FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

Hej & förlåt för att jag inte har hållt mig så uppdaterad under helgen, har helt enkelt haft fullt upp. Har umgåtts med min pojke hela helgen. På Fredagskvällen åkte vi hem till mig och hade lägenheten för oss själva eftersom att Mamma var i Hassela under hela helgen. Vi myste till Idol och tog det lugnt bara och lika så på Lördagen, båda var riktigt trötta så vi hade inte ork till nästan nånting. Skönt med en hel helg till att bara ta det lugnt okså i tanke på alla andra helger som har varit galna och bestått av enbart Festligheter på Lördagarna osv.
Iallafall, igår kväll bröt allt samman för mig och jag brast ut i tårar. Är så otroligt tacksam över att jag hade hjärtat brevid mig precis då som i sin tur kramade om mig och torkade mina tårar så allt kändes mycket bättre efter bara några minuter. Du är så himla bra! 
Idag har vi sovit ut och sen vid halv två tiden tog Peter bussen hemåt och jag följde med Mami och hälsade på efterlängtade Mormor. Direkt efter de stack jag å Mamma och käkade innan hon skjutsade mig vidare till Louise. För resten av kvällen blir det ett varmt skönt bad och Solsidan kik. Puss!

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback