SUMMERFEELINGS

Blev ganska helt ändrade planer för mig nu i eftermiddag. Slapp städa undan sen igår eftersom jag har sån snäll Mamma som gjorde det åt mig. Jag bestämde mig för att sätta mig på balkongen i solen och sola fram ännu mer utav mina fula fräknar vilket är första gången i mitt liv som jag gör det självmant eftersom jag hatar dom så sjukt mycket egentligen.
Nu sitter jag och väntar på att Miriam ska komma hem så jag kan ta moppen till henne, sen åker vi ut på en moppetur. Får se om vi åker ut till Maln och kikar hur det ser ut där, men först blir det godsaker så vi svänger väl antagligen in på Ica innan. Mina kvällsplaner ser inprincip likadan ut som jag skrev i förra inlägget.
Blir storstädning i rummet,promenad och en fet dusch. Ska även iväg och träffa en vän senare mot kvällskvisten!
Nu till veckan måste jag verkligen skärpa till mig och ta tag i träningen på gymmet okså. Har varit där bara 2 enstaka gånger sen jag fick 3 månaderskortet av Pappa. Riktigt illa, min vecka enligt mina planer nu ska bestå av massa träning, tid för mig själv och försöka hitta massa motivation som gömmer sig. Från och med Tisdag ska jag sätta igång, nu jävlar!

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback