DU BYGGDE,BYGGDE UPP & DU RIVDE, RIVDE NER.




God eftermiddag på er allihopa!
Somnade jätte sent inatt, låg och skakade som en idiot och tårarna bara sprutade så min underbara vän Miriam kom och mötte mig då klockan var halv ett inatt ungefär så jag fick följa med henne hem i några timmar för att slippa vara själv, tack för det och för att du alltid finns där då jag bryter samman. 
Kom inte upp till skolan heller och hade ingen större lust för nattens motgångar, påengång då jag kom hem efter att jag hade varit hos Miriam fick jag kramper och börja spy. Ingen vidare rolig känsla!
Aja, iallafall så är jag precis hemkommen efter en hel eftermiddag på stan med min finaste vän Billy. Innan jag träffade honom och drog och käkade så umgicks jag lite med Lollo å Henke ensväng, å sen med Kim och Agnes.
Innan jag traskar iväg på Ica och till Miriam så ska jag ta disken. Får se om jag tar en promenad med Tobbe innan jag drar vidare till Miriam. Men annars så blir resten utav min dag/kväll väldigt lugn och jag har bestämt mig för att ta en hemma dag imorgon okså för att hämta mig lite och ta nya tag på Fredag och sista veckan innan lovet.
Psyket är sisådära just nu, mycket runt omkring och mycket nytt som dyker upp och gör mig helt förvirrad. Tur att man har så bra vänner som stöttar en genom det svåra och som tar sin tid å lyssna och gör allt för att försöka få en på bättre tankar och till ett leende. Ni är bäst!



Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback