvällskvisten mötte jag Miriam som jag inte haft tid att ha umgåtts med på ettag, så vi bestämde oss för att köra en sleepover i pappas lägenhet nu när han är i utlandet i 5 veckor.
Hade en trevlig kväll/natt med flum å massa skratt!
Idag har det okså varit fullt upp, när vi vaknade städade vi undan och softade lite innan jag åkte iväg till mormor.
Äntligen är jag hemma och ligger i badet och slappnar av och försöker ladda upp för en ny Skolvecka, har en massa plugg framför mig eftersom vi har nationella nu till veckan som jag tidigare nämnde.
Slänger in något inlägg senare igen, puss!!


TONIGHT WE ARE YOUNG, SO WE SET THE WORLD ON FIRE.

 


MIDDAG OSV.

Tagit en runda på stan i Gävle med Louise och solat solarium å gud så skönt det var!
Nu sitter vi hos Robin med Han, Melissa & Hanna och har precis ätit god middag som dom var urgulliga och bjöd på.
Just nu sitter vi och smutt dricker och pratar om allt mellan himmel & jord och bara myser. Riktigt bra fredag!


NEW IN

LINNE FRÅN BIKBOK 199:-


MOT GÄVLE

Ska alldeles strax ta Stadslinjen ner på stan å möta upp Lollo innan vi hoppar på tåget till Gävle.
Hoppas ni får en fortsatt bra dag och kväll allihopa för det kommer vi att ha!
Uppdaterar via mobilen som vanligt så mycket som jag kan och hinner.
Puss :-)


FREDAG

Var på Friskis igår och körde ett 2 timmars gympass, gick sjukt bra och skönt och behövligt var det.
När jag kom hem tog jag en promenad och en fet dusch innan jag gick och la mig, somnade redan vid 10 igår kväll. Somnade väldigt gott efter allt slit.
Nu sitter jag på Engelska lektionen och kikar runt lite på fb innan jag pluggar vidare.
Hade matte lektion tidigare vilket gick superbra, fick jättemycket beröm och ska ta med mig matte boken och ett blad hem för snart är det nationella eftersom det är sista terminen innan sommarlovet.
Blir väldigt mycket plugg nu framåt för att nå fram till något bra och gå på sommarlov helt nöjd över det man har åstadkommit med.
Det här är min sista lektion för dagen, sen blire en käk på Donken innan jag drar vidare hemåt och packar och drar ner på Station, möter Lollo och tar 15:40 tåget till Gävle och kommer hem imorgon kväll igen.
Trevlig helg på er alla så uppdaterar jag lite senare igen, Björsken sitter brevid och hälsar så gott till er alla! :-D

MOT GYMMET

Ätit, plockat ihop och packat klart. Nu drar jag och kör ett gym pass och kör på en eftermiddag/kväll till att enbart ta handom mig själv.
När jag kommer hem blire promenad, situps och bara grejs som kroppen mår bra utav.
Imorgon är det Fredag och jag går från 9-11 bara, såhimla skönt med helg sen och min Fredag kommer jag spendera i Gävle med Robin,Lollo,Hanna och Melissa. Ska käka gott, umgås, ta något glas vin, sola solarium och bara mysa. Amazing!


LEKTION

Sitter på matten å pluggar och är rastlös som en ja, jag vet inte vad.
I eftermiddag sticker jag till Delsbo eller så packar jag väskan & och sticker till gymmet.
Härligt att man somna halv 6 imorse och skulle upp 7, lagomt seg!


9 JANUARI

Haft en superbra kväll med brudarna, myst framför tv:n med popcorn å iskall cola och bara degat. Behövligt vid vissa tillfällen faktiskt.
Imorgon är det dags för skola och därefter har jag planer på att dra till Delsbo och spendera kvällen där men utan Emmelie som ska iväg vilket suger stenhårt. 
Aja, när man har en blogg som man skriver ut saker på så tycker jag förståss man kan välja orden väl och försöka ge folk bra intryck på en istället för att sitta och klanka ner på andra med ord som kan såra en människa riktigt stark, man får ju inte direkt bättre uppfattning av personer som sitter och skriver skit och sen tror att dom är bättre själv. Alla gör misstag här i livet men ingen är bättre en någonannan eller mer värd, alla har precis samma värde.
Vela bara på peka det, nu ska jag lägga mig och spela i nån timme innan jag försöker sova!
Puss :-)


MYSKVÄLL GÅNGER TVÅ I FORSA


ALLT SOM HAR MED DIG ATT GÖRA ÄR BORTKASTAT FÖR LÄNGE SEN.

Trött på att inte vakna av alla klockor jag ställer på morgonen, sov till kl 2 i eftermiddag och vaknade i panik om att jag hade missat skolan och inte vaknat. 
Sjukt vad jag är trött på morgonen, måste kämpa som fasen för att komma upp men imorgon tar jag nya tag.
Nu ska jag alldeles strax äta efter att ha varit och hälsat på Mormor och handlat på Maxi med Mami och efter maten sticker jag till Forsa å umgås med Agnes, Amanda och min fina Antonia och bara myser för resten av kvällen. 

 


MYS

Blev en myskväll i Forsa med mina brudar.
Sitter och pratar om allt och ingenting med tända ljus och onyttigheter. Bra
Kväll!


DU ÄR DEN BÄSTA JAG VET

Första skoldagen efter ett toppen lov, gick riktigt segt men gud så underbart det var å träffa alla igen.
Haft en otroligt bra dag med skratt,leenden osv.
Efter skolan blev det stan med Agnes å Fredrik, tog en käk på Hoppes, träffade Billy och sen tog jag å han stadslinjen hem.
Ska vara hemma ettag och plocka lite och lägga mig å chilla framför en film innan jag drar iväg mot Forsa å myser med brudarna ikväll!
Uppdaterar mer senare.

 

MÅNDAGKVÄLL


NEW IN

Hallådär!
Precis hemkommen efter en Stan runda med Antonia, gick runt och pratade med folk, blev lite shopping och sen var det inte så mycket mer en så.
Riktigt nöjd med mina köp och nu ska jag fixa något att äta innan jag å Mami drar å hälsar på Mormor ensväng. 
Ikväll blir det att fira Farfar med släkten, därefter ska jag umgås med Billy om han blir kvar på Stormyra över natten. Annars ska jag träffa Tobbe ensväng innan jag sätter igång med nya Gelé naglar som inte blev av igår.
Det här var altså sista dagen av ledighet för imorgon sätter skolan igång, var taggad men nu kan jag inte säga att jag är det direkt, menmen.. får ta det som det kommer, slutar ju tidigt satt! :-)

 

BRA SÖNDAG

Är i Forsa och umgås med mina brudar, fick sova med min bästavän inatt okså.
Vi busa som saten, myste, prata om allt mellan himmel och jord och hade det allmänt bra bara, riktigt behövligt!
Nu har vi precis käkat pizza, dunkar musik och bara softar medans vi väntar in finaste Rebecka.
Blir kvar här till ikväll, när jag kommer hem blire en skön promenad åså tänkte jag fråga Tobbe om han har lust och umgås. 
Imorgon är det sista lov dagen och då blire en stan runda och bara njuta av det sista, kunde inte ha önskat mig ett bättre lov en detta. Har haft det hur bra som helst med dom som betyder mest!
Puss :-D


MYS HOS VIKANDER

Sitter hos Vikander med henne å Antonia.
Hinkar i oss cola å dunkar bra musik!
Var på Kina Resturangen med pappa och farmor lite tidigare och åt gott och pratade, Riktigt mys var det.
Tar 21:25 bussen härifrån och när jag kommer hem blire chill, göra nya gelé naglar och kanske gå ensväng och träffa Tobbe om han kommer hem i tid ikväll. Annars blire rätt lugnt & en fet promenad, ha en fortsatt bra kväll allihopa!


NEW IN FROM H&M


LUNCHAR

Sitter å äter mys middag för mig själv, såhimla skönt att ha lägenheten för sig själv hela dagen å natten.
Har precis varit och hämtat ut min tröja från HM som har kommit, nu ska jag plocka ihop lite här hemma och dona lite.
Senare blire Kina Resturangen med Pappsen å eventuellt farmor. Därefter ser det ut som att det blir Forsa för min del. Puss! :-)


DONAT LITE FÖR MIG SJÄLV

När jag kom hem från Farfar vid 10 tiden blev jag plötsligt helt rastlöst, längesen jag kände att jag verkligen har skit tråkigt vilket jag kände att jag hade då.
Bestämde mig för att ta ett bad medans jag hade hårinpackning i håret, smor in ansiktet med riktigt bra ansiktskräm och hävde hårolja i håret osv.
Efter den sköna avkopplingen satt jag igång i rummet och börja plocka och dona lite för mig själv, vek in kläderna i garderoben som låg på golvet å sängen, slängde massa skräp och sorterade tvätten så nu mår jag bra efter allt detta. Unnar mig med massa mys med tända ljus!
Nu blir det lugn musik medans jag väntar på att Robin ska ringa, sen ska jag försöka somna tidigare en klockan 6 på morgonen inatt.
Hörs mer imorgon, puss! :-)


MYS FIKA MED SLÄKTEN

Precis fikat klart med släkten å familjen.
Nu sitter vi hos farfar och pratar om allt och ingenting. Senare blire promenad & lite smått och gott, soft kväll!


4 JANUARI 2013

Hallå!
Somnade inte förens halv sju imorse och skulle upp i tid eftersom jag redan hade hunnit ändra planerna till idag.
Drog ner på stan då klockan var strax efter tre, träffade Angelica å Robin innan jag Miriam å Robin drog vidare på Bio. Riktig tråkig film, bestämde oss för en kik på Sune i Grekland bara spontant sådär.
Nu har jag precis kommit innanför dörren och väntar in Släkten som ska komma hit och fira min fina Storebror som fyller 23 hela år imorgon, eftersom Mamma å han ska till hans lägenhet i Örebro imorgon då han fyller år så passar vi på och firar han ikväll istället.
Skönt att få lägenheten för sig själv och en natt helt ensam för att samla på mig lite ny energi och få göra massa saker utan andra i närheten, så imorgon ska jag ta mig en riktig ensam dag med aktiviteter,pyssel och promenader självständigt.
Inga bilder justnu, dåligt med det men lovar att fixa till nästa inlägg.
Ha en fortsatt bra kväll allihopa! :-)

STRONGER

När jag kände mig som mest ledsen nu inatt då jag kom hem och bestämde mig för att gå ut för mig själv och bara gå och sen sätta mig nånstans och bara gråta ut, då ringde min fina vän Robin som jag pratade med i en timme ungefär, kan inte vara mer tacksam en vad jag är för att du ringde.
Du fick mig lugnare och fick bort mina tårar, dina ord och råd fick mig att öppna ögonen mer. 
Att få gråta ut och höra din röst i bakgrunden va som en lättnad i hela kroppen, var så skönt att få gråta ut samtidigt som du förklara för mig hur stark jag är och har varit under dom här åren som jag har gått igenom en hel jävla resa osv.
Jag har levt igenom dagar med så jävla mycket skit i mitt liv, jag har inte glömt en speciell situation å vissa händelser ur mitt förflutna men endå står jag kvar på fötter idag och kämpar arslet av mig varje dag, det är för att jag har så fruktansvärt bra vänner vid min sida som betyder så otroligt mycket för mig och som försöker få mig till leende då jag känner att jag inte orkar mer.
Då jag verkligen började tänka efter har jag blivit så mycket starkare som människa under dom här åren samtidigt som jag har mått & mår förjävla dåligt innerst inne.
1. Jag har lärt mig att stå upp för den jag är och inte ta skit från någon.
2. Jag har lärt mig att säga ifrån till Släkten när dom sätter igång, under alla år som dom gått bakom ryggen på mig och klanka ner på mig bakom min rygg.
3. Jag ser annorlundare på saker nu en vad jag gjorde förut.
4. Jag är mig själv och går runt och ser ut som jag vill vilket jag inte vågade förut.
5. Jag är inte rädd för konflikter utan säger vad jag tycker och tänker.
OSV.
Jag har missat mycket pågrund av mitt mående. Massor i skolan både årskurs 8-9 och första året på gymnasiet då jag tog ett ledighets år för att BUP tyckte det var bäst för mig, har tappat bort mig själv miljontalsgånger, knappt kunnat ta handom mig själv, varit nära på att ta livet av mig och utsatt mig själv för saker som kunnat kostat mig livet med mening, gråtit mig igenom nätter, gjort illa mig själv, sett mig själv som den värdelösaste människan m.m..
Men endå känner jag mig så jävla grym som faktiskt har klarat mig igenom all skit som jag gått igenom hitills, har jag klarat allt detta. Klarar jag så jävla mycket mer även fast jag inte tror eller ser det själv.
Alla människor är värd att må bra och känna lycka här i livet och jag tänker verkligen kämpa mig dit även fast jag har väldigt svårt att tänka positivt och se framåt efter allt jag har varit med om.
Jag ger livet en ny chans eftersom det är nytt år och det här året ska jag kämpa mig till toppen, det bara är så.

Och sen vill jag tacka min underbara Mamma som jag vet läser det här nu, tack som fan för att du tvinga mig till att ta all hjälp jag fått för mitt psykiska mående, att du ringde om krishjälp och fick mig att gå till alla dessa psykologer,möten, soc och hela rubbet. Utan dig i början hade jag gett upp för längesen, du är ett stort skäl till att jag står kvar på fötter idag. Massa kärlek till dig! 

KUNGLIGT

On my way home från ännu en kväll i Delsbo med dom allra bästa.
Vaknade vid fyra i eftermiddag igen och fick stressa som en tok till bussen, men nu blire ändring för imorgon ska jag kliva upp tidigt för att hänga på moster och storebror till mormor och fira Fredriks 23 årsdag en dag tidigare eftersom han och mamma sticker till Örebro den 5:e då han egentligen fyller år.
Aja, när jag kommer hem ska jag umgås med Miriam och innan jag beger mig hemåt sen ska jag ta en promenad i min ensamhet enbart för att vara lite för mig själv och andas ut.
Hoppas ni mår bra allihopa!


NATTMYS

I förra inlägget som jag skrev om sammanfattningen år 2012 och om mina nyårslöften så skrev jag bland annat att jag skulle börja ta tag i mig själv och ha mer ensamtid osv.
Ganska direkt fick jag överskottsenergi och bestämde mig för ett varmt bad å bara mysa till det lite extra för mig själv. Nu sitter jag med hårinpackning i håret och tänker sitta med det ettag, eftersom inte jag somnar förens sent så har jag även bestämt mig för att fixa mina tummnaglar och tillsist ta en skön promenad runt området och filosofera för mig själv enstund. Riktig behövlig natt och imorgon mot Kvällskvisten blire att åka till Delsbo igen.
Det är ett utav de som får mig att tänka bort det som gör mig ledsen och istället fokusera på endel av det som gör mitt liv till en mening och får mig att må bra.


SAMMANFATTNING OSV.

I det här inlägget har jag kopierat som en sammanfattning av 2012 och skrivit ner 10 av mina nyårslöften, nu jävlar taggar jag inför det här året och håller tummarna på att det blir det bästa.


2012

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, det gjorde jag verkligen. 
 
Hur har ditt 2012 varit?
Väldigt upp och ner, det har kommit perioder då jag drunknat i tårar, tappat bort mig själv totalt osv men endå så har jag även varit med om mycket bra saker och lärt mig en heldel om livets mening.
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre?
Det hoppas jag verkligen.
 
Blev du kär i år?
Nej
 
Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma?
Nyårsafton den 31/12 och sen massa roliga stunder å festligheter med king umgänge som jag inte direkt kan sätta något datum på. 
 
Vad är din största framgång 2012?
Att jag har lärt mig väldigt mycket under dom svåra åren jag gått igenom då jag bara velat ge upp, jag har blivit starkare och växt som människa och har lärt mig och säga ifrån till saker jag tycker är fel.
 
Bästa köpet?
Hmm, svårt att sätta svar på faktiskt.
 
Vad spenderade du mest pengar på?
På massa skit mest som t.e.x onyttig mat och god saker för att försöka trösta mig själv.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Absolut!
 
Bästa minnet från 2012?
En hel del.
 
Har du haft ett förhållande under 2012?
Nää
 
Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013?
Mycket.
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Tänkt på mitt eget bästa mycket mer och sluta slösa energi på folk som inte uppskattat det för fem öre.
 
Vad önskar du att du gjort mindre?
Slösat tid på att vara ledsen för saker som jag egentligen inte borde ha varit ledsen över och som där uppe, slutat slösa energi på folk som inte uppskattat det och inte är värd tiden på något sätt.
 
Favoritprogram på tv?
Portkod 1321, Bonde söker fru & Efterlyst.
 
Största musikaliska upptäckten?
Va?
 
Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar.
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
Dagen innan hade jag Fest hemma med några av mina närmaste som fortsatte med Festande ute på gräsmaln där det var fest. Riktigt bra kväll fast hade en jädrans baksmälla på morgonen då jag fyllde 18 som för mig var väldigt stort just då iallafall. Men spenderade dagen med Miriam, släkt och familj!
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Absolut.
 
Vad fick dig att må bra?
Vissa tillfällen då klumpen i magen inte existerade och såklart mina underbara vänner.
 
Vem saknade du?
Venne?
 
De bästa nya människorna du träffade?
Massa, sjukt tacksam!
 
Det bästa du har åstadkommit i år?
Känner mig starkare som människa och tar ingen skit från nån!!!
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2013:
Vakna med en positiv inriktning och kämpa för den du är och slösa inte bort en massa onödig tid och energi på folk som inte ger tid eller energi tillbaka till dig själv.

______________________________

Mina nyårslöften:

1. Minska med rökningen tills jag slutar helt.
2. Mer egen tid och sysselsätta mig med saker för mig själv som ger mig ny energi och livslust osv.
3. Börja gymma och powerwalka när snön börjar smälta och få en skaplig kropp till sommaren.
4. Låta 2013 bli ett år med massa Festligheter och annat skoj.
5. Hemlis
6. Deal med en vän för att lyckas nå toppen fortare!
7. Jobba på att gå vidare från mitt förflutna som gör mig ledsen.
8. Kämpa ännu mer med Skolan och fokusera mer på min framtid.
9. Bli mer självsäker och få bättre självförtroende.
10. Fortsätta vara mig själv och strunta i vad andra tycker och tänker om vad jag väljer att ta för beslut i mitt liv.

DELSBO

Bestämde mig för att åka till Delsbo å umgås med Emmelie å dom andra idag och så blev det. Haft en mysig kväll tillsammans med dom fast utan Antonia :/
Sov till 4 i eftermiddag för att jag somnade väldigt sent igår men skönt vare fast det blev väldigt stressigt till bussen.
Är påväg hem nu och tänkte dra på Hemköp å köpa något gott innan jag drar vidare å umgås med Miriam å Vanessa för resten av kvällen! Puss


NYÅRS KVÄLLEN

Mår som förtjänat idag men fy fan vilken bra kväll jag hade igår. Trotts att jag fuckade ur på rätt många och var väldigt arg ettag så tackar jag 3 av mina finaste vänner för all hjälp när det gick över styr.
Även stort tack till allt annat folk som var med och gjorde kvällen så bra som den faktiskt blev. Lyckades inte hålla igång med kameran heller för att jag knappt kunde ta handom min egna telefon men blev några bjudbilder iallafall.
Nu ska jag försöka rycka upp mig och dra ner på Amandas å köra på lite bakfylle käk med Melissa och sen får vi se hur dagen fortsätter! Puss :*


RSS 2.0