PATRICK DESIRE & DOOKY MACKEY - ONE DESIRE

Mycket att oroa sig över nu, först Mormor och nu Farmor som ligger på sjukhuset för ännu ett blödande magsår och kommer få gå igenom en av samma operation igen. Att man aldrig ska få kunna ta det lugnt och koppla ifrån riktigt ordentligt innan nästa bekymmer sätter igång. Är så fruktansvärt rädd att missta dom 2 från min släkt som står mig närmast mitt hjärta. Var och bäddade ner Mormor tidigare ikväll med Miriam och kikade då hon var i sin egna lilla värd enstund, då vi skulle gå tog hon mig i handen vilket glädje mig riktigt otroligt.
Håller iallafall tummarna för Farmor okså att hon mår bra och får den vård hon behöver och sen att hon får gå och prata med någon som kan rädda henne från alla hennes bekymmer och det som trycker ner henne. Har varit jobbigt att behöva se henne så ledsen under den senaste tiden och få sitta och gråta med henne samtidigt som man kramat om henne för att hon mår så pass dåligt psykiskt, såhimla hemskt att se, gör riktigt ont i mitt hjärta att se ens nära och kära må dåligt, ett utav det värsta som finns.
Nu sitter jag med taggningsmusik och försöker rycka upp mig lite samtidigt som jag skriver på KIK med en av mina finaste vänner Felix. 


Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback