02:04


Vart en ganska händelserik kväll. Vid 9 ringde Julia och vi bestämde oss att ses, cyklade med mammas cykel med halvt punktering som blev nästan helt utan luft. Jag kämpade halvvägs där Julia kom på sin cykel och hämtade mig, lämnade andra cykeln på sidan om vägen och sen drog vi vidare och umgicks med Linus ettag å pratade om allt möjligt. 
Hem vägen var dock ingen lek, frös som ett as kändes som att benen bokstavligt skulle gå av. Gick från Julia till vägen där Mamis cykel fortfarande stog kvar, trampade som en galning och kunde knappt andas. Har aldrig varit så jävla skönt att komma hem någon gång tror jag. Har så fruktansvärt ont i höften så jag håller på och smäller av å knappt kan gå, välkomnar en jädrans träningsvärk imorgon i tanke på hur sjukt ansträngande det där var och för att det är en rätt bra bit att cykla/gå. Fy satan!!
När jag kom hem då klockan var tolv nu ikväll så kollade jag på kvällens avsnitt av Lyxfällan och ringde och sa godnatt till hjärtat. Riktigt skönt med fredag å helg imorgon okså. Godnatt!

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback