DON'T DREAM YOUR LIFE, LIVE YOUR DREAM.

Varför slösar vi människor allt för mycket tid på personer som inte ens offrar en minut av deras liv på en själv?
Dom fyra åren från 2009 till början av 2013 är dom värsta åren jag har varit med om i hela mitt liv. Men 2010-2011 var nog allra värst. Hur kunde jag vara så fruktansvärt dum och inte fatta att jag inte var nånting för dig medans du var hela världen för mig? 
Jämför jag med hela den där jävla resan som jag gick igenom under dom åren så känns det som att jag drömmer. Hur kunde allt bli så ofattbart bra som det är nu? Efter allt det där kaoset står jag här idag med världens finaste kille som älskar mig för den jag är. En kille som förklarar varje dag hur vacker och speciell jag är för just honom, han kollar mig i ögonen tårögd för hans kärlek till mig. Med Peter är jag hel, jag trodde aldrig någon skulle lyckas få mig att våga tro på kärleken igen men han kom och strålade som en sol och fick mig att ändra mig sakta men säkert. Att jag skulle hitta en så fantastisk människa är helt ofattbart. Lyckan går inte att beskriva. Min kärlek och bästavän, vad vore jag utan just honom?
Det jag vill försöka få fram med det här är att absolut ingenting är omöjligt. När man minst anar det så ändras allt till något positivare en vad man trodde allt skulle sluta innan. Det finns någon där ute för precis alla som gör både en själv och en människas hjärta så glatt. 
Men man får inte glömma att vissa har oturen att få gå förbi idioter innan man träffar han/hon som förändrar ens liv och får en att hitta livsglädjen igen. 
Jag lärde mig utav misstaget att slösa tid på en person alldeles för länge som fick mig att känna mig värdelös som människa å samtidigt fick mig att tvivla totalt på om jag ens var värd att leva. Det misstaget jag gjorde då, gör jag aldrig om. 

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback