FREDAG EFTERMIDDAG


Sitter på Kristineberg hos Carro och gosar med söt Nelly, åh vad söt hon är gogumman. 
Om enstund ska jag ner på stan å möta Peter sen ska vi handla gott till ikväll för ikväll blir det fredagsmys framför Idol. Kisses!

REPLAY


Är helt tok kär i den här låten, bruden är så sjukt ball och jag håller tummarna som fan att hon går ut som vinnare i idol nästa fredag. LYSSNA!

TORSDAG

Hallå allihopa! 
för första gången på flera veckor så somnade jag äntligen tidigt igår kväll, redan kl 11. I vanliga fall brukar jag somna runt kl 6 på morgonen. Känner verkligen att jag har fått sovit ut och är idag på bra humör. 
Om en timme ska jag kila till bussen ner på stan å sen tar jag nästa buss vidare mot Delsbo och spenderar min kväll där med bara glada energier. Hoppas på att somna i tid ikväll okså för imorgon äre Fredag och äntligen helg!

ONSDAGKVÄLL


Nu har vi satt igång familjekvällen, blir ost och kex att knapra på den här gången och gopojken är med. 
Imorgon har jag lovat att åka till Delsbo å umgås med Märta och dom andra å det tänker jag absolut göra. 

NEW IN




Idag på förmiddagen har jag mamma å Peter varit på stan och kikat å gjort lite ärender. Fick en tröja, örhängen och ett halsband från Gina av Mami, tack för det! :')
Om enstund ska jag å grabben sticka iväg å hälsa på hans syster, sen ikväll har vi familjekväll sen sover han kvar en natt till. :-)
Förlåt för slarviga iPhone bilder.

EN STAN RUNDA MED MAMI


Hej på er! Idag har jag varit på Hälsocentralen och ensväng på stan med mamma. Köpte en ögonbrynspenna och en skitsnygg silverglittrig ögonskugga från Isadora som kommer att användas flitigt. 
Hittade så mycket fina kläder men eftersom ekonomin just nu är lite halvtaskig så får jag vänta tills mamma får lön imorgon. Kom hem för en liten stund sen och har precis ätit Kina maten som vi beställde hem, var så fruktansvärt gott så nu är jag mätt & belåten. Fortsätter den här tisdags kvällen med att ta det lugnt och bara är, skönt!

MIN KÄRLEK & BÄSTAVÄN


Är så glad att jag har dig, du är alltid där då man behöver och finns alltid till hands då allt rasar samman. Du är bäst, älskar dig. ❤️

KVÄLLSMYS I LJUSDAL


Blev en spontanare ikväll, tog 22:15 bussen till hjärtat och har varit här ettag nu. Just nu dricker vi varm choklad och har myst ner oss i sängen och ska kika lite film innan vi somnar. Kram!

SHOPPING DAGS

Imorgon rullar mitt underhåll in på kontot och då ska jag ta mig i kragen och dra ner på stan ensväng och kika efter något snyggt. Var för längesen jag shoppade något sist och de är verkligen inte likt mig. Finns ju några alternativ som jag hittade & fassnade för, tänkte att jag skulle dela med mig utav de till er påengång. Hihi!

FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

Hej & förlåt för att jag inte har hållt mig så uppdaterad under helgen, har helt enkelt haft fullt upp. Har umgåtts med min pojke hela helgen. På Fredagskvällen åkte vi hem till mig och hade lägenheten för oss själva eftersom att Mamma var i Hassela under hela helgen. Vi myste till Idol och tog det lugnt bara och lika så på Lördagen, båda var riktigt trötta så vi hade inte ork till nästan nånting. Skönt med en hel helg till att bara ta det lugnt okså i tanke på alla andra helger som har varit galna och bestått av enbart Festligheter på Lördagarna osv.
Iallafall, igår kväll bröt allt samman för mig och jag brast ut i tårar. Är så otroligt tacksam över att jag hade hjärtat brevid mig precis då som i sin tur kramade om mig och torkade mina tårar så allt kändes mycket bättre efter bara några minuter. Du är så himla bra! 
Idag har vi sovit ut och sen vid halv två tiden tog Peter bussen hemåt och jag följde med Mami och hälsade på efterlängtade Mormor. Direkt efter de stack jag å Mamma och käkade innan hon skjutsade mig vidare till Louise. För resten av kvällen blir det ett varmt skönt bad och Solsidan kik. Puss!

PROMENAD


Idag är det jätte fint väder även fast det är kallt så jag å Peter bestämde oss för en promenad och kom in för bara några minuter sen. Ikväll ska jag följa med honom när han klipper sig och sen blir det Idol mys ikväll. Ha en fortsatt bra helg allihopa!

TACOS MYS



Precis kommit till Ljusdal och satt mig vid bordet med go pojken och ska äta Tacos som han har varit så söt och gjort i ordning medans jag åkte hit. 
Efter maten fortsätter den här torsdagskvällen med mys å film. Puss!

MOT DELSBO/LJUSDAL


Har tagit en skön dusch, gjort mig klar och precis ätit. Nu ska jag packa de sista innan jag tar bussen till Delsbo och umgås med Märta å dom andra i några timmar innan jag drar vidare till Ljusdal. Ikväll ska jag å Peter äta tacos och bara mysa å ta det lugnt. Blir en bra torsdag!!

GOOD FEELINGS

Jag längtar så fruktansvärt mycket till December. Inte långt kvar nu och det är så mycket som vi alla har att se fram emot under December månad. Framför allt Julafton & Nyårsafton, sen har vi ju Advent, Lucia, Julskyltning och andra roliga möjligheter. Fick sån positiv känsla när snön visade sig för första gången nu i år, så himla härliga känslor dök upp. Jag har väldigt dåliga minnen sen mitt förflutna som pågick i 4år som var som värst under den kalla vintern/vintrarna men nu känns det så himla bra och mysigt med snö, det kan ju inte vara något annat en för att jag som sagt har lagt det förflutna bakom mig vilket var för över ett halft år sedan nu.
Tänk er stickade tröjor, varma drycker och en massa doftljus en kall vinter kväll. Åh är så fruktansvärt taggad!

Iallafall så blev det ingen promenad med Louise ikväll för att jag inte hade någon sjuss, så istället bestämde jag och Caroline att vi skulle umgås och jag fick träffa och gosa med hennes lilla sötnos Nelly. Blev helt knäsvag, såhimla söt hon är go gumman där :')
Imorgon har jag lovat Märta att åka till Delsbo och det tänker jag absolut göra, därefter åker jag vidare till min pojke i Ljusdal. Puss!
 

ONSDAGKVÄLL



Har precis kommit in efter en promenad till Ica. Så sjukt härligt väder trots kylan. Nu drar vi igång våran familjekväll och efter det drar jag till Louise och tar en längre promenad tillsammans med henne. Kram!

ÅRETS FÖRSTA SNÖFALL


Har inte sovit en blund på hela natten utan legat och kollat när Peter sover och  spelat lite. Gick upp spontant för en halvtimme sen och såg att det var alldeles vitt ute, första snön har kommit. Röck upp Peter och var helt hysterisk och i samma veva ringde jag Louise som hade vaknat till. Gick direkt ut på balkongen och tände ljus å satt ute och myste enstund å nu ska jag å gos försöka sova i en halvtimme om vi lyckas. Sen blir det ett varmt bad innan det blir dags för skola! Puss


FROM GINA TRICOT



Skulle inte tacka nej till den här outfiten. När mitt underhåll rullar in på mitt konto ska jag absolut köpa dessa 4. Shoppsugen as fuck, känns som hundra år sedan jag köpte ett plagg eller överhuvudtaget var nere på Stan och kikade. Inte likt mig i vanliga fall men snart så :*


BIO MYS MED HJÄRTAT


Hjärtat vela bjuda mig på bio idag så nu sitter vi på biografen och väntar på att filmen ska sätta igång. 
Hade en skaplig kväll igår på Hogges med Louise och annat folk & sen kom snutt med nattbussen och sov hos mig. 
Efter bion ska vi snabba oss hemåt och jag ska packa lite å sen följer jag med honom till Ljusdal igen. Go pojken min!

FREDAGKVÄLL



Ikväll har vi kikat på idol med chips å dip, kollat på film och skrattat så vi knappt har fått luft. Båda är sjukt övertrötta och eftersom jag ska hem imorgon så ska vi strax hoppa i säng så vi orkar upp. Ha en fortsatt bra helg allihopa, Kram!

SEN FRUKOST



Igår kväll efter öppethus kvällen på Broman tog jag Buss 53 och åkte till Ljusdal till snutt. Hade en riktigt mysig kväll igår och fick även träffa några av hans skolkamrater. 
Vi lyckades somna då klockan var sju imorse så blev en sen frukost idag. Typiskt oss! 
Imorgon tänkte jag dra mig hemåt och då är det planerat Hogges med Louise. Puss!

FAMILJEKVÄLL



Idag är det onsdag och det betyder familjekväll hos oss som ni vet. Ikväll är Peter med eftersom mina 2 senaste dagar/nätter har spenderats med honom. Vi myser framför bonde söker fru med mackor & chips å dip tills efteråt. Mums!
Efter familjekvällen sjussar jag å Mami honom till stationen för att han ska ta bussen hem till Ljusdal. Jag i min tur ska spendera resten av kvällen med Hanna, sen tänkte jag ringa Louise! Puss.

2 GRYMMA DAGAR



Har haft 2 grymma dagar tillsammans med snutt. Idag har vi sovit ut, tagit en promenad och en varm dusch. För enstund sedan käkade vi pizza och nu myser vi till en film. 
Imorgon ska jag pallra mig till skolan & gos sover kvar en natt till. Puss!

MYS BAD MED SNUTT



TACOS MED MAMI & PETER




JUST NU



Är med Peter hemma hos mig och tar det lugnt och bara kör på en mys måndag. Strax kommer mamma hem och då ska vi äta Tacos och därefter tar vi oss en promenad och avslutar den här måndagen på bästa sätt. Puss

❤️


Sånna här sms gör en människa så otroligt glad. Jag har världens bästa kusin!!

DRA MIG BAKLÄNGES

Asså jag klarar inte av att se mer snyggt på nätet nu. Vill shoppa innan jag exploderar. Om en vecka ungefär så rullar pengarna in på kontot och då mina damer & herrar blire shopping så det bara smäller om det. Känns som det var aslänge sedan sist som jag unnade mig något snyggt fast det inte alls var så längesen. Åh döda mä!

2 LJUS FÖR DOM SAKNADE



Varit på graven med mamma i Bjuråker. Tände ett ljus för Morfar och passade även på att tända ett ljus för saknade Mats Nylander eftersom jag missade hans begravning. Eftersom jag inte hittade hans grav sten så tände jag vid minnesstunden. Vill fortfarande inte förstå att du är borta! Vila i största frid ❤️

MIN HELG




Jag har haft den bästa helgen på riktigt länge. I fredags fick jag sovsällskap av gopöjken Peter och hade det fett chill med en massa tok och skratt. Igår kväll halv 6 fick jag å Lollo idén att dra på Hogges vilket inte var planerat. Blev festligheter och hade en grym kväll med dans, bra folk, skratt och dåligt humör i mellan åt. Hihi!
Ett stort tack till dom som har varit delaktiga i min helg och gjort den så bra som den faktiskt blev. Puss! 

9 NOVEMBER 2013

Körde på en dygning med Peter inatt. Eftersom jag har lägenheten för mig själv i helgen så kom han hit å gav mig sällskap. Klockan 7 imorse slocknade båda två och vaknade vid 1 tiden. Idag har det inte hänt nånting, känner mig sjukt seg och helt slut. Blir lugnt hela kvällen idag okså, ska försöka träffa Felix hade jag tänkt och sen blire en klassisk promenad som ett avslut på den här lördagen! 



TORSDAG

Idag har jag spenderat min kväll i Delsbo, Hanna hakade okså på och har haft en riktigt bra kväll med bara glada å bra energier runt omkring mig. Blir som en helt ny människa i tänkandet när jag kommer dit, blir så mycket mer positiv och på så mycket bättre humör. Känner okså att jag är på bättringsväg i mitt mående en för hur jag kände för bara några dagar sedan då jag bara vela gräva ner mig under jorden. Åh vilka bra vänner jag har!!
Imorgon är det Fredag och det betyder såklart helg å jag har lägenheten för mig själv precis hela helgen, hur skönt? AS SKÖNT. Puss å godnatt :*

VÄSKA FRÅN LOUIS VUITTON

Okej, jag är dö kär i väskan åt Höger på den minsta bilden. Dock är det ju en märkesväska av Louis Vuitton och går på 5000-15.000 jävla spänn. Det hindrar iallafall inte mig för jag SKA ha den där väskan. Ska kika runt på nätet och kolla om det går att beställa nån lite billigare variant från utlandet eller något. Gaaash, mååste ha!!

MYS KVÄLL


Sitter å smaskar dip och grönsaker med Mami framför Bonde söker fru. När det här är slut tänker jag smita iväg till Hanna eller ta en promenad. Blir en fortsatt lugn kväll, precis som min dag har varit. Skönt!

MIN TISDAGSKVÄLL



Är hos Söderbergs och har varit det hela  kvällen. Så skönt att få komma ut efter att ha isolerat sig hemma. Jag å Louise har tagit en promenad, pratat om allt och ingenting å bara tagit det lugnt. Ska snart traska hemåt och mysa ner mig till en film. Tack för kvällen bästavän, love u so much!

BALKONG MYS

Sitter på Balkongen med tända ljus & bra musik. Att sysselsätta sig med saker för sig själv är väldigt viktigt enligt mig och innan den här dagen är slut så tänker jag ta mig en långpromenad. 

CLOTHES FROM GINA TRICOT

 

GE MIG SOMMAREN TILLBAKA


STRONG,STRONGER,STRONGEST.

 

"ALLT FÖRÄNDRADES TILL ETT BÄCK SVART MÖRKER."


MÅNDAG & NY VECKA

Höst vädret blir bara värre & värre, mörkare ute för varje dag och gråare och gråare på dagarna. Usch, tycker solen kan ta och visa sig igen, litegrann åtminstone. 
Jag har hamnat i en period å varit där i minst 1,5 månad nu där jag inte mår alls bra och har inte varit kontaktbar nästan åt någon merän Hanna,Miriam & Robin. Börjar tappa bort mig själv bara mer och mer å jobbar som en idiot på det så att jag ska känna mig stabil och hitta livslusten igen. 
Idag har jag iallafall lite planer och på dom tänker jag ta med mig Miriam när hon har kommit hem från skolan och landat enstund. Hoppas ni mår bra allihopa och ta vara på det ni har i livet som får er att må bra istället för att kasta bort något som ni vet innerst inne att ni behöver i erat liv. Puss!

FRUKOST PÅ BALKONGEN




PUT YOUR HANDS UP IN THE AIR

 

MIN SÖNDAGKVÄLL

Ikväll har jag kikat på Solsidan med Mamma, badat skumbad med tända ljus och precis ätit kvällsfika. 
Nu tänkte jag krypa till kojs och lyssna på lite musik, kommer ändå inte kunna somna förens sent inatt pågrund av att jag har vänt på dygnet totalt. Hörs imorgon, puss!

BESTÄLLD

 
Suttit och kikat lite på nätet och hittade den perfekta svarta ögonskuggan med en "linje uppmjukare" till.
Perfekt ögonskugga till Fest/Smokey eye sminkning. 

HALLOWEEN PÅ HOGGES

Hade faktiskt en trevlig kväll igår med mycket skratt å tokigheter. Dock så insåg jag å Louise att jävlar vad vi har tröttnat på Krogen och på festligheterna. Kom överensom och sätta stopp precis här å köra på en paus. Nu får det vara nog ettag!

❤️




1 NOVEMBER 2013

 

KVALITÉTS TID MED MAMI


Precis ätit på Kina resturangen med mamma, tänkte att jag skulle bjuda henne på det nu ikväll för att hon ställer upp för mig så fruktansvärt mycket med pengar å allt var det är. Nu när jag kommer hem ska jag mysa ner mig i ett skumbad innan jag sätter igång med hårfärgningen å sen myser framför Idol med lite onyttigt som blev kvar sen igår. 

FREDAG BITCHES


Idag är det fredag allihopa och första November okså för den delen. Just nu befinner jag mig hos Hanna och kikar när hon fixar sig å pratar lite. Om enstund ska jag ner på stan med Mami och fixa lite ärender å även tigga åt mig mat från Kina resturangen. Ikväll blir det troligtvis att jag färgar håret, tänkte sitta med hårinpackning och göra en liten ansiktsbehandling osv. Sen imorgon är det Halloween tema på Hogges och då blir det utgång för mig å tjejerna. Uppdaterar mer sen, puss!

RSS 2.0