TOG MIG I KRAGEN & BÖRJADE STÄDA




Sen jag vaknade har jag lagat mat och fräschat till det i mitt rum och i vardagsrummet. Har dammsugit, torkar golven och dammat av mattorna. Nu är det rent,fint och trivsamt igen. Skönt!
Nu ska jag hoppa i duschen och ta disken innan jag drar iväg på annat, uppdaterar mer sen. Puss

MIN FAVORIT

Pappa var i Tallin i helgen och köpte med sig min favorit parfym därifrån till mig. Såå nöjd och luktar så otroligt gott!

MYS SÖNDAG


Efter en hel helg ute i skogen känns det så fruktansvärt skönt att vara hemma igen. Blir lite mys med onyttigheter ikväll för min del, hihi

BUBBELBAD & YOLLIBOX





NÅGRA TIMMAR UTE PÅ ISEN


Åkte till Peters föräldrar med honom igår och blir kvar i Brännås en natt till okså, valde att ta det lugnt istället för att åka till Hudik å festa med tjejerna. Känner att mitt Party sug heller inte var särskilt på topp imorse!
Istället åkte vi ut på isen i några timmar och bara njöt utav solen helt enkelt.

ÄNTLIGEN FREDAG



SECONDHAND


Var på Dakapo med Mami i eftermiddag, fassnade inte för något speciellt men två tröjor fick iallafall följa med hem. Älskar mamma & dotter tid vilket vi har börjat ha mycket oftare nu, skönt!

DAGENS LUNCH


Mamma kom hem från jobbet och hade köpt med sig mat från Thai resturangen i Igge åt mig. Så sjukt gott och nu är jag å belåten.
Har bara gjort bra saker idag okså, städat och dammsugat rummet, tagit disken och även hunnit ensväng på Ica. Nu håller jag på och hjälper mamma med tvätten sen åker vi till Niken på Dakapo å kikar. Bra torsdag!

FINNS INGEN SOM GÖR MIG SÅ LYCKLIG SOM HAN GÖR.

Min kärlek & bästavän ❤️

FRÄSCHT TILL VÅREN

 

NYTT I BREVLÅDAN


Beställde detta halsbandet för ettag sen som idag har kommit till rätta händer. Sött litet halsband som det står "Just for you" på. Har för några halsband som är små så jag är riktigt nöjd. Hihi

Beställde även det här som har kommit men dock inte såg ut som förväntat riktigt men älskar den blåa färgen helt klart.

ÄNTLIGEN LITE LUGN OCH RO

Plockat ihop lite i rummet, pratat med Louise och nu kryper jag till kojs och glor på Pretty little liars ettag efter en fullspäckad dag.

HAMNMYS









Redan klockan 10 var jag och Kusin nere vid hamnen. Skönt med tidig morgon ibland okså. Knäppte lite bilder, dock med telefonen vilket säkert syns på kvalitén men jag är nöjd. Ser ut att bli en fortsatt bra dag och vid ett sånt här väder kan man ju inget annat en att må bra. Ta hand om er och njut av det fina Vår vädret.

EFTERMIDDAGS CHILL



PREMIÄR ÅK


Äntligen är moppen fixad och påställd så nu är det bara att köra igen. Som jag har längtat!!

MIN SÖNDAG

Sov till klockan var halv tre i eftermiddag, for på Maxi och handlade med mamma och Peter till dagens lunch. Medans mamma och jag sorterade lite onödigt mojs å städade mitt rum så satte Peter igång med maten.
Blev ett litet Tacos mys och gott var det. 
Nu ska vi ner med lite grejer till källaren sen blir det troligtvis en promenad.

DON'T DREAM YOUR LIFE, LIVE YOUR DREAM.

Varför slösar vi människor allt för mycket tid på personer som inte ens offrar en minut av deras liv på en själv?
Dom fyra åren från 2009 till början av 2013 är dom värsta åren jag har varit med om i hela mitt liv. Men 2010-2011 var nog allra värst. Hur kunde jag vara så fruktansvärt dum och inte fatta att jag inte var nånting för dig medans du var hela världen för mig? 
Jämför jag med hela den där jävla resan som jag gick igenom under dom åren så känns det som att jag drömmer. Hur kunde allt bli så ofattbart bra som det är nu? Efter allt det där kaoset står jag här idag med världens finaste kille som älskar mig för den jag är. En kille som förklarar varje dag hur vacker och speciell jag är för just honom, han kollar mig i ögonen tårögd för hans kärlek till mig. Med Peter är jag hel, jag trodde aldrig någon skulle lyckas få mig att våga tro på kärleken igen men han kom och strålade som en sol och fick mig att ändra mig sakta men säkert. Att jag skulle hitta en så fantastisk människa är helt ofattbart. Lyckan går inte att beskriva. Min kärlek och bästavän, vad vore jag utan just honom?
Det jag vill försöka få fram med det här är att absolut ingenting är omöjligt. När man minst anar det så ändras allt till något positivare en vad man trodde allt skulle sluta innan. Det finns någon där ute för precis alla som gör både en själv och en människas hjärta så glatt. 
Men man får inte glömma att vissa har oturen att få gå förbi idioter innan man träffar han/hon som förändrar ens liv och får en att hitta livsglädjen igen. 
Jag lärde mig utav misstaget att slösa tid på en person alldeles för länge som fick mig att känna mig värdelös som människa å samtidigt fick mig att tvivla totalt på om jag ens var värd att leva. Det misstaget jag gjorde då, gör jag aldrig om. 

DET HÄR ÄR LIVET



Iskall dricka och ett varmt bubbelbad med hjärtat. Kan inte bli bättre just nu!!

BRÄNNÅS



Tidigt i eftermiddag landade vi i Brännås hos Peters föräldrar och blir här tills imorgon. Vi har hunnit fått igång Cross moppen, skjutit med bössan och ätit god mat. Blir en riktigt mysig fredag!!

NYTT FRÅN IDAG


Ikväll var det Tjejkväll nere på stan. Strosade runt tillsammans med Miriam och träffade även efterlängtade Robin som det var jätte längesen jag träffade sist. Hade faktiskt väldigt trevligt. 
Fick iallafall med mig två tröjor, en liten sminkväska och en body splash innan vi åkte hemåt. Hihi

JAG OCH MIN KÄRLEK TILL LJUS



Eftersom mitt favorit ljus Yankee Candle håller på att ta slut så var jag iväg och köpte ett nytt doftljus. Riktig fräsch lukt av rosor, hihi.

FILM MYS MED MIRIAM


KVALLE TID MED BÄSTA MAMI


Idag när Mamma slutade jobba for vi till Kina Resturangen och åt gott å hade lite mamma & dotter tid. Riktigt mysigt var det. Efter maten åkte vi för att handla och nu har vi nästan precis kommit hem.
Jag har tänt en massa ljus i mitt rum och gjort det mysigt vilket är en sån klassiker, hihi. Väntar in Miriam sen äter vi lite onyttigheter å ser på film ikväll. Puss!

EN BESVIKELSE



Fy vad less man blir när man tror att Våren äntligen är påväg okså kommer den här förbannade snön efter bara några dagar. Ska man skratta eller gråta? 

OROAR MIG VARJE DAG FÖR ATT DU SKA LÄMNA MIG.


Min finaste Mormor ❤️

EN CYKELTUR TILL STAN

Jag och Peter fick värsta kicken och blev hur sugen på godis som helst, vi bestämde oss för en cykeltur ner till Hemmakväll "Miriam följde okså med". Vi köpte med oss både godis, dricka och popcorn. Nu ska vi mysa ner oss till filmen Klassfesten, perfekt avslut på den här veckan. Puss!

VÄRDEFULL TID


Peter har stuckit till Kalle för vi bestämde oss för en liten ensamtid i ungefär en timme. Under min ensamtid passar jag på och tar en promenad och är i min egna lilla värld enstund. 
Planerna för ikväll är att Miriam kommer över, sen blir det inte så mycket merän så skulle jag tro. Skönt med lugna helger!!

MIM START PÅ DEN HÄR LÖRDAGEN


Började dagen med att Pappi ringde och vela att jag och Peter skulle följa med och käka. 
Blev en sen kväll igår, fick besök av Hanna halv tre inatt då ögonen på mig höll på att gå i kors. 
Efter maten for vi in på Maxi där jag köpte en klassisk Vitamin Well.
Får se vad resten av den här lördagen har att erbjuda, hoppas på att moppen blir klar så jag kan börja köra igen!!

FREDAG KVÄLL



Fick världens ryck för enstund sen och börja röja i rummet, plockade ihop och dammsugade. Nu är det äntligen fräscht i rummet igen och ljusen tända, perfekt!

02:04


Vart en ganska händelserik kväll. Vid 9 ringde Julia och vi bestämde oss att ses, cyklade med mammas cykel med halvt punktering som blev nästan helt utan luft. Jag kämpade halvvägs där Julia kom på sin cykel och hämtade mig, lämnade andra cykeln på sidan om vägen och sen drog vi vidare och umgicks med Linus ettag å pratade om allt möjligt. 
Hem vägen var dock ingen lek, frös som ett as kändes som att benen bokstavligt skulle gå av. Gick från Julia till vägen där Mamis cykel fortfarande stog kvar, trampade som en galning och kunde knappt andas. Har aldrig varit så jävla skönt att komma hem någon gång tror jag. Har så fruktansvärt ont i höften så jag håller på och smäller av å knappt kan gå, välkomnar en jädrans träningsvärk imorgon i tanke på hur sjukt ansträngande det där var och för att det är en rätt bra bit att cykla/gå. Fy satan!!
När jag kom hem då klockan var tolv nu ikväll så kollade jag på kvällens avsnitt av Lyxfällan och ringde och sa godnatt till hjärtat. Riktigt skönt med fredag å helg imorgon okså. Godnatt!

ÄR VÅREN HÄR NU, PÅ RIKTIGT?

Det räcker med att bara kolla ut eller att gå ut på balkongen så känner man Vår känslorna direkt i hela kroppen, det är solen och värmen som ger människan som mest energi, känner mig väldigt laddad och ska göra bara bra saker under dagen. Hihi

TORSDAG


Uppe i tid med egen vilja förengångskull, eller ja vore det inte för att Lollo smsade att jag skulle ringa vilket jag vaknade av så hade jag garanterat sovit nu. 
Solen skiner iallafall ute och det är plusgradeeer, hur bra är inte det? Ännu bättre blev starten på dagen när jag hittade denna lapp från älskling på köksbordet, go han är! 

MIN DAG


Tog bussen till Ljusdal vid 12 i eftermiddag direkt efter mötet. Var meningen att jag skulle sova där men hjärtat och jag var så fruktansvärt rastlösa så vi bestämde oss för att ta bussen till stan å sova hos mig istället. 
Nu har vi precis landat, ska käka lite mat och mysa oss ner. 

HAN SOM STÅR MIG NÄRMAST HJÄRTAT, MIN KÄRLEK & BÄSTAVÄN.



Efter all skit jag var med om känns det som menat att du och jag skulle hitta varandra. Jag behövde bara se på dig för att undra vem du var, två dagar efter låg jag i din famn och lyssnade till dina hjärtslag. 
Idag 4 månader efter så har vi gått igenom såhimla mycket tillsammans och delar både skratt, gråt, glädje och sorg med varandra. Du har aldrig gjort mig illa på varken utsidan eller insidan utan har behandlat mig som en prinsessa hela vägen.
Den här pojken fick mig att tro på kärleken vilket jag aldrig trodde jag skulle våga göra igen. 
Han står alltid vid sidan om och tar emot mig efter alla fall å håller om mig och torkar mina tårar när jag bryter samman. Jag är så otroligt lyckligt lottad som fick chansen att lära känna dig och tillslut kalla dig för min. 
Mitt finaste hjärta, vad vore jag utan dig? ❤️

4 MÅNADER


Idag firar jag och hjärtat 4 månader tillsammans och då lyxar vi självklart till det lite extra med mys middag på Resturang Ming, perfekt!!

MY SUNDAY

God mat, skön promenad och vilo tid. Det är så söndagar ska se ut!

UNDERBAR SÖNDAG


Som vädret är idag är helt perfekt. Man blir på sånt bra humör och får mer energi automatiskt. Har precis ätit, Peter stog för maten idag och gott var det. Nu ska vi möta upp Miriam och ta en promenad sen ikväll pussar jag hejdå till Peter och spenderar kvällskvisten tillsammans med Hanna. Puss!

IGÅR KVÄLL


Hade en trevlig förkepa igår med tjejerna. Men krogrundan var dock inte alls som förväntad. Blev bara kvar i ungefär 2 timmar innan jag vela ha käk å sen åka hem med Peter, mitt festar liv tar slut precis här. Tycker det är nå sjukt värdelöst och man mår bara dåligt morgonen/dagen efter. Helt tappat intresset, så mycket skönare och bättre och ligga hemma och mysa med hjärtat eller gå ut på resturang. Just sayin'

LADDAD TILL HUNDRA PROCENT

(Bild sen tidigare idag.)

Sitter och pratar lite med hjärtat och laddar upp inför en händelserik kväll med bra folk sen vidare till Hogges senare ikväll. Är så sjuuukt taggad så jag exploderar, inte nog med det. Ikväll får jag även chansen att ösa extra med mina 2 saknade partypinglor Emma & Maja. Ha en fortsatt bra lördag allihopa och ta hand om varandra!!

