LET YOUR HEART BEAT FOR BEAUTIFUL THINGS.

Efter en lång superskön dusch och en promenad på en halvtimme tänkte jag slänga in ett sista inlägg för dagen och ge er tips om 4 låtar som peppar upp en riktigt ordentligt.
Den andra videon, Altså Astrologen av Darin är mer till t.e.x då jag känner för att kanske gå en promenad när jag är ledsen eller deprimerad på något sätt. Då tycker jag att den låten hjälper mig väldigt mycket till ny energi och positivare tankar.
Tänk hur mycket musik egentligen kan göra, det är precis som människans bästavän då man känner sig nere eller riktigt taggad till något. Den kan hjälpa en människa på flera olika sätt. Hjälpa en att minnas fina stunder och så vidare tillexempel. Sjukt men sant!

Nu blir det något Beck avsnitt innan jag lägger mig för sängen. Skola imorgon och upp tidigt.
Kan inte säga att jag är taggad men nu är vi ju äntligen inne i sista veckan sen har vi ledighet i en och en halv vecka då vi kommer få chansen att slappna av och kunna sova ut så mycket vi bara kan. Även att vi får mer tid över till att hitta på roliga saker tillsammans med dom personer som gör oss lycklig och det är ju aldrig fel.
Godnatt! :*





 
Trackback