NYTT FRÅN LOUIS VUITTON

Var upp till Pappa ensväng idag och fick med mig dessa två ursnygga things från Louis Vuitton. En snygg plånbok & väska som Pappsen köpte åt mig, precis dessa två jag velat ha länge nu. Supernöjd!!

MYS I MITT LILLA KRYPIN


Igår var jag hos Hanna och myste där med onyttigheter, ikväll är vi hos mig och myser med popcorn å iskall Cola i mitt lilla krypin. Bra fredag!

HOT CHILI


Är på bg ikväll med lite folk och har lyssnat på en föreläsning, väldigt berörande historia faktiskt och värt att lyssna på. För enstund sen unnade jag å Louise oss mat från Hot chili så nu är vi mätta och belåten. Skönt med lugna fredagar!

MYS HOS HANNA IKVÄLL


(Förlåt för dålig bild, knappt något lyse.)

Ikväll myser jag hos en grym vän, pratar om allt mellan himmel och jord å bara har det bra helt enkelt. 

MAKE UP WANTIES

 

LITE EGEN TID


TORSDAG


Förstår inte vad det har blivit med mig, är så fruktansvärt trött och seg och orkar inte göra nästan nånting.
Har varit hemma hela dagen idag och endast varit iväg på en prommis på Ica med Miriam, träffat Märta och bara varit.
Unnade mig ett fruktfat och god yoghurt för enstund sen, nu ska jag ringa Louise å sen sticker jag iväg enstund till Hanna och umgås med henne ikväll. Puss

SVAR PÅ KOMMENTAR VARFÖR JAG HAR VARIT PÅ SJUKHUSET.

Anledningen för att jag har varit på Sjukhuset nu är för att jag har haft såna magsmärtor som visat att jag har fått ett tidigt missfall. Fick reda på väldigt plötsligt att jag var gravid och det blev så himla mycket tankar på en gång. 
Detta kommer som en chock för vissa och vissa inte men jag valde att skriva ut det för att folk har frågat varför jag har varit på sjukhuset. Försöker leva livet precis som vanligt fast det är jobbigt, gäller att försöka ta en dag i taget just nu å smälta den här "insidenten". Ta hand om er!

WANTIES

 

MYS MED HJÄRTAT


Myser ner oss med en go filt, tända ljus och lite gott framför en film för att avsluta kvällen på bästa sätt. 

FÖR ER SOM INTE HAR SMAKAT


För er som inte har smakat denna. Mjölk med chokladsmak, smakar som Pucko drycken ungefär. Den är Protein rik och väldigt god, absolut värd att smaka. Mumma!!

YOLLIBOX


Yollibox är verkligen ett av de godaste jag någonsin har smakat, medans mamma å Peter unnar sig en varsin Semla så unnar jag mig detta istället. Så mycket godare!

SMÅ PLOCKET ÄNTLIGEN BORTA



Nu är allt små plock borta från rummet. Skönt och otroligt nöjd!

VÄRLDENS BÄSTA


Min kärlek och bästavän. Vad vore jag utan dig? ❤️

MYS STUND


Har precis varit ut och ätit med Mami och Peter. Nu blir det lugn och ro enstund innan vi sätter igång i rummet igen. 

SPORTLOV

Första dagen på Sportlovet och alla är lediga. För min del blir det väldigt lugnt med en vecka fullspäckad av möten/samtal och tid på Sjukan. Försöker ta en dag i taget helt enkelt utan att stressa upp mig i onödan. 
Idag blir det till att ta en promenad på Ica, fixa det sista i rummet och ladda batterierna inför möte på Enig tillsammans med Louise imorgon. Puss!

LÖRDAG MED BÄSTAVÄN


Började kvällen med go käk på Hot Chili, gott var det och båda gick därifrån .
Efter käket drog vi på Hogges som öppnade idag efter 2 månaders renovering. Vi träffade en massa folk och hade faktiskt en bra kväll trotts att vi var nykter och dem andra askalas. Säger samma till er som till dom: Party pinglorna har gått i konkurs. ;-)
Puss

NY MÅNAD & NYA TAG

Ny månad ännu en gång, helt otroligt vad månaderna bara flyger iväg. Hinner ju knappt andas innan det är ny månad.
Håller tummarna på att våren snart är påväg och att vädret blir mildare, att snön snart försvinner och att vi får chansen att se lite mer av solen. 
Har så otroligt mycket att se fram emot månad för månad framöver nu, är så taggad och förväntansfull. 

RSS 2.